2019. december 11. Címlapra!
[Regisztráció]  [Profil szerkesztése]  [Beállítások szerkesztése]  [Keresés]
[Magánüzenetek]  [Felhasználók listája [Bejelentkezés]
MagyarOnline.net Fórumok >> Csevegés! >> Elckerlyck Toszkánai Kifõzdéje
Új topik indítása   Üzenet küldése
Ugrás a ( előző lap 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 következő lap )
 Maya  módosítás |   válasz erre |   profil |  2002-09-27 15:51   
Ooo, van egy kerdesem, lattam tegnap ahogy visszaolvasgattam a topicot, hogy valaki irt a "vietnami" kaverol. Hallottam en is rola, azt mondtak _virag aromaja_ van, ez nagyon felcsigazta az erdeklodesem iranta s szeretnem megkostolni. Tudna valaki segiteni mi a neve ennek a tipusnak?
Ugy ertem, ha csak vietnami kavet keresek, az meg nem biztositja ezt az aromat.
_________________
M.

 
 Kero  módosítás |   válasz erre |   profil |  2002-09-27 15:49   
2002-09-27 15:45, Maya:
-

Menj isten hirivel kis rosszcsont:-)

Jo hetveget huneybunch !

 
 Maya  módosítás |   válasz erre |   profil |  2002-09-27 15:45   

"Tudod hogy erzem a vibralast
Hihi "

Milyen vibralast? Raz az aram vagy mi a szosz? (na most nevess!)



Megyek mert te nem vagy tul aktiv, en pedig unatkozom itt, a tobbi helyen lerendeztem a dolgaim, tul nagy mondanivalom jelenleg nincs amivel elaraszthatnam a topicokat..igy elmegyek kiallitast nezni.

szio

 
 Kero  módosítás |   válasz erre |   profil |  2002-09-27 15:43   
Tudod hogy erzem a vibralast

Hihi

 
 Maya  módosítás |   válasz erre |   profil |  2002-09-27 15:41   

"Igyexunk sugarpie "

Sugarpie...?!
Latom az igyekezeted, de meg vagyok sertodve, te nem dicserted meg az enyemet.
_________________
M.

 
 Kero  módosítás |   válasz erre |   profil |  2002-09-27 15:39   
2002-09-27 15:37, Maya:
-
Igyexunk sugarpie

--------------
Ha az elet rossz kartyakat ad, rugd seggbe a krupiet.

Kero


 
 Maya  módosítás |   válasz erre |   profil |  2002-09-27 15:37   
"Ha az elet citromot ad, dobd el és igyál egy koser szilvát. "



Hmm...nagyon szep alkotas


_________________
M.

 
 Kero  módosítás |   válasz erre |   profil |  2002-09-27 15:32   
A 'signaturat'nem lehagytam a kiskesit !


---------
Ha az elet citromot ad, dobd el és igyál egy koser szilvát.

Kero

 
 Kero  módosítás |   válasz erre |   profil |  2002-09-27 15:30   
2002-09-27 15:17, rigojanos:
-
vegre teged is latni rigojám !!!

Gyusztok este a kinoba? Red Dragon, Mr Hannibal III.

 
 Maya  módosítás |   válasz erre |   profil |  2002-09-27 15:29   
"csirkefrikaszzót"...az meg mi a csoda?!

A padlizsankremnek en is nagyon orultem egy csomo ideje keresem a receptjet, nem is tudommiert nem jutott eszembe semelyik forumon megkerdezni.

Egyebkent meg szep napot mindenkinek.

Ps: Hello Rigo, hogy vagy? Most mar vagy, vagy meg mindig utazoban? Egy csomo beszamoloval vagy ados.
_________________
M.

 
 ubuge  módosítás |   válasz erre |   profil |  2002-09-27 15:27   
2002-09-26 21:46, Kero:
-
2002-09-26 20:08, ubuge:

Igy nez ki valahogy ubuge ur

-

Mármint hogy én lennék a képen? Huhh, küldöm a MON-család képeihez.

P.S. az aláírással egyetértek, nagyon rám is férne egy adag, mert most képes lennék leharapni a fejét annak, aki hozzám közeledik.

 
 rigojanos  módosítás |   válasz erre |   profil |  2002-09-27 15:17   
Annyira jo kinait ettem tegnap este TV-nezes kozepette....MMMMMMMMMMM......

