|
Ismet itt. Ki figyel meg ide?
Hunor
|
|
|
Hunor:))))))))
"Elvesztetted"?--keresd meg amig szabin vagy--,legalább próbáld..)))
|
|
|

|
|
|
Koran bizony. Pedig meg szabadsag, de itt is megyek edzesre egyet, visszahozni az elmult hetekben elvesztett format. 
|
|
|
Szép jó reggelt,korán ébredtél Hunor..)Vagy nem?:))
_________________ a lélek a legértékesebb részünk,mert képes az igazságot felfogni és szeretni.
|
|
|
Itt vagyok mar en is. Potolom a potolnivalokat. Hianyzott mindenki.
Hunor
|
|
|
Hey nagyanyo mert kacsingatol? tolem ugy sem kapol semit 
|
|
|
|
|
|
Remélem, a Sport szelet, amiről álmodoztok, nem olyan Sport szelet, mint amilyet nekem sikerült vennem Bpesten, a kilencvenes években.
A "csokit" az autóban felejtettem, az autót meg leparkoltuk az utcán pár napra. Nyáron, Dél-Olaszországban!
A Sport Szelet nem olvadt el. Hősiesen megkóstoltam. Azóta tudom, milyen a mücsokoládéval bevont fürészpor.
|
|
|
A másik topikban már kiosztottam a csokik egy részét, ...... itt a többi!
Néhány Sportszelet még gazdára vár!!!!
A pacal meg a tökfôzelék jöhet ide!!!!
|
|
|
Bobe draga indulj mar el különben soha nem ersz vissza, pedig mi mar most vissza varunk.
Ovakodj nagyon nagyon a Pacal micsodatol, es fölös föleg a Tökfözelektöl
Erezd jol magad
anri
|
|
|
Zulo ezt a sok finomsagot es a neveket most nyomtatom es viszem magammal. Nem baj ha visszaszedem amit leadtam itthon mar megint lehet a leveskurat folytatni:).Legalabb megszabadulok a sok mosatlantol , ha majd csak a levesemet eszem itthon. Kösz a jokivansagokat mindent megkostolok majd helyettetek is.
|
|
|
2003-09-14 21:37, OMGI:
Itt vagyok, jelentem! és naaaagyon naaaagyoon jolviselkedtem, jolviselkedem és .... àhhh elöre még nem igérhetem, hogy jol fogok viselkedni, de megprobàlom majd.... Hogy mit meg nem tennék egy Sport szeletért!
|
|
|
Böbém, legyél olyan kedves megenni helyettem egy sajtos rolót a Bécsiben, egy somlóit a Palánkban, egy gundelt az Alabárdosban, egy halászlét a Kiskőrösiben, egy töltött káposztát az Aranylabdában, egy rántott sajtot a Sellőben és ... mást nem mert visszaszeded, ami lement.
Üdvözlöm az Irént! És egész Szegedet!!!!!!
Csók!!!! Érezzétek jól magatokat!
Zulo
Ui. az úszógumit eltetted? 
|
|
|
Böbe kellemes pihenest, köszönöm a tortat azonnal elfogyasztjuk.
Puszi anri
|
|
|
2003-09-14 22:30, bobe:
-
Szép szabit kivánok és ezt a tortát magamnak a hét végére
Nagyon jól passzolna az abroszomhoz 
|
|
|
en is megyek szabira de bucsuzoul meghivlak benneteket egy kis csokitortara
|
|
|
Máris sorban állok Omgi ... kérdés jó voltam vagy rossz?
|
|
|
Jelentem, megérkeztem!
Hoztam én csokikat a bandának, Balaton és Duna szeletet (nápolyis, nam-nam!), no meg egy kis kondierôsítô Sport szeletet!
Holnap kiosztom a jóviseletûek között!
|
|
|
Mit szoljak én?))Jobb ha semmit.!:)
|
|
|
Na jó Bimbi, ha mogyorós csokit kértél kapsz az enyémből. De holnap add vissza! 
|
|
|
na es velem mi lesz? 
|
|
|
Ezek a mogyorók benne? 
|
|
|
Zuloaga:

|
|
|
Én is kérek ... egy csok - it!:-)
|
|
|
OK!
|
|
|
Most csereljunk helyet:
|
|
|

|
|
|
|
|
|
Olvagatom,Hunor:további minden jót Neked,jó hogy vagy!:)
|
|