|
Beneztem Zuologa,-a sonkacsonttal utlek agyon...........
Szintén sziasztok Mindenki!
Kedves Nyanyaandris vagyis bandi, vannak fogyókúrás javaslataim, nézz be ide és keresd a Súlyos gondok c. cikket!
http://www.magyaronline.net/forum/viewtopic.php?topic=876&forum=49&41

|
|
|
Joreggelt Rigo, es mindenki masnak aki erre jar legyen jobb mint az enyem....rohadtul esik az eso, a macskak behoztak a sarat es hiztam vissza 2 fontot hala a hetvegenek.Buntetesbol mivel ugyis esik az eso elmegyek vasarolgatni nyari holmikat,-legalabb belesulykolhatom a fejembe hogy ez igy nem megy.........had lassam csak magamat az aruhazi tukorben ami valahogy mindig tobbnek mutat mint itthon, legalabb elmegy az etvagyam az ebedtol........szoval nektek legyen egy jo napotok,-legalabb nektek......
Jo reggelt
|
|
|

|
|
|
Most csak azért irok ide, mert az elözö beirásom már nagyon idejét múlta 
|
|
|
2004-04-17 10:18, hunor:
ismeri a MONt? Ne csupan a Kik es Miket ad a kezebe, hanem gep ele is engedd oda.
Sajnos nincs ideje a Forumra
Megszünik a munkahelye júniusban és az eddigi bemutkozó elbeszélgetéseknél a szemébe mondják, 38-al öreg. Hotelfachfrau/Empfangsdame a képzettsége, perfekt 3 nyelvvel!
Milyen idöket élünk???
|
|
|
Kellemes hetet Mindenkinek.)
|
|
|
Sziasztok Emberek, szép vasárnapot!
Cuni, jó munkát (mi is az?) és ne feledd, munkahelyi buli szervezésére/lebonyolítására készséggel áll rendelkezésre a jakuzzi.

|
|
|
2004-04-17 19:45, Cunibaba:
-
Szia Cunibaba!
Na szoval, milyen munkahely miatt mellozod most a MONt? Egyebkent gratulalok, es orulok, ha tetszik.
Udv,
Hunor
|
|
|
Sziasztok! Csak bekukintottam, hogy üdvözöljelek benneteket.... A héten sajnos nem sok idöm volt, mert 11 év utàn ujra dolgozok (megsugom az elsö hetem izlett ) De ide azért benézek ha màsra nem is de olvasgatni biztosan! 
|
|
|
2004-04-17 09:56, bovi:
-
Tanulsag: maskor nemcsak atfutom az uj irasokat, hanem figyelmesen el is olvasom mindegyiket. Ez az atka a munkahelyi internetezesnek, gyakran csak feluletesen atolvasom, de nem ertelmezem. Igazan figyelmesen este/ otthon szoktam olvasni mindegyiket.
Mas: ismeri a MONt? Ne csupan a Kik es Miket ad a kezebe, hanem gep ele is engedd oda.
Kellemes hetveget es vendeglatast!
Hunor
|
|
|
2004-04-16 20:00, hunor:
Egyebkent repulovel jott illeto otthonrol?
Fr/M-ban él csak nincs autója.
_________________ üdv:bovi
|
|
|
Kedves Bovi,
ne haragudj, nem vettem eszre. Egyebkent repulovel jott illeto otthonrol?
Udv,
Hunor
|
|
|
2004-04-16 09:28, hunor: -
Itt vagyok. Mire gondolsz??
Már nem aktuális, a Mitföztünkben irtam, ha átveszed a fuvart, akkor jöhetsz ebédre.
Halasszuk el, mivel a vendég már úton van
|
|
|
Nekem csak most siKerult ide belepnem. Valaki nyomta az ajtot belulröl
Mar visszaakrtam terni de gondoltam megegyszer megprobalom .
Itt vagyok, sziasztok de mar megyek is.
|
|
|
2004-04-16 08:29, bovi:
-
Korán keltem, várok egy válaszra Hunortól
-
Itt vagyok. Mire gondolsz??
Hunor
|
|
|
Korán keltem, várok egy válaszra Hunortól 
|
|
|
Olyan aranyosak vagytok,jól esett,hogy "hiányoztam"./ezt akartam kicsikarni Tőletek,ugye milyen önző vagyok?/
Most 1-2hétig éppenhogy benézek,mert a munkahelyemen most van a dömping.
Aki erre jár Magyarországon,szivesen látom.
_________________ :zita
|
|
|
Csillagoktol idevandoroltam . Kerdesedre a valasz nem tudok. 6 kor felkeltem es azota kukorekolnék ha kakas lennek. A gond csak annyi hogy ejjel fél kettökor meg nem aludtam biztosan a vampir vér bennem ami torzsalkodik. Most varom mikor alszom el majd. Remelhetöleg ma este vagy holnap vagy jövöhéten valamikor 
|
|
|
Kedves Zita a négyzeten, én pedig a jövő Húsvétra kívánok már előre is minden jót, nehogy azt hidd nem gondol Rád senki!
(De el ne felejtsd akkor majd!)

|
|
|
Kedves Zitazita,
jó, hogy meggyógyult a géped. Ne gondold, hogy nem vettük észre a hiányzást. Én speci azt gondoltam, elutaztál valahova, és elfelejtetted beirni.
|
|
|
Örülök, hogy újra itt vagy!

|
|
|
Sajnos senkinek nem hiányoztam.Utólag is mindekinek áldott Húsvétot.nem volt jó a gépem.....Gyönyörű,vöröshagymahéjban főtt tojásokat csináltam mindenkinek'!!!!!
_________________ :zita
|
|
|
Jó délutánt, látom sok locsoló volt erre
|
|
|
A kepen lathato vizozonnel akkor ismerkedtem meg amikor eloszor voltam Orlandoban Sea World-on es eloreultem a balna tankjahoz hogy jol lassam a bemutatot.Az a rosszidulatu dog nem figyelmeztetett hogy nala most van a husveti locsolas ideje, mindenki rajtam rohogott.

|
|
|
Jezusom, Te Bobe, ez husveti locsolkodas?? Csak talalgatok... 
|
|
|
Itt volt locsolas : 
|
|
|
2004-04-13 19:02, rigojanos:
ubuge pacalja ??
Rigo, olyan isteniiiiit aludtam!!!!
|
|