|
Valaki legyen szives idevarazsolni egy kocsonyas talat. Hetek ota csak kocsonyarol almodom 
|
|
|
2005-01-07 13:23, bobe
Hu, de jó, hogy már ebédeltünk, mert ennek láttán itt alattam, kicsordulna a nyálam is
|
|
|
2005-01-07 13:23, bobe:
-
Kedves Böbe,
ilyenkor nálunkfele csak török vendégzöldségek kaphatók, amelyeknek semmi íze nincs, másrészt tele vannak mindenféle vegyszerrel. Mivel a társaságban volt egy friss és egy leendő anyuka is, lemondtunk a zöld részekről.
|
|
|
Ubu!
nagyon finom lehetett de hol van rola a sok zöldseg ? anelkul nem igazan szendvicstorta
igy ni :
|
|
|
2005-01-04 09:10, bobe:
-
Szóval szendvicstorta: háromféle tölteléket használtunk hozzá. Volt füstölt sprotni-pástétom, tojáspástétom és májkrém. Kívül pedig túróval és krémsajttal kikevert fűszerezett vaj került rá. Pihent egy éjszakát a hűtőben, s így nézett ki a vallatáskor:

|
|
|
Meselj arrol a szendvicstortarol
|
|
|
Nos, szépen sorban:
Poe: Mosogatást a háziasszony intézte, nem bízott meg különsebben a képességeinkben, amit lehetett, azért a keze alá hordtunk.
Vali: nem csirkedarabok, pulykamell-filék sajtban panírozva, lerétegezve, nyakonöntve fűszerezett tejföllel s egy újabb adag reszelt sajttal.
Rigó: lásd fennebb. Nem, még nem vettem digitkamerát, bár egyre jobban közeledik az időpontja, a gépet a házigazda biztosította.
Egyébként készítettem egy szendvicstorta-változatot is, úgy tűnik, sikerült, mert nem igazán maradt belőle 
|
|
|
Jol nez ki! Remelem nem hal!
Es jol olvasok a sorok kozott, hogy vettel digital camerat is?
|
|
|
2005-01-03 18:17, ubuge:
-
-Én csak ilyesmit ettem, nem dicsekszem vele:
Nagyon gusztusosak a csirke darabok Ubuka. Te keszitetted?
|
|
|
Ubuge
és ki mosogatott??
|
2005-01-03 14:11, elckerlyck:
-
Én csak ilyesmit ettem, nem dicsekszem vele:

|
|
|
2005-01-03 15:27, Pompéry Berlin:
-
De akkor hogyan eszed? Hogy ő esz meg téged? A fene ette.
Hu de jo, hogy ezt nem angolul irtad
|
|
|
2005-01-03 15:27, Pompéry Berlin:
-
A sétáló Jancsit részletezd! Van köze Rigó Jánoshoz?
Annyi, mint a Kelj Fel Janosnak.
A futyules meg annyira idegesit, mint a ragozas
|
|
|
-
A sétáló Jancsit részletezd! Van köze Rigó Jánoshoz? -
|
|
|
2005-01-03 14:11, elckerlyck:
-
A sétáló Jancsit részletezd! Van köze Rigó Jánoshoz? Netán gyaloglás közben fütyül? De akkor hogyan eszed? Hogy ő esz meg téged? A fene ette. 
|
|
|
Buék, Drusza!
Nem köll felvarni, volt zaba is, de nagyon decens: párféle sajt, olívabogyók, kis pármai sonka, spárga, sushi, ropogtatnivalók, borok, portói, mandarin, eszpresszókávé, sétáló Jancsi - amit talál az ember ünnepek után itthon 
|
|
|
2005-01-03 12:27, elckerlyck:
-
Azt ne mondd, hogy éheztetek, mert a pofám leszakad! 
|
|
|
2005-01-03 00:29, Pompéry Berlin:
-
hogy telt a Szilvesztered?
-
Egy offoff-színházban voltunk, egy improvizációs esten, hazafelé majd szétlötték a sejhajunkat, otthon négyesben az egyik szereplövel és barátjával igazi francia Champagner-rel ( keserü volt, mint a fene ) fél ötig elvoltunk. Elég spießig 
|
|
|
Elcky,
hogy telt a Szilvesztered? Milyen menűt nyújtottál a vendégeknek? Vagy még mindig pihegitek a következményeket? 
|
|
|
Pedig de finom , bár én megsütöttem régebben.
|
2005-01-02 20:24, Valeria:
-
Libanyaka boret is felretetted megtolteni?
Hu, ezt is felirom arra a listara, amin a hal van.
|
|
|
2004-12-27 09:36, elckerlyck:
-
P.S.: a karácsonyi liba zsírjából félretettem egy-két kanállal sólethöz. Még idén megcsináljuk, hogy meg ne avasodjon
Libanyaka boret is felretetted megtolteni? Az is kell a soletbe. Azt hiszem "kugel"-nek hivjak az illetekesek.
-
|
|
|
tessen megvenni, igen szep.
http://www.amazon.de/exec/obidos/ASIN/345509385X/qid=1104500329/ref=pd_ka_0/028-7193168-2386103
|
|
|
Bujjék magába is! 
|
|
|
2004-12-27 09:36, elckerlyck:
-
Bujjék arrafelé is mon chere kraut 
|
|
|
2004-12-24 14:21, Kero:
Móning Seffe! A méldeliveri démon nem talált meg, most látom. Akkó innet:
Boldog Karácsonyt, egészséges Újévet Gyuri!
P.S.: a karácsonyi liba zsírjából félretettem egy-két kanállal sólethöz. Még idén megcsináljuk, hogy meg ne avasodjon 
|
|
|
Szia, Kero!
Mostan te vagy a karácsonyi angyalka?
Neked is boldog ünnepeket.
|
|
|
2004-11-26 12:50, elckerlyck:
Boldog unnepeket chef, a 13-ik havi fizud postázva.
|
|
|
Rigó
a krumplikat vagy a fasírtokat jelölted meg?
_________________ poe
|
|
|
2004-11-26 12:50, elckerlyck:
-
Van kilenc fasirtom egyszerü sóskrumplival.
Ketto az enyem. Mar meg is nyaltam oket, hogy masnak ne kelljen.
|
|