 
 Kero  módosítás |   válasz erre |   profil |  2002-09-27 14:44   
2002-09-27 14:36, elckerlyck:
-
nu, aszittem mar hogy beleestel a leveses dezsankba..

Koszonet a meggylevesert, gyenge ma belem ugyis.

 
 elckerlyck  módosítás |   válasz erre |   profil |  2002-09-27 14:36   
Hi Egypupu!
Ha a drága Calyx haverja vagy, itt a legjobb helyen vagy! Gyere a konyhába, van egy kis egybesült fasirt tegnapról. Elnassoljuk, amig nem jön Kero. Ö ugyanis nagy kákabélü itt, de fözök ma neki egy jó meggylevest, utána kap egy jó adag csirkefrikaszzót baszmati rízzsel. Kér még valaki?

 
 dr.Omedar  módosítás |   válasz erre |   profil |  2002-09-27 12:48   
2002-09-27 11:52, ubuge:
-
2002-09-27 11:43, dr.Omedar:
-
Ha valaki ismerné a padlizsánkrém receptjét, nagyon megörvendeztetne, egyszer kipróbáltuk, de valahogy olyan hagymaizű lett.
-
Nos, kérem, ahogy alulírott készíti: padlizsánt természetadta állapotában (gy.k. nem meghámozva) sütőlapra helyezem s időnként megforgatva addig sütöm, amíg jól megpuhul. Megjegyzés: még ízesebb, ha roston, szenen sül. Ha meghűlt annyira, hogy nem okoz maradandó égési sérüléseket, meghámozom, húsát a száráról leválasztom. Ezután következik az aprítás, amit ajánlatos fa- vagy műínyagkéssel elvégezni. Ezt a műveletet addig folytatom, amíg az egész padlizsán egyenletes masszává válik. Ehhez adagolok egy közepes fej megreszelt hagymát, sót s annyi olajat, amennyit felvesz. Végül, de nem utolsó sorban, elkeverek benne egy nyers tojássárgát. Langyosan, friss kenyérre kenve, paradicsommal kínálom.
Jó étvágyat!
-
Köszönöm a receptet, melyet nyomtatásban is megörökítettem az utókor, de méginkább kedves feleségem részére. Be fogok számolni az eredményről.
Kellemes 7végét mindenkinek!
_________________
dr.Omedar

 
 ubuge  módosítás |   válasz erre |   profil |  2002-09-27 11:52   
2002-09-27 11:43, dr.Omedar:
-
Ha valaki ismerné a padlizsánkrém receptjét, nagyon megörvendeztetne, egyszer kipróbáltuk, de valahogy olyan hagymaizű lett.
-
Nos, kérem, ahogy alulírott készíti: padlizsánt természetadta állapotában (gy.k. nem meghámozva) sütőlapra helyezem s időnként megforgatva addig sütöm, amíg jól megpuhul. Megjegyzés: még ízesebb, ha roston, szenen sül. Ha meghűlt annyira, hogy nem okoz maradandó égési sérüléseket, meghámozom, húsát a száráról leválasztom. Ezután következik az aprítás, amit ajánlatos fa- vagy műínyagkéssel elvégezni. Ezt a műveletet addig folytatom, amíg az egész padlizsán egyenletes masszává válik. Ehhez adagolok egy közepes fej megreszelt hagymát, sót s annyi olajat, amennyit felvesz. Végül, de nem utolsó sorban, elkeverek benne egy nyers tojássárgát. Langyosan, friss kenyérre kenve, paradicsommal kínálom.
Jó étvágyat!

 
 dr.Omedar  módosítás |   válasz erre |   profil |  2002-09-27 11:43   
Ha valaki ismerné a padlizsánkrém receptjét, nagyon megörvendeztetne, egyszer kipróbáltuk, de valahogy olyan hagymaizű lett.
 
 hunor  módosítás |   válasz erre |   profil |  2002-09-27 11:33   
Kedves Dr.Omedár,

Üdv a fedélzeten! Pálinka van, egyéb termékek szintén, szendvics helyett kéretik komoly ebédet rendelni.

Hunor

 
 hunor  módosítás |   válasz erre |   profil |  2002-09-27 11:32   
Kedves Ubuge, és mindnyájan

Nagyot tévedtem korábbi üzeneteimben , nem Bogdán László, hanem Bogdán Tibor. Visszamenőleg javítottam is az én üzenetemben.

