|
2004-04-29 22:43, elckerlyck:
-
Nejed nem szereti a spárgát?
|
|
|
Azt megkell hagyni Elcky, nagyon szép az asztalod
|
|
|
2004-04-29 22:43, elckerlyck:
-
Így jó lesz?
Meg van egy szabad hely ugye?
|
|
|
Így jó lesz?
Remélem, Bovi passzol a frizurádhoz, Judit, te meg az ujjad köré csavarhatsz 
|
|
|
2004-04-29 13:36, elckerlyck:
-
1/2 7 - 7, jelentem alássan
-
O.K., hétre odaérek.
Délben is spárgát ettem Grunewaldban a Forsthaus Paulsborn teraszán. Az idö gyönyörü volt, a spárga drága és félig nyers.
- Talán túl "aldente"? - kérdezte a pincér. Finomabban így is ki lehet fejezni a lényeget, hogy főtlen.
Szóval, Elcky, én nem bánom, ha meghajlk az ujjamon, de legyen megfőve. Jóóóóóóóóóóóó?
|
|
|
2004-04-29 13:36, elckerlyck:
-
Négyig dolgozom, egy óra az út, egy óra puccolás, fél óra fözöcske.
Ez túl korán lenne, mert még a fodrászhoz is mennék. Igy majd legközelebb 
|
|
|
Négyig dolgozom, egy óra az út, egy óra puccolás, fél óra fözöcske.
|
|
|
2004-04-29 09:03, elckerlyck:
A változatosság kedvéért prágai sonka és frissensült csirkemellcsíkok lesznek hozzá. Krumpli, hollandaise obligát.
jó, illetve jó is lenne az
Hányra lesz kész?
Különben én is az útszélen veszem a spárgát.
Ide Darmsdtaból járnak, ahol nagy kapacitásal termesztik. Persze azért nem olcsóbb, csak frissebb.
|
|
|
2004-04-28 19:32, Pompéry Berlin:
-
8-9 €-ért vesztegetik a spárga kilóját.
-
Tyhja, man gönnt sich sonst nichts. Olyan fincsi volt, hogy ma két kilót veszek.
Vicc félre, hazafele menet az út szélén östermelötöl gyönyörüt kap az ember már 6 ruppóért, a töröttet levesnek már 2-3-ért vesztegetik. arról nem is beszélve, hogy frankón aznapi, friss árú. A két kilót viszont komolyan mondom, lehet, hogy két és fél lesz. A változatosság kedvéért prágai sonka és frissensült csirkemellcsíkok lesznek hozzá. Krumpli, hollandaise obligát.
|
|
|
2004-04-27 18:41, elckerlyck:
-
Uram,
az áráról még nem nyilatkozott! Gazdagnak kell lenni ehhez a műsorszámhoz, hisz a szomszéd boltban 8-9 €-ért vesztegetik a spárga kilóját.
|
|
|
Navégre, hogy kinyitottál, fogadós Uram!
Spárgát nem kérek, de a csirke jöhet.
|
|
|
Mindjárt készen van a spárga - krumplival, füstölt csirekemellel és hollandaise-szósszal:

|
|
|
Ebben a kocsmaban jartal te is Zsuzsa?

|
|
|
Két napig próbáltam ebbe a kocsmába betérni, de nem sikerült valamilyen titkos okból. Mire megérkeztem, az ünneplőket kómában találtam.
|
|
|
Tibi azt hiszem lomb sátor.
lehet ma még zöld ágra vergödünk
|
|
|
Mijaza zöltöny?
|
|
|
Gondolom feher oltonyben lakomaztok.
|
|
|
Nem, mert az éhesebb kliensek képesek nekiállni nyalogatni (a szőnyeget), s hamar elkopik.
|
|
|
2004-04-14 10:51, ubuge:
-
Nem lenne hosszutavra kifizetodobb pacalszinu szonyeget venni?
|
|
|
Nagyon boldog nevnapot Kivanok minden Tibornak, es sok palinkat, es nagycsipoju asszonyokat!
|
|
|
Bocs! Itt van, amibe belenyaltam és nagyon finom.
Boldogságot az ünnepelteknek!
Mária
|
|
|
Isten eltesse a Tiborokat !

|
|
|
2004-04-14 10:05, ubuge:
-
Egészség!
S hogy legyen miből válogatni:
Nekem Unikumot kérek szépen. Ez valódi? Eddig csak a hasas üvegeket láttam, na akkor megkostolom
A TIBOROKRA !!!
_________________ üdv:bovi
|
|
|
Tiborok ha még értitek is amit mondani akarok
(de ennyi alkohol után)
Jonapot!Név napot! HuKK!! kivánok kkHuKK!!
|
|
|
Tévedés! A függöny arra kellett, hogy legyen mibe törölni a kezünket! 87 évesen igazán illene ennyit tudni a modern konyha viselt dolgairól.
|
|
|
Ti a nappaliban föztök a fuggöny elött?
Szegeny asszony takaritott mosott keszult husvetra es ti rotyogtatjatok a pacalt a szep fuggönyre! Nahat 
|
|
|
pacalpörkölt reggelire? leeszem a barackvirág pizsomám 
|
|
|
Hogy panasz ne legyen a vendéglátásra, mindenki vehet magának pacalpörköltet, amennyit akar

|
|
|
ha mar igy belejöttunk folytassuk
|
|
|
2004-04-14 10:06, bobe:
-
Ez a mai vagy meg a Husvet hetfoi? 
|
|