|
2003-06-27 05:44, Balu:
-
Zuloaga SZERETETTEL PUSZIL MINDEN FORUMOZOT SZEGEDRŐL!)
A baszkok elfoglalták Szegedet?
-
|
|
|
|
|
|
Zuloaga SZERETETTEL PUSZIL MINDEN FORUMOZOT SZEGEDRŐL!)
_________________ a lélek a legértékesebb részünk,mert képes az igazságot felfogni és szeretni.
|
|
|
Zsu:)
Már tudjuk,de akkor is.))Az elektro smog az nem jo,ártalmas,a másik a vegyi??ajajjj!(
Segítek kiabálni.!
_________________ a lélek a legértékesebb részünk,mert képes az igazságot felfogni és szeretni.
|
|
|
kedves Ubuge, azt hiszem, barátaink nemigen tudják, hogy a kedves SRI a Román Hírszerző Szolgálat.
|
|
|
2003-06-18 21:03, rigojanos:
-
Már azt hittem, a SRI szórakozik.
|
|
|
2003-06-18 20:53, ubuge:
-
Ja ok. Akkor hivlak megint.
P.S.: Bocs az obszcen bekiabalasokert, meg a szo nelkul valo lerakasokert.
|
|
|
2003-06-18 20:50, rigojanos:
-
Már régóta mondom, hogy vénember vagyok, de ennyire...
Balu, elektromos szmog az smafu, van nekünk egy kedves vegyiüzemünk a városban gondoskodik az rendes szmogról.
Nyekk, ordítok.
|
|
|
2003-06-18 20:38, ubuge:
-
Ubuge proballak hivni ezen a szamon a sarki fulkebol, de mindig egy idos ferfi veszi fel.
|
|
|
Ubuge:))
Nehogy elektromos smogot hozzál létre Magad körül az éjjel.......!)))
|
|
|
Itt vagyok, úgy néz ki, egész éjjel. Ha valaki el akar kapni, a 102674410 es icq számon kap el, a yahoo azt mondja, hogy már bejelentkeztem egy más gépről, és én nem vitatkozom vele.
|
|
|
|
|
|
Szervusztok!)
Van aki megy,van aki érkezik:mégis együtt vagyunk:)Hogy ezt hogy csináljuk?)-Jól!-)
|
|
|
Jo reggelt!
Omgi, udv a fedelzeten.
Hunor
|
|
|
Isten hozott Omgi
Bizony hianyoltunk,es jo hogy ujra köztünk vagy.
Remellem ma este talakozunk a csattogoba egy kis tracsolasra.
Puszi addig is anri
|
|
|
Szép jó estét mindenkinek!
Hazajöttem, itthon vagyok, köztetek is!
(Vagy észre sem lehetett venni, hogy távol vagyok, -igaz?)
A masinám sem akart mûködni, ma hosszabb keresés után hibára leltem, kijavítottam, bejutottam.
Kánikulai üdvözlet Budapestrôl. Csomagoltam a bôröndömbe 10 fokot, de nem találom sehol, itt ma csúcs-meleg volt, majdnem 20 fok, szélárnyékban!
Sziasztok!
|
|
|
2003-06-12 08:58, ubuge:
-
Viszont ma korán is keltem, mivel a szomszédasszony oda...ott egy tálat az erkélyre hajnali 7 órakor.
-
en meg koran keltem, mert mar ama uzenetem elott atestem egy ketoras edzesen, melyet meg mindig erzek. hajnalban jarok edzoterembe. 
|
|
|
2003-06-12 08:45, hunor:
-
Dehogynem. Mindig korán fekszem, hogy idejében hazaérjek.
Viszont ma korán is keltem, mivel a szomszédasszony oda...ott egy tálat az erkélyre hajnali 7 órakor.
|
|
|
2003-06-12 08:41, ubuge:
-
Koránkelő az úr.
-
Miert, kend valojaban meg nem fekudt le? 
|
|
|
2003-06-12 08:26, hunor:
-
Koránkelő az úr.
|
|
|
Jó reggelt!
Hunor
|
|
|
Zuloka!)
Említsd meg azért ha mégis elindulnál:::szo..szo...))Tudod,ne hogy már aggodjak:))
|
|
|
2003-05-27 12:29, Zuloaga:
-
Iluska néni, én is elmehetnék oda?
Gyere, Zulo. Magyarul kell majd beszélned, baszkul (bocs) nem ért senki.
-
|
|
|
2003-05-27 12:54, rigojanos:
-
-

|
|
|

|
|
|
Iluska néni, én is elmehetnék oda?
|
|
|
2003-04-29 17:52, kaytee:
-
2003-04-29 08:04, ubuge:
Természetesen meg lehet nézni. Székelyudvarhelytől néhány kilométerre található, a Homoród partján. Szerintem érdemes érkezés előtt Zsuzsával konzultálni, mert lehet, hogy kedvetekért fölveszi a vendéglátó ruháját.
-
Jaj, ubugi, nem igy gondoltam, mert sajnos a személyes látogatás gondolata sem aktuális momentán. Képeket szeretnék látni.
Ubi, a vendéglátó ruhám - amelyet a Homoródban szoktam mosni, igazi Iluskaként - téged is vár.
Kedves KT, fényképek vannak, de nincs szkenner. Gyere inkább személyesen, és készíts fotókat.
-
|
|
|
Kedves MON-Baráatok!
Jelzem csak, hogy élek ám, de rettentő sok más elfoglaltság gyötört, (többek között egy kis láz stb. is), most meg úton vagyok, itthon vagyok Budapesten, -kölcsöngépnél ülök.
Június 6-tól otthonról újra "láthattok", addig minden jót MINDENKINEK!!!!
|
|
|
2003-04-29 08:04, ubuge:
Természetesen meg lehet nézni. Székelyudvarhelytől néhány kilométerre található, a Homoród partján. Szerintem érdemes érkezés előtt Zsuzsával konzultálni, mert lehet, hogy kedvetekért fölveszi a vendéglátó ruháját.
-
Jaj, ubugi, nem igy gondoltam, mert sajnos a személyes látogatás gondolata sem aktuális momentán. Képeket szeretnék látni.
|
|
|
2003-04-28 17:40, kaytee:
-
|
|