Hunor

 
 dr.Omedar  módosítás |   válasz erre |   profil |  2002-09-27 11:26   
Sziasztok, Calyx vezérelt ide, vele régi levelezős haverok vagyunk. Még ki kell tanulmányoznom az itteni szokásokat, de lassan megy, mert pár üzenet után olyan éhes lettem, hogy most megyek a szendvicsemért.
 
 ubuge  módosítás |   válasz erre |   profil |  2002-09-27 10:59   
2002-09-26 20:12, Maya:
-
Magyaros fuszerezest hasznal?

-

Olyan erdélyieset, amilyent Zsuzsa említett a Konyha nevezetű vitalikban. Sajnos, az erdélyi konyha elfelejtkezett sok fűszerről, amelyet nem is olyan rég még használtak, ezeket próbálgatom mostanában újra feltalálni. Tehát nemcsak só-bors-paprika együttest, hanem egyéb fűszernövény-kombinációkat is használok. Ezek egyelőre magáncélra készülnek, mert még nem ismerem annyira őket, hogy nagyközönség elé lépjek velük.

 
 Kero  módosítás |   válasz erre |   profil |  2002-09-26 21:46   
2002-09-26 20:08, ubuge:

Igy nez ki valahogy ubuge ur

http://www.globalwide.co.jp/libbey_pitcher_order_list/libbey_beer_pitcher.jpg

---------
Ha az elet citromot ad, dobd el és igyál egy koser szilvát.

Kero

 
 hunor  módosítás |   válasz erre |   profil |  2002-09-26 21:40   
Kedves Ubuge,

sajnos mar keson ert az uzeneted, menetkozben valami regi baratokkal eliszogatunk, nehany uveg bor csuszott le. De folytatjuk holnap... en addig kipihennem magam.

Hunor

 
 Maya  módosítás |   válasz erre |   profil |  2002-09-26 20:18   
Kellemes orakat a hatralevo napbol.

Maya

 
 Maya  módosítás |   válasz erre |   profil |  2002-09-26 20:12   
Magyaros fuszerezest hasznal?
_________________
M.

 
 Maya  módosítás |   válasz erre |   profil |  2002-09-26 20:09   
A szeme nem kaprazik, valoban valtozik, de kellett egy kis ido, hogy rajojjek, ha valtoztatok, avval az osszes eddigit megvaltoztatom.
_________________
M.

 
 Maya  módosítás |   válasz erre |   profil |  2002-09-26 20:08   
Koszonom a finom vacsorat, igazi guorme volt es meglepetes.
Most viszont udvariatlanul mennem kell, elneptelenedett itt korulottem a ter s es engem is tavozasra kesztet.
Koszonom kedves tarsasagat, s jo ejszakat.
_________________
M.

 
 ubuge  módosítás |   válasz erre |   profil |  2002-09-26 20:08   
Önért bármit, kedves Maya. Érkezik a lecsós is.
Csak úgy zárójelben kérdeném meg: az én szemem káprázik, vagy időnként változik az aláírása?

2002-09-26 20:03, Maya:
-
Mmm..igazan nagyon finom...kaphatnek a lecsosbol is kostolas vegett?
Koszonom, on meglehetosen jol foz.

-

 
 Maya  módosítás |   válasz erre |   profil |  2002-09-26 20:03   
Mmm..igazan nagyon finom...kaphatnek a lecsosbol is kostolas vegett?
Koszonom, on meglehetosen jol foz.
_________________
M.

 
 ubuge  módosítás |   válasz erre |   profil |  2002-09-26 19:59   
Remélem, kedves Maya, nem vegetáriánus, de különben is kétféle változatban készítem: kis könnyű pörkölttel összeroyogtatott zöldborsót ajánlok, megfelelően fűszerezve, amelyet rétegenként terítek spagettire, felváltva egy ki igazi juhtúróval. Az egész tetejére tejfölet rakunk, majd sütőben pirosra készítjük. A vegetáriánus változatban a pörkölt helyét lecsó vagy csak egyszerűen párolt zöldségek veszik át. Jó étvágyat!
 
Ugrás a ( előző lap 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 következő lap )
Új topik indítása   Üzenet küldése




Irjon nekünk! - Impresszum - Médiaajánlat - Súgó