|
Rigo!
Mit érzel még?)))
_________________ a lélek a legértékesebb részünk,mert képes az igazságot felfogni és szeretni.
|
|
|
En nem csak eletszagot erzek
|
|
|
2003-07-03 04:14, rigojanos:
-
Hat ez is egy mekozelites - gyakorlati - es nagyon eletszagu
-
|
|
|
Nem rossz Zsu.
De ki is lehet ikatni a sajat kezu elkeszitest. Azt jobb szakertore bizni. Ilyen embert lehet talalni barmely olyan nyilvanos helyisegben, amelynek az oldalahoz bicikli van tamasztva, es az ajtajan idonket kigombolt bluzu nok tamogatnak ruzsos nyaku ferfiakat.
|
|
|
2003-07-03 03:51, rigojanos:
-
"Individual lesson"
Magad melle a tanitvanyt (bal oldaladon ha jobb kezes - jobb oldaladon, ha balkezes vagy.
Egyszeru, ertheto es megfigyelheto mozdulatokkal elkeszited a Margharitat.
Amikor elkeszult, akkor a "three period lesson"-nel megerosited az szot: MArgarita. (ha kell segitseg, adok neked egy lecket a "three period lesson"-bol.
A lecke vegen megkerdezed tole, hogy lenne-e neki is kedve megprobalni.
Hm? Ez a Montessori megkozelites.
|
|
|
Pompery asszonsag! Tan nem ivott meg Margaritat?
Elcky! Hogyan is kezdjuk a tanitast ilyen kiveteles esetben?
|
|
|
2003-07-03 00:10, elckerlyck:
-
Lelkice!
Ez a zöld izé a giccses ólomkristály pezsgős poharakban micsoda? Ne sértődj meg, hogy giccses, azt ifjú titán képzőműv. főisk. hallg. leánykámtól tudom. (Általában minden giccses, ami nem modern.) Netán májusi bólé júliusban? Esetleg netántán Waldmeister?
Tudod, ez az a növény, amit, ill. az ezzel készült étel/italokat a magyar éttermek nemes egyszerűséggel és szószerinti fordításban "... erdőmester módra" titulálják az étlapokon. Betegre neveteem magam ilyenkor. A helyes neve szagos müge. 
|
|
|
Komm, Rigó! Teleküldjük a sérót margaritával!

|
|
|
ubuge!)
Ne keseregj,gyere inkább lecsot enni!)Aztán elsétálunk egy kis sörért is,jössz?))
_________________ a lélek a legértékesebb részünk,mert képes az igazságot felfogni és szeretni.
|
|
|
2003-06-28 03:32, Ferencz Zsuzsanna:
-
No, egyszer gépelek félre, máris belémkötnek. Az irodaváltás azért következett be. mert a cég költségeket csökkent, így sorra zsúfolódunk összébb és összébb. Ez a harmadik irodám, amióta itt dolgozom.
|
|
|
Hát nektek a töltött paprika már smafú.....
Egyébként jó étvágyat a lecsóhoz is....
|
|
|
2003-06-25 16:20, ubuge:
-
-
Ma irdoát váltottam.
Kedves Ubuge, te mit nevezel irdoának? S milyen gyakran váltod?
-
|
|
|
2003-06-27 23:58, elckerlyck:
-
guszta Cimem tudod, nyomass ide par kilát...
|
|
|
2003-06-27 23:58, elckerlyck:
-
Jajj elcy - de jo neked - akarom mondani a L.-nek. . .
Kuldjel legyszi postafordultaval egy kis lecsot (szalonnasan) . . .meg kenyeret es egy pohar sort. . . meg ketto Bilagitot. . .
|
|
|
Caravaggio után szabadon: a 12 apostol

|
|
|
Ma sikerült magyar zöldpaprikát kapni - telefözöm a fürdökádat lecsóval!
|
|
|
2003-06-25 14:40, rigojanos:
-
Gyönyörű. Ma irdoát váltottam, egyéb határidők is vannak, s ráadásul flekkenezni is megyek. Holnap remélhetőleg kicsit több időm lesz a fórummal foglalkozni 
|
|
|
Ubuge!
Hagyd abba a forditast, nezd mit hoztam neked!
|
|
|
Lányok!)
Nem tudom:éhezzem vagy szomjazzam itt?))
Elcky!)
Valami kaját adjál már légyszives!)
|
|
|
2003-06-25 03:50, Ferencz Zsuzsanna:
-
...El lehet ájulni a konyhában. Rövid időket töltök ott.
-
Azonnali hatállyal meghívlak. Itt csak 18 fok van. Biztos úton vagyunk a nedves Medárd felé.....
Férjem azért eleve csak aug. közepétől akar minden évben szabadságra menni. Biztos, ami biztos. Ezt már a májusi hőségekkor vésztjóslóan és ismételten kijelentette. Meg is kérdeztem, hogy igazából kinek drukkol?! ... Most láthatjuk az eredményt.
|
|
|
Kedves Valeria,
kösz az ajánlatot. Erdélyben lehet száraz élesztőt kapni, rövidesen megyek, és beszerzem.
Különben nem hiszem, hogy ezen a nyáron újabb lángosra vetemedem, mivel nagy a forróság. El lehet ájulni a konyhában. Rövid időket töltök ott.
|
|
|
. . . ehes vagyok . . .
|
|
|
Ha a macska lehuggyozta,
Azt hiszitek, hogy ez vicc?? Evekkel ezelott Cuzcoban voltam egy zoldsegpiacon, a foldon mindenutt hevert a kaposzta, krumpli, masfele zoldseg. Jott egy kutya, felemelte a labat es lepisilte a kaposztat!!!! Tobbe nem ettem semmifele zoldfelet Peruban. Kar, hogy nem orokitettem meg, de persze az emlekeimben orokre megmaradt.
|
|
|
Zsuzsam:
Bolgaroknal csak a lekvar jo meg a salata. Nem lehet nalatok szaraz elesztot kapni? 2-1/4 kk. (nalunk egy csomag) egyenlo 2 dk. friss elesztovel, de kulonben a zacskon jelezve van hogy mennyit kell hasznalni. De kuldok en neked szaraz elesztot innen, ha akarod.
|
|
|
2003-06-23 23:18, elckerlyck:
-
Várgyá vaszki elokotrom neked a kislábast..
a nyúl kinyúlt etelmergezesben?
|
|
|
Jajjjajjaaaj, Gyurka, ez naggyon szépre sikerált!
Hitelbe a felit?
|
|
|
Hun az unnepelt Katya???
Egyunk akkor, de hagyjatok neki is..
|
|
|
2003-06-22 23:38, rigojanos:
-
A legfelso polc : egy öszibarack, egy negyed török lepénykenyér paprikás szalámival és edami sajttal, egy tábla epres-joghurtos csoki és egy kis saláta (a piacról )
-
|
|
|
2003-06-22 23:45, elckerlyck:
-
Ha a macska lehuggyozta, lehet két kanál cukor. Nekem gyanús a skodri, szemtelenül néz
-
Mossuk!!!!!!!!!! 
|
|
|
Ha a macska lehuggyozta, lehet két kanál cukor. Nekem gyanús a skodri, szemtelenül néz 
|
|