2019. december 11. Címlapra!
[Regisztráció]  [Profil szerkesztése]  [Beállítások szerkesztése]  [Keresés]
[Magánüzenetek]  [Felhasználók listája [Bejelentkezés]
MagyarOnline.net Fórumok >> Csevegés! >> Elckerlyck Toszkánai Kifõzdéje
Új topik indítása   Üzenet küldése
Ugrás a ( előző lap 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 következő lap )
 Pompéry Berlin  módosítás |   válasz erre |   profil |  2003-12-18 19:45   
2003-12-12 01:08, elckerlyck:
-
Vannak még lovak januárban is?

 
 Kero  módosítás |   válasz erre |   profil |  2003-12-18 18:46   
Chef Wanted




soon

 
 kaytee  módosítás |   válasz erre |   profil |  2003-12-12 16:49   
2003-12-12 01:08, elckerlyck:
-
I. oszt. meghívás:
LO STUFATINO
(Párolt marhaszelet

Döntsd el,ló avagy marha.
A közelben van egy lovarda, de megvárom a válaszod, mielőtt elkötök egy pacit.

Remélem kiállt már belőled a hexensussz és megnyitod a fogadót ismét. Már pókhálós volt a konyha.

 
 Ferencz Zsuzsanna  módosítás |   válasz erre |   profil |  2003-12-12 02:52   
Kedves Elky, éledezel?
 
 elckerlyck  módosítás |   válasz erre |   profil |  2003-12-12 01:08   
I. oszt. meghívás:
LO STUFATINO
(Párolt marhaszelet
A stufatino az umidótól két lényeges pontban különbözik: a hús már szeletekre vágva kerül a fazékba, és a leve sokkal hígabb, ezért zöldséget is fözhetünk bele (többnyire petrezselyemgyökeret és sárgarépát, zellert).
Az eszményi húsdarab a vesepecsenye volna, mivel azonban az ökörnek ez a nemes testrésze ritkán zarándokol el Berlinbe, a hátszín helyettesíti.
Hozzávalók: vesepecsenye vagy hátszín, zsír, 1 szelet sonkaszalonna, sürített vagy friss paradicsom, 1 fej hagyma, fokhagyma, majoránna, só, bors, vörösbor.
Egy hagymát szeletekre vágunk, zsírban megpirítjuk, követi egy szelet (fokhagymával összedolgozott) sonkaszalonna. A hús már csak a só, bors és majoránna kíséretében jelenik meg, és mint az elözö esetben, nyakon öntendö vörösborral; amikor a bor elpárolgott, következik a sürített paradicsom, de néhány kimagozott, meghámozott friss paradicsom is alkalmas. Végül vizet öntünk rá, és tovább pároljuk, míg a hús meg nem puhul.
A leve maradjon sötétlö rötesbarna (kockáztassuk meg: rembrandti) színü, és ne legyen sürü. ) Hétfö? Kedd?

 
 Kero  módosítás |   válasz erre |   profil |  2003-12-11 00:54   
2003-12-10 19:11, anri:
-
Ugy van, ugy van. !!!!

Nemtom mi lesz a karácsonyi bonuszával ha le nem mászik a vilagot jeleto deszkáirol végre...

 
 ExMONTag  módosítás |   válasz erre |   profil |  2003-12-10 19:11   
Wirtshausfönök remellem mar lassan leszalsz deszkadrol nem mert vasalnom kellene inkabb mert nagyon ehes vagyok
minden johir örömet szerezne egy finom falat boldogga tenne

 
 Ferencz Zsuzsanna  módosítás |   válasz erre |   profil |  2003-11-28 04:11   
Kedves Judit, eddig nem tudtam erről a linkről. De most már tudok. Kösz.
 
 Pompéry Berlin  módosítás |   válasz erre |   profil |  2003-11-27 17:44   
2003-11-25 04:08, Ferencz Zsuzsanna:
-
Nem tudnád, mi a "kislorén"? (Quiche Lorraine)
http://www.meilleurduchef.com/cgi/mdc/l/fr/recettes/chaude/quiche_lorraine_ill.html

 
 Kero  módosítás |   válasz erre |   profil |  2003-11-27 14:31   
2003-11-25 04:08, Ferencz Zsuzsanna:
-
Foszakácsom eltunt, a Háladó magyarok se hozzák ide nekunk a maradék pulykát

Mi van a batyudban Zsuzsa néném?

