Egyebkent a Zulonak mar leirtam (ketszer is mert eloszor elszallt)Asszongya o tud.(nem csak spanyolul)
Na szoval viccet felreteve mar annyiszor olvastam ezt a francia levelet,hogy mar majdnem ertem is.
Gyerekek segitsetek! (Itt teszem fel a kerdest,mert itt irtam a parizsi bonyodalmainkrol.)
Ma jott egy level Franciaorszagbol a rendorsegtol. Termeszetesen franciaul.Mi egy kukkot sem ertunk belole,illetve egy szo nagyon hasonlit az angolhoz a " regret" ami sajnalkozast jelent angolul,igy franciaul is azt - gondolom- es nem az ellenkezojet. Az egesz level harom mondatbol all.
Legyen szives jelentkezzen mar valaki aki tud franciaul!
2003-10-02 19:37, liz:
-
Jaj ez a szepfiu hozzam is johetne!
Bimbi amirol lejjebb beszeltem az egy TV musor.De en elcserelem a ferjemet ket hetre mondjuk a tieddel.Jo?
Zsu neked is odaadhatom csak szolj!
( csak nagyon halkan sugom meg,hogy senki se hallja: a ferjemnek tetszik a bimbi! )
Biztos nekem is tetszene, csak látni kéne.
Jaj ez a szepfiu hozzam is johetne!
Bimbi amirol lejjebb beszeltem az egy TV musor.De en elcserelem a ferjemet ket hetre mondjuk a tieddel.Jo?
Zsu neked is odaadhatom csak szolj!
( csak nagyon halkan sugom meg,hogy senki se hallja: a ferjemnek tetszik a bimbi! )
Hölgyeim!
Mi ez itten kérem, férjkiárusítás..... Ha nem köllenek már szépen elcseréljük öket.... Aztán magányos éjszakákon meg azon töprengünk, hogy mit is kezdjen magával az ember lyánya...
Liz.....orulok hogy elvezted Parist...szep emlekek fuzodnek amikor olvastam beszamolodat...az arak valoban tul dragak...de az Eiffel torony tetejerol a kilatas gyonyoru...visszafele a masodik (fel uton lefele) a kis vendeglo.remek volt....Paris nekem is tetszett......a Pigalle.....elkepzelhetetlen,meg mais.......egyedul csatangoltam.......de nem sokaig.......
Bimbi hat azon tenyleg csak nevetni lehet.( Mert sirni nem erdemes)
A fenykepeddel megyek be a szobaba,es mondom az apjukomnak,hogy a bimbi azt mondja,hogy isten eltessen sokaig.Mind a ket arcocskadat megpuszilja es azt mondta:koszonom bimbi.
Hat nem romatikus?Ha akarod cserelhetunk ferjet egy hetre. Mert most van itt egy "reality" show ahol is a ferjek felesegek ket hetre cserelodnek.(Nagy marhasag egyebkent azt meg kell mondanom)
Lam, lam, csak elobujnak az elrejtett iroi tehetseged Lizike es mosoljal fogjuk fel kalandos utazasod Meg hogy nincs mit irjal "APUKA" -ISTEN ELTESSEN SOKAIG UTOLAG IS
Rigo! Voltunk az Eiffel torony tetejen(lifttel)Azt hittem leszedulok,de megis csodas elmenyben volt reszunk. ( 10.20Euro)
Aztan masfelorat alltunk sorba a Louvre elott. ( 7.50 Euro)(Hol en tamaszkodtam az apura,hol az apu ram,de megerte) Aztan "setaltunk" (inkabb docogtunk ) a Champs Elysees-n
a "Diadaliv arnyekaban" megpihentunk(fol nem masztunk)es Erich Maria Remarque-ra gondolva vegigzongoraztam emlekezetemben az iro altal irt es nalunk megjelent konyveit.(Mert mind olvastam)
Aztan el akartunk latogatni a Moulin Rouge-ba,gondoltam hagy/had (sosem tudom a helyesirasat ennek a hulye szonak) legyen az apunak egy jo napja.(Szulinapja volt)De ahogy meglattuk az arakat laposkuszasban tuntunk el onnan es meg sem alltunk egeszen a Notre Dame-ig ahol meg a Victor Hugo oreg haver jutott az eszembe.
Akkor arrol irj, hogy miket lattal szabad szemmel, ugy, hogy a kamera nem volt elotte, mikozben derekszogben, a ferjedbe kapaszkodva santitottal Parizs utcain keresztul.