|
Jóóóó reggelt
_________________ (csippi*)
|
|
|
|
|
|
|
|
|

|
|
|
Jelen!
Zsu, milyen majdnem itt lenni?
Hunor
|
|
|
2003-08-28 10:25, bobe:
-
Ez is nyomelem?
-
Hali!
Mit nyom az elem?
_________________ Oszi
|
|
|
Sziasztok, majdnem itt vagyok.
|
|
|
|
|
|
Nyekk. Csak nyomokban létezem, az este Marsot néztem (ez nem ok, azazhogy nem amerikai OK, hanem magyar ok, okozat meg társai). Úgy határoztam, hogy a mai napot rövidre fogom, vessző, mert jobb lesz ha(haha) hazamegyek. Kuss! Ez magamnak szólt. Meleg van, a ventillátort senki sem kapcsolja be, úgyhogy tűnnöm kell.
|
|
|
Ez is nyomelem?
|
|
|
Jó reggelt.
http://kep.tar.hu/osziba/images/pic2069053.jpg
_________________ Oszi
|
|
|
igy mar kezdem erteni lassan, tehat egy egesz femkereskedes ,rendben van. Most nyomelemeim vannak azt hiszem meg a fogtömesemben is. Köszi Etelka a magyarazatot megint tanultam megis.....
|
|
|
Taplalekkiegeszitok - fokozott igenybevetel eseten szukseges a szervezetnek, potolja az elhasznalt energiat, es mindenfele hasznos vitaminokat, nyomelemeket, stb. tartalmaz. Ezenkivul meg kreatint is tartalmaz, ami teljesitmenyfokozo, fokent elsportolok hasznaljak.
|
|
|
2003-08-27 16:30, csippi:
-
Kero kerte, toroljem. Megtettem, ezert nem talalod.
Hunor
|
|
|
Bobenek és másoknak is:
A NYOMELEMEK :
"Egyszerű kémiai anyagok, melyek igen kis mennyiségben vannak jelen szervezetünkben. Számos anyagcsere-folyamatban nélkülözhetetlenek. Fontosabb nyomelemek a vas, a mangán, a réz, a foszfor, a cink, a magnézium a jód, de ide sorolható a kén, a kobalt, a szelén, a fluor, a molibdén, a króm és a vanádium is. "
Üdv.mindenkinek, aki ez után nyomozott
Etelka
kt itt és most.
|
|
|
Kerestem egy topicot, aminek valami olyasmi volt a címe, arról szólt, hogy a másnap akár lehet a legjobb nap is - kero írt bele,hogy azt akár törölni is lehetne mert senki nem írt bele. én most írtam volna:( de nem találtam.
_________________ (csippi*)
|
|
|
Jo jo beszelgettek tarsalogtok de minek a vitamin a sört meg meg ertem meleg van szomjas az ember szerelmes habokba folytja a banatat de nyomelem ? mit nyom ?vagy Solyomszem hasznalja?
|
|
|
2003-08-27 13:56, rigojanos:
-
Ezekszerint Hunor sorba fog állni egy adag vitaminért.
|
|
|
P.S.: A taplelekkiegeszito lehet sor, vagy Centrum vitamin. Vagy ebben a sorrendben.
|
|
|
az meg mi? rettenetes, nem tudok magyarul vagy olyan lettem mint egy ösallat a magyar nyelv fejlödött en megalltam Egyhelyben topogok es nem ertem a mit beszeltek . Szomoru vagyok elvtarsak 
|
|
|
bobe:)
Nyomelemekre gondolsz?Asszem az is az:)
|
|
|
mi az taplalekkiegeszito?
|
|
|
Jelen! 
|
|
|
2003-08-26 11:09, ubuge:
-
2003-08-26 09:47, hunor:
-
Koplaltattak, vagy valamilyen mozgásban volt részed?
-
Nem volt etvagyam, nougyek, beszamoltam errol eggyel fentebbi rovatban (Csalad, szabadido, erdekessegek)alaposan. Most mar OK, hamar visszajonnek, mert sportolas folytan sokat eszem, plusz taplalekkiegeszitot is (ha igy mondjak magyarul ).
Hunor
|
|
|
Itt is + 7 fok van. Elö a telikabatot.
|
|
|
Jó reggelt.
Baján nagyon jó hűvös van.
Oszi
|
|
|
2003-08-25 21:11, Zuloaga:
-
Oszi, csak hangszórót ne ... lehet egy kérdéssel több?
-
Kérdés? Az jöhet.
_________________ Oszi
|
|
|
|
|
|
Két hét alatt 7 kiló, nem semmi!!
És ha odaadnám az én plusz négyemet?
Még akkor is minuszban maradsz, de akkor lehet nem fúj el a szél vagy a hajszárító vagy a porszívó ...
|
|