 
 Ferencz Zsuzsanna  módosítás |   válasz erre |   profil |  2003-11-25 04:08   
Ne haragudj, Judit, népiesen: hát az meg micsoda?
 
 Pompéry Berlin  módosítás |   válasz erre |   profil |  2003-11-24 10:04   
A sütőporos. Az élesztős = "Hefeteig"
Adott esetben viszont a Quiche egyik változatáról van szó. Itt nem kell a tésztába sütőpor.

 
 Ferencz Zsuzsanna  módosítás |   válasz erre |   profil |  2003-11-24 02:58   
Igen, kedves Böbe! Ezt nevezem!
Csípős és fokhagymás!
Elky! Zavarodottan kérdezem - a fokhagymatortarecept kapcsán- a Mürbeteig az, amibe élesztőt, vagy amibe sütőport tesznek?

 
 MagyarOnline.net  módosítás |   válasz erre |   profil |  2003-11-16 10:51   
bobe uzenete:



Jön a foghagyma is

 
 MagyarOnline.net  módosítás |   válasz erre |   profil |  2003-11-16 10:50   
bobe uzenete:




Ilyen csipos paprikara gondoltal Zsuzsa?
Mexikoban nagyon olcso:

 
 MagyarOnline.net  módosítás |   válasz erre |   profil |  2003-11-16 10:47   
Ferencz Zsuzsanna uzenete:


Kedves Elky, nekem inkább valami kis csípőspaprika kellene.Vagy fokhagyma.

 
 MagyarOnline.net  módosítás |   válasz erre |   profil |  2003-11-16 10:44   
elckerlyck uzenete:



Találtam a nyári koffer alján valamit, amit kollektív ajándékként, még mikulás elött feldobok:


 
 hunor  módosítás |   válasz erre |   profil |  2003-11-14 15:31   
A hideget en is utalom. Fokent, hogy a kocsimban alig 10 perc utan lesz meleg.
 
 elckerlyck  módosítás |   válasz erre |   profil |  2003-11-14 15:28   
Nem, most a kabátlopás miatt.
 
 rigojanos  módosítás |   válasz erre |   profil |  2003-11-14 15:23   
2003-11-14 15:22, elckerlyck:
-
Még szerencse, hogy délelött kihallgatáson voltam
-

A kozszemerem sertes ugyeddel kapcsolatban?

 
 elckerlyck  módosítás |   válasz erre |   profil |  2003-11-14 15:22   
Még szerencse, hogy délelött kihallgatáson voltam
 
 bobe  módosítás |   válasz erre |   profil |  2003-11-14 15:19   
Rigo en masba ulnek
 
 rigojanos  módosítás |   válasz erre |   profil |  2003-11-14 15:18   
2003-11-14 15:08, elckerlyck:
-
Nagyon útálom ezt a nedves, hideg idöt! Ilyenkor csak egy jó kis húsleves segít:


Beleulsz?

 
 bobe  módosítás |   válasz erre |   profil |  2003-11-14 15:18   
potolhatok en is ?:
 
 elckerlyck  módosítás |   válasz erre |   profil |  2003-11-14 15:08   
Nagyon útálom ezt a nedves, hideg idöt! Ilyenkor csak egy jó kis húsleves segít:

 
 elckerlyck  módosítás |   válasz erre |   profil |  2003-11-11 22:30   

 
 Balu  módosítás |   válasz erre |   profil |  2003-11-11 09:23   
a DVD megfeküdte a gyomrom!:))Ám nagyon kecses egy cikk otthon.:))
 
 bobe  módosítás |   válasz erre |   profil |  2003-11-04 22:48   
Holnap ehes is leszek

 
 elckerlyck  módosítás |   válasz erre |   profil |  2003-11-04 22:05   
Éppen lelkifurdalásom lett az sok offolástól
Holnap csinálok igazi nokedlit kaytee-módra. A pörkölt napról napra finomabb. Holnap véget vetünk neki

 
 bobe  módosítás |   válasz erre |   profil |  2003-11-04 21:51   
Jé! milyen erdekes ennivalo ilyent meg nem kostoltam
 
Ugrás a ( előző lap 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 következő lap )
Új topik indítása   Üzenet küldése




Irjon nekünk! - Impresszum - Médiaajánlat - Súgó