|
2006-02-24 12:56, elckerlyck:
-
Nagyrabecsült néhai szomszéd bácsink mondása volt:- inkább a szél jöjjön ki, mint a körorvos.
|
|
|
Ha valaki megért, kedves Feri, akkor az én vagyok. Mi férfiak, egy bizonyos koron túl már csínján kell bánjunk a szelekkel. A fényes szelek ideje eljárt felettünk, de az élet így is szép, hidd el nekem.
Egy kis citromos vízben dinsztelt hal provence-i füszerekkel, hozzá friss, meleg francia kenyér megkímél a meglepetésektöl.
|
|
|
Elnézéseteket kérem, hogy beleavatkozom az itteni kifőzdei szokásokba!
De egy privát megjegyzésem van csak, hogy babfözelék és hagyma az nyugton nem hagy ma!
Csak ezt szerettem volna megemliteni, persze kivétel erősiti a szabályt!
Nem vagyunk egyformák!
|
|
|
Megjött a gazda, tessenek már kicsit sepregetni.
|
|
|
2006-02-02 12:56, ubuge:
-
|
|
|
2006-02-01 23:49, Pompéry Berlin:
-
Nos, kéremszépen, az úgy történik, hogy kettőspont (most vallomás következik). A helyzet az, hogy idióta életvitelem mián csak a munkanap vége után kerül sor az ebéd rituáléjára, olyan időpontban, amikor már túl dög vagyok ahhoz, hogy valahova is megmozduljak. Egy ilyen ebéd után jó remete módjára visszavonulok szobámba, és bizonyára pihenni próbálok.
Ha színházba/kiállításra/koncertremenés esete forog fenn, akkor fokhagymásat rendelek ebédre.
|
|
|
2006-02-01 19:41, ubuge:
-
Mondd, übü, mit szólnak ehhez a kollégáid? Vagy a vöröshagymát direkt és eleve biztosítás, garancia gyanánt eszed, hogy a nap további részében egyedül maradhass bármely kisebb vagy nagyobb helységben? Esetleg a szinházban is üresek körülötted a székek?
|
|
|
Mai ebéd: paszulyfőzelék pirított császárhússal, füstölt kolbásszal, melléje vereshagymával:

|
|
|
2006-01-30 17:56, elckerlyck:
-
Idén nálunk még nem fogunk birkát nyúzni, drága Judit, más dolgunk van Hadd nöljön még egy évet a fü.
-
KIVÁRJUK 
|
|
|
2006-01-30 17:31, Pompéry Berlin:
-
Milyen az idei, ill. máris tavalyivá lett toszkán vörösbor termés? Montepulciano és társaik? Az Ön fogadója körül - természetesen nem az 500 éves olajfákra gondolok - amúgy mi nő?
-
A bor állítólag jobb, mint a 2003-as, de még nem volt hozzá szerencsém.
-
Apropo olaj: tud esetleg egy kitűnő, titkos és megfizethető tippet? Különben mikor jöhetünk kostolóra? Nem vagyunk igényesek, bármit szívesen elkostolgatunk, bort, olajat, antipasti-t, akár még juhsültet vagy sajtot is. Bármit ....
-
Olaj? Röhögni fogsz, a Stiftung Warentest szerint az egyik legjobb (No.-ban kapható) minöség az ALDI-nál van.
Idén nálunk még nem fogunk birkát nyúzni, drága Judit, más dolgunk van Hadd nöljön még egy évet a fü.
|
|
|
2006-01-30 11:50, gekkom:
Bár a pacal is biztos olyan mint a pörkölt, nem árt neki az egy-két nap állás, csak jobban összeérnek az ízek...
Foleg a napon.
|
|
|
Kedves Főnök Úr!
Milyen az idei, ill. máris tavalyivá lett toszkán vörösbor termés? Montepulciano és társaik? Az Ön fogadója körül - természetesen nem az 500 éves olajfákra gondolok - amúgy mi nő?
