|
2002-10-20 01:14, Kero:
-
HURRRRAAAAAHHHHH !!!!!!!
|
|
|
2002-10-20 01:15, elckerlyck:
-
A Hunort nem lattad te tsokos libazsir? 
|
|
|
2002-10-20 01:10, elckerlyck:
-
Tutti hogy ezen, itt 2500 ember vot, a nemzeti szinhazban. Klub atmoszfera tokre....
|
|
|
2002-10-20 01:13, Calyx:
Elckerlyck jobban vagy ?? Nathad ?? van meg ?
-
Megmaradok
Pusssz!
|
|
|
2002-10-20 01:11, elckerlyck:
-
WOwwwwww! Képet Linkelni? Gejjjell!
Modjával !!!!!!!!!! 400X400 max 50-60 k
Edesanyáááááááááám I'm Sooooo Funky.....csuhajja!
|
|
|

|
|
|
2002-10-20 00:57, elckerlyck:
-
Jaj, ma nagyon frusztrált vagyok!
Semmi kedvem nagy konyhát csinálni!
-
En sem csinaltam semmi konyhat 2 napja,total elfoglalt vagyok.Tegnap a film elott ettunk a kedvenc ettermemben:Jaleo (basque tapas)
Ettem finom:cigalas con ajo y perejil-t.
Ma meg utkozben beszaladtam egy New Orleans kifozdebe Bethesdaban,kopognak a szemeim.
Elckerlyck jobban vagy ?? Nathad ?? van meg ?
|
|
|
Pööhörple réjin!!!
|
|
|
WOwwwwww! Képet Linkelni? Gejjjell!
|
|
|
lehet, hogy ezen múlott: jó 25.000 volt az ICC-ben. Egy hideg hodály. Holnap rádiót hallgatunk:
http://www.radioeins.de/live.smil
A Boss Berlinben MEZ 19:00 - 23:00 
|
|
|
-
áthoztam a junájkumot bufelejtonek Elky majszter.
Puuuuuuuuuuuuuuuurple Raiiiiiiiiin, de csuhaj
purple raiiiin...
|
|
|
-
Sajnalom hogy neked nem gyutt be, itt nagyon igen.
Mennyi nezo volt, nem valami tul nagy concerteremben veszett el a kis purple mano?
|
|
|
Jaj, ma nagyon frusztrált vagyok!
Semmi kedvem nagy konyhát csinálni!
http://www.katalysator-der-film.de/bilder/piri.jpg
Pár szelet kenyeret megpirítunk libazsírban, fokhagymát reszelünk rá, jól megsózzuk, és sört iszunk. Nemde kaytee? Kéro: Prince trash , gyere együnk, igyunk! Calyx, Zsu, eZ, hunor, rigó, Pompy és mindenki! Amig a készlet tart!
|
|
|
Megvallom, kellőképpen el nem ítélhető módon nem vettem még a fáradságot magamnak, hogy mind a 10 oldalt elolvassam, így nem tudom, mit lehet kapni antipasti-ként. Ha lenne pecorino sajt sülve mézzel, akkor rögtön jövök. No, egye fene, a szarvasgomás pasta-t is elfogadom ma.
Üdv egy toszkánarajongótól
|
|
|
2002-10-16 12:57, Zsizel:
-
Kero, akkor én is odabujok a kandallódhoz és megiszok egy csésze forró csipkebogyó teát ... de a pulykasülted sem megvetendö!
-
Pulyka(miniatura) meglepoen finom volt, ennek a fajtanak az az elonye, hogy lefagyasztas nelkul sutty be a sutobe, 2-3 ora alatt kesz a madár, csontok nelkul - megtoltve. Yummmm.
8-10 ember elfer a kandallo korul, gyere
|
|
|
2002-10-16 12:07, ecet:
-
Caveat Emptor !
E621=Monosodium glutamate (MSG) !!!!!!!
Legveszelyesebb etel adalekanyag a 99%-ban glutamate szodium savabol allo MSG !!
