|
Campari on the rocks ,
azt elfogadnam most,van ?
Gabor sziaaaaaa
jo latni
|
|
|
ejnye Rigo, az az Ouzo elhuz innen?
Hunor
|
|
|
hehehe 
|
|
|
De hát egy kocsmában nem lehet gond az üres üveg. És én még mindig valahogy jobban bízok a palackosban.
|
|
|
Gábor, hogy lehet az unikumivászatban, meg egyáltalán ebben a férfi kultúrális műfajban bénáskodni?
Hunor
|
|
|
estét. hát, bekortyolnél valami jóféle vörösbort, vagy valamit. tegnap este is szorgalmasan kortyolgatunk, aztán tele lettünk (üres) üvegekkel. 
|
|
|
Kicsit még bénáskodok, de egy-két év alatt belejövök, igérem 
|
|
|
Jó estét (napot?) Hunor, én unikumotiszom, Rigojanos Ouzot, mit kérsz?
|
Szia 
|
|
|
sziasztok
Hunor
|
|
|
Tetszik a neved, emlékeztet gyermekkorom egyik kedves sütijére. Ma is sok pudingos kakaós piskóta bitorolja a nevét, de az csak utánzat.
|
|
|
Rigojanos vagyok, tisztelettel!
|
|
|
Természetesen, akkor proszit, amúgy Gábor vagyok Bp-ről
|
Egy kis Ouzo, ha van! Please!
|
|
|
2002-09-27 20:19, rigojanos:
-
Unicum mindjart rendbehozza a gyomrot. Epeen van is meg a flaska aljan...elfelezzuk, mit szolsz?
Köszönöm, elfogadok 1-2 kupicával, de mivel viszonozhatnám? Becherovka??
_________________ dr.Omedar
|
|
|
Unicum mindjart rendbehozza a gyomrot. Epeen van is meg a flaska aljan...elfelezzuk, mit szolsz?
|
|
|
Sziasztok, megint fantasztikusakat ettem nálatok, a feleségem almáspitéje után eléggé megterhelte a gyomrom. Mit kéne inni rá?
|
|
|
A kifőzde minden látogatója elvárt a vasárnap esti chatbulira. Távolmaradás csak nagyon indokolt esetben...
Hunor
|
|
|
2002-09-27 17:18, elckerlyck:
-
Im höchsten Masse mein Lieber! offoff
Nokedlivel a legjobb. Meg tejföllel!
off&on
|
|
|
Ok, akkoris fözök holnap pörköltöt. Off.Kunstgenuss wa?On
|
|
|
2002-09-27 17:02, elckerlyck:
-
Hi mesterem! Sikerült bebrüggyentenem a filmet. A gépemen van DVD, de nem volt telepitve a program. Mar élvezem az alkotasod a compin. Majd késöbb rakötöm a TV-re is. Mindenesetre köszi a kedves ajanlatot
(ez) a mozimaker
|
|
|
Csirkefrikasszó a´la elckerlyck:
a csirkét megfözöm, mint egy levest, sok zöldséggel. Amikor a hús puha, kiveszem a csirkét a léböl, csinálok egy könnyü rántást, berántom a levest, fehérbor, kis citromlevet adok hozzá, kifilézem, felaprítom a húst, vissza a kondérba, két doboz konzerv gomba, egy doboz spárgaspicc repül még bele, felfözöm, rotyogtatom 20 percet, amíg a rizsa kész lesz. Elönye: lehet késsel-villával, de életveszélyben kanállal is enni.
|
|
|
2002-09-27 16:05, Maya:
szio"
Jo, majd adakozom lelki bugyraidhoz, az idealis norol, kilokrol, korunk antirubensi-kifacsarodott szepsegidealjairol.
Hola
|
|
|
2002-09-27 16:31, ecet:
-
Elckykumpel, minden okay. Mar megy a mozi
Der Treiber war gar nicht installiert.
eZ a masiniszta
|
|
|
eZ bruder! A Schei(ß)be egy DVD. Sorry azt hittem, van playered, csinálok neked a hétvégén egy dögös quickit belöle. Csak úgy pörköltfözés mellett.
|
|
|
Elckybruder,
Nem akarja WinMediaPlayer, de QuckTimePlayer se lejaccani a filmet! Scheibenhonig!
Mondd ma' mé' nem?
|
|
|
Ok megyek:-)) Nezd meg a tv-s topicom, es bosegesen varom a velemenyed, en most csak szemelvenyszeruen irtam, de majd jovok eszt cserelni:-))
szio
|
|
|
2002-09-27 15:53, Maya:
-
Abban lehet a legkevesbe csalodni
Menjman gyerok, dogoznom kene... )
|
|
|
Rosszcsont...no comment:-)
A masodikat koszi, tokegyedul toltom onmagam tarsasagaban.
_________________ M.
|
|
|
2002-09-27 15:49, Kero:
-
aláírás sehol? Szegény melózni akarónak egy stampedli sehol?
|
|