|
Itt de csak egy kicsit, aztan majd sokat.
|
|
|
Itt
|
|
|
Szia Noémi! (gyönyörü neved van!)
|
|
|
2003-03-02 00:09, szigetvary.noemi:
-
Mi is Neked 
|
|
|
Most, először járok ezen a fórumon, ezért egyeleőre csak köszönni szeretnék. Mindenkinek szép napot kívánok!
|
|
|
Készen vagyok az "unkommentiert"-emmel, kellemnes hétvégét 
|
|
|
Üdv mindenkinek a behavazott Virginiából 
|
|
|
Kösz! Kösz! viszont 
|
|
|
Neked is!/Nektek is!

|
|
|
jó reggelt/napot/estét Mindenkinek!
|
|
|
Moinmoin!
|
|
|
2003-02-27 18:51, kyvi:
-
Jó csevegést! 
|
|
|
2003-02-27 18:48, ubuge:
-
Hihetetlen dolog történt!!!!!! Bent vagyok a csetben! szerintem általános probléma lehetett, mert most AZONNAL sikerült! köszi a biztatást!
|
|
|
2003-02-27 18:45, kyvi:
-
Akkor szerintem egy kis türelemmel összejön a dolog. Nekem ezelőtt pár perccel sikerült kapcsolódnom, ezúttal ismét kérte a program telepítését, mivel a multkor csak egy próbálkozás erejéig adtam engedélyt erre. Kitartás! 
|
|
|
2003-02-27 18:42, ubuge:
-
Ubuge, drága, rossz hírem van: kábeles...
|
|
|
2003-02-27 18:38, kyvi:
-
Milyen internet-kapcsolatod van? Modemes, kábeles...? A modemesen lehet, hogy valamivel többet kell várni, nekem is elég sok időbe telt, amíg lehozta (gondolom, ellenőriz egyet mást a gépeden, azután az eredményt visszaküldi a szervernek, az meg elmélkedik, mire eldönti, hogy kell-e neked letölteni-valót küldjön, vagy sem).
Meg kell próbálni, mert működik a dolog 
|
|
|
2003-02-27 18:32, ubuge:
-
2003-02-27 18:28, kyvi:
-
Internet Explorer, pontosan ezzel izélgetem az internetet.
Igen, beírtam a nevem, igen, rákattintottam a bejeletkezésre, NADE KÖNYÖRGÖM, meddig kell várnom, míg kérdez tôlem valamit?! Az enyém annyira kuka, nem kérdez semmit, és ugye jól tudjuk, hogy a néma gyereknek még az anyja se...
|
|
|
2003-02-27 18:31, kyvi:
-
Biztosan kerül it is egy-két koraszülött, de azokat úgyis a cigányok vadásszák le. Mivel az utóbbi napokban nem tudtam kilépni napközben az irodából, nem tudom milyen a felhozatal hóvirág-fronton. Lehet, hogy holnap tudósítok róla.
|
|
|
2003-02-27 18:28, kyvi:
-
Az első kérdés az, hogy milyen böngészőt használsz. A csatiszoba használatához ajánlatos az Internet Explorer. Ha betöltötted a bejelentkező ablakot, írd be a neved, majd kattints a Bejelentkezés gombra. Valószínűleg várnod kell egy kicsit, majd megkérdi, hogy engeded-e egy bizonyos programocska telepítését. Erre igennel kell válaszolni, s megvárni, amíg a telepítés lefut. Ezekután már a beszélgetőben kellene találd magad. Sok sikert!
|
|
|
2003-02-27 18:29, ubuge:
-
Itt már nyílnak a hóvirágok, bibibááá!
|
|
|
2003-02-27 18:23, Cunibaba:
-
Pénzpocsékolás? Miért, a parkban nincs (tavasszal-nyáron)? 
|
|
|
Kedves Cunibaba! Jó, hogy jössz! Hunor azt mondta, hogy Te tudod, hogy mifán terem ez a Java-dolog, ugyanis én sem tudok bemenni a CHAT-be! Segítesz egy kicsit? Köszönöm!
|
|
|
Na jo ugyveszem hogy ez a sok szép viràg akkor nekünk is szol az "ujoncoknak". Köszi szépen!!!!
Ugyese sokat szoktam kapni valojàban.... Az én férjem pénzpocsékolàsnak tartja ... 
|
|
|
2003-02-27 17:20, kyvi:
-
Vannak előnyei is, hátrányai is. Sokat jelent például az, hogy akér vonattal, akér autóval nem sokkal több mint egy óra alatt a hegyekben lehetek (bár egy házikó még nem jött össze). A hátrányokról is írtam itt-ott a fórumon, azokat nem részletezem. 
|
|
|
2003-02-27 16:53, ubuge:
-
Te aztán jól megdolgoztattál azért a két sorért, Ubuge, köszi!
Szóval ilyen szép helyen laksz... Na, megállj csak! és még panaszkodsz a hideg miatt? Az a gyönyörû természet minden szenvedést megér (vagy nem? )
|
|
|
2003-02-27 16:47, kyvi:
-
Magyarországtól kicsit keletebbre Beszorult hezzánk a magas légnyomás, s most már napok óta ilyen hideg van. Tőlem kicsit még keletebbre, a Gyergyói és a Csíki medencében még hidegebb van, ott lemegy 20 alá is. Nappal azért felmelegszik, de az én ízlésemnek nem eléggé. Hogy hol lakom, azt leírtam a Bemutatkozások topikban
|
|
|
2003-02-27 15:10, ubuge:
-
Brrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!
Te meg hol a csudában laksz? Még Magyarországon is csak... Mennyi is van? ... szóval nincs -17 C°, az biztos!
|
|
|
2003-02-27 15:04, kyvi:
-
A nap itt is süt, de én egyelőre még mindig csak olvadó hókupacokra látok. Az éjjeli -17 fok azért még teszi a magáét.
|
|
|
Most már én is itt vagyok! sziasztok! Ismét napsütés, világosság, friss föld-illat!
|
|
|
2003-02-27 14:50, Calyx:
-
Erről a bácsiról még nem hallottam. De érdekes dolgokat művel. 
|
|