(MSG =increased risk >>>>>vesekovekre)
|
|
|
Kero, akkor én is odabujok a kandallódhoz és megiszok egy csésze forró csipkebogyó teát ... de a pulykasülted sem megvetendö!
|
|
|
Olvasom Kertész Hontalansag könyvét. Eppen ott tartok, (82. oldal) hogy a föhös a budakalaszi téglagyarban varakozik a deportalasra és hirtelen feltüremlik bennem a langymeleg elégedettség, érzem milyen jo, hogy én akarmikor ehetek ha kedvem szottyan. A mélykarcolatu gondolatot iziben tett követi, elökapok egy tasak KNORR (védett marka) "Daragaluska levest" a magyarorszagon beszerzett "4 Tanyér finom levesek" markakollekciombol
Készült: buzadara, konyhaso, növényi zsiradék, izfokozok (E621, E631), teljes tojaspor, szaritott zöldségek, allati eredetü fehérjekoncentratum, sültaroma, élesztökivonat, füszerek, huslékivonat, szojaszoszaroma, piritottvöröshagyma-aroma, szinezék (E150), lestyankivonat és antioxidans (E320) felhasznalasaval.
A tasak tartalmat 1liter forrasban lévö vizben öntjük,
közepes langon, idönként megkeverve, 5 percig fözzük,
a tüzröl levéve, lefedve 10 percig allni hagyjuk
Netto tömeg: 58 g
100 g kész daragaluska leves energiatartalma: 91kJ (21.15kcal)
Minöségét megörzi: 2003. 11. 28
Jo étvagyat!
|
|
|
2002-10-15 03:20, Ferencz Zsuzsanna:
-
Kaytee, a cicád még nem ette meg ezt a Josét?
Szia, ezen jót vigyorogtam. José-kám Costa Ricában él, egy eco-resortban, és 6 hónaposan, amikor megismertem és beleszerettem, minimum tiz kiló volt, de már csinos kis agyarakkal rendelkezett. Most, 2 évvel később 5x, 1ox ekkora lehet a drágám. Ha nemcsak növényevő lenne, egyszerre lenyelné mind3 cicánkat.
|
|
|
En mar csak nyujtom nektek a "kesztyut"- dudojatok ma bele enyi szarnyas ital utan alacsonyan fognak rebdesni a macskak is 
|
|
|
2002-10-15 03:20, Ferencz Zsuzsanna:
-
Halló, libapezsgő nincs?
-
Egyre jobb... Csirkepálinka után libapezsgő. Itt csak szárnyasokból főznek szeszesitalt?
|
|
|
Halló, libapezsgő nincs?
Kaytee, a cicád még nem ette meg ezt a Josét?
|
|
|
2002-10-14 23:33, elckerlyck:
-
kaytee, van egy kis friss libatöpörtyü, még meleg. hozz egy darab fehérkenyeret, amig a többiek alszanak!
-
Hálám örökké üldözni fog
Nemcsak kenyeret hozok, hanem frissen szedett magyar piros paradicsompaprikát és szintén házitermésü mézédes paradicsomot is.
...Örvös pekári...az nem az én kedvenc állatkám véletlenül? Ha vaddiszócskakinézetü, vizilócsaládból származik és dorombol, amikor sós kekszet ad neki az ember, akkor Ő az én aranyos Josém, Costa Ricából 
|
|
|
2002-10-15 00:20, elckerlyck:
-
Van még töpörtyü, és megkenünk egy-két piritóst libazsirral, ráreszelünk egy kis fokhagymát, oszt holnap nem nyaggyat a kuncsaft sokáig
-
Feltettem a teat, kisasztalt a kandallo elé huztam, elcseppeno nyalam surun turulgetem 
|
|
|
Van még töpörtyü, és megkenünk egy-két piritóst libazsirral, ráreszelünk egy kis fokhagymát, oszt holnap nem nyaggyat a kuncsaft sokáig 
|
|
|
Huvos van itt, is, bedurantottam a kandallot.
Friss retek van a toportyuhoz?
http://home.istar.ca/~icn_rci/images/fire.jpg
|
|
|
2002-10-14 23:33, elckerlyck:
-
kaytee, van egy kis friss libatöpörtyü, még meleg. hozz egy darab fehérkenyeret, amig a többiek alszanak!
-
Ne má!!!!!!!!!!! Odadom a maradek Buterball-t, cranberry szosszal mester, toportyutttttttttt akarok
|
|
|
2002-10-14 23:16, kaytee:
-
Kero, a pulykád nagyon hasonlit egy armadillohoz. Biztos vagy benne, hogy nem az?
-
Vagy örvös pekári Molnár Gábor után szabadon - sorry
|
|
|
|
|
|
Kero, a pulykád nagyon hasonlit egy armadillohoz. Biztos vagy benne, hogy nem az?
|
|