Apropo olaj: tud esetleg egy kitűnő, titkos és megfizethető tippet? Különben mikor jöhetünk kostolóra? Nem vagyunk igényesek, bármit szívesen elkostolgatunk, bort, olajat, antipasti-t, akár még juhsültet vagy sajtot is. Bármit ....
|
|
|
2006-01-29 01:25, rigojanos:
-
Ammán valahol nagyon lent lehet, a hütö lagaljába beállítva, de legalábbis az elözö oldalon... Bár a pacal is biztos olyan mint a pörkölt, nem árt neki az egy-két nap állás, csak jobban összeérnek az ízek...
G
-
--
|
|
|
2006-01-28 21:27, gekkom:
Meg van abbol a lenti pacalbol.
|
|
|
la fine settimana... Ilyenkor van valami spéci külön ajánlat, vagy netán speciális a nyitvatartás (24-0 óráig -nem fordítva!)?
G
-
--
|
|
|
2006-01-27 12:32, ubuge:
Na vegre valaki felderitette, hogy mi van a levesben
|
|
|
Hihihi, Elckerlyck, jó, hozhatod a fekete-fehér mákostésztát...
|
|
|
2006-01-26 23:46, Valeria:
En is igy tudtam Judit, vagy ha nem Pizza Hut akkor supermarket Freshetta, de lehet, hogy nem, mert azt meg kell sutni
Nahat Valika, te tamogatod ezt a propagandat?
|
|
|
_________________ 
|
|
|
Es kozben lehet nezni ezt:
|
|
|
Hogy kíméljük a szemünket és hogy ne öljünk nagy pénzeket HighTech szines monitorokba, mai ajánlatom a mákostészta:
Ami fehér az tészta, ami fekete, az mák.
|
|
|
Köszönöm nektek, hogy végre kiderült: rossz a képfelbontásom, nemde?
Ubi, így most tényleg zöldet mutat... És petrezselymet... És már nem is sejtelmes...
|
|
|
En nem jelentkezem mert biztosan raultetnel elöször egy biciklire felorat vagy orat spinning edzest tartanal 
|
|
|
Kifinomult izlesu gourmet-rol beszeltem, akinek barmit lehet fozni.
Az On jelentkezese alapjan inkabb az az erzesem, hogy maga keres valakit, aki ezeket kiveszi a hutobol es felszolgalja a TV elott.
|
|
|
2006-01-27 12:55, rigojanos:
-
Én jelentkezem, de csak akkor, ha a desszert füstölt szalonna lesz juhtúróval és vereshagymával.
|
|
|
Lehet jelentkezni, es objektiv szempontok alapjan kivalasztom. Kifinomult gourmet-nak kell lennie az elo- es foetelek teren.
|
|
|
Es ki az a montag akinek fözni fogsz? bocsanat az indiszkret kerdes miatt
_________________ 
|
|
|
2006-01-26 23:08, Pompéry Berlin:
Rigó, mióta főzöl Te levest? Tudtommal csak pizzán élsz, azt is csak a Pizza Hut-tól.
Mit gondolnak rolam az asszonyok? Azert tudok en ugyeskedni a konyhaban, es eleg killer levest is tudok fozni. A spagettimrol nem is beszelve. Majd meg az lesz a vege, hogy egy MON tagnak bemutatot kell tartanom bizonyitekkent
Es nem Pizza Hut (azt csak Pesten eszem), hanem Domino's vagy a sarki osszenott szemoldoku pakisztanitol kolbaszos pizza, aki rendszeresen kiabalja a telefonba lisztes kezzel (nem nekem), hogy "No money, no food!"
|
|
|
2006-01-27 11:49, Ferencz Zsuzsanna:
-
Kedves Zsuzsa,
így talán jobban látszik:

|
|
|
Zsuzsa drága nem kéne azt a képernyöt egy kicsit megtörölgetni?
_________________ poe
|
|