|
kukucs

|
|
|
Denjul, cunika, Laca, Maria jo latni ujra beneteket Ternek visza a turistak, na de legyen mese is mere jartatok 
|
|
|
Kedves Denjul,
ajanlom, hatha nem vetted eszre - Horgaszat c. topik indult:
http://www.magyaronline.net/forum/viewtopic.php?topic=1786&forum=46&3
Udv,
Hunor
|
|
|

|
|
|
Nagyon tetszenek a kepek 
|
|
|
Denjul Gyönyörűek a képek.
Böbe azért neked is tetszik ugye?
Denjul, látom a szép képeid és sajnálom, hogy náunk már vége a nyárnak, ennek a rövidke nyárnak
Szépek a képeid!!!
|
|
|
Itt a szép Tisza mögöttem ahol jót horgásztam:) Gasztronomiai élvezetek Magyarországon:)
![]() 
|
|
|
Cunibaba, Denjul!!!!!!
Udvozlet Nektek.
Hunor
|
|
|
Szia Denjul !
De jo hogy itt vagy 
|
|
|
Sziasztok!Ujra itt vagyok sajnos vege a szabadsagnak.Üdvözlök minden MON tagot.
denjul
|
|
|
Te is??? Én is, mi is ... ök is! 
|
|
|
Hello minden MON-tagnak. Még élek, csak nagyon alvagyok foglalva, de azért beleolvasok a Forumba.
|
|
|
|
|
|
Én itt vagyok, de hová tünt Nyanyus?
|
|
|
Megint nem leszek egy darabig...
Szerdan reggel megyunk fel a telekre es folytatjuk a nyaralast ahol a multkor abbahagytuk.
_________________ W
|
|
|
Kedves Bovikàm!
Dehogy adtam(volna) fel, mivel nagyon kedveltem ott a helyet. De sajnos kényszer vakàciora tettek. (Akkor csak egy 3 honapos helyettesitési szerzödésem volt. Nyàràra tanulokat vesznek fel szezon munkàra... )Ugyvan hogy szeptembertöl vagy oktobertöl visszamegyek... Remélem legalàbb is... Azota màr Erdélyt is megjàrtuk...
|
|
|
2004-08-13 10:51, Cunibaba:
-
Sziasztok! Ujra itt... Puszi minden régen làtott MON tagnak!
Hallo Cunni!
Szabin vagy,vagy csak nem adtál túl a munkán? Amin nem csodálkoznék, mert ember (asszony ) feletti, ha család van.
|
|
|
2004-08-13 10:51, Cunibaba:
-
Szia Cuni!!!
|
|
|
Sziasztok! Ujra itt... Puszi minden régen làtott MON tagnak! 
|
|
|
2004-08-09 17:08, etelka:
-
Bovikám, itt vagyok ujra.
Nagyon örülök Etelka, de ugye most már maradsz is egy ideieg?
|
|
|
Bovikám, itt vagyok ujra. OMGI nemrég ment el két napig szinte állandóan csak beszélgettünk, remek volt. Ölel:
Etelka
Valahogy nem értem, hová lettetek 
|
|
|
Nyanyuska!
Mi még nem tartunk egészen itt, de már közeledünk!
Sok-sok gratuláció Nektek, mindkettôtöknek!
OMGI-tól
|
|
|
2004-08-04 18:37, andi_usa:
Mi volt a baj a gépeddel, megmondták?
Tudtuk mindjárt mi volt a baj, hogy Widows Udatet csináltunk és minden elállitódott. Ujra formatirozta a merevlemezeket és elöröl telepitett. Most van egy új gépem, cserébe a munkáért odadatam az öreget. Minek lepje itt a por.
_________________ üdv:bovi
|
|
|
2004-08-04 17:14, bovi:
-
Végre megy a gépem, de nem vagyok még "aktuálizálva" mindenröl, majd lasacskán átolvasom a lemaradást.
-
Mi volt a baj a gépeddel, megmondták?
|
|
|
2004-08-03 14:20, nyanyabandi:
.....Ma unnepeljuk a 32-ik hazassagi evfordulonkat....
Egy kicsit megkésve, de szivböl gratulálok és további sok szerncsét kivánok a jövben!!!
Végre megy a gépem, de nem vagyok még "aktuálizálva" mindenröl, majd lasacskán átolvasom a lemaradást.
_________________ üdv:bovi
|
|
|
Mindenkinek koszonom a gratulaciot,-szerencsesek vagyunk hogy ugymond egymasra talaltunk, mert szerintem a hazassag tiszta lotto......vagy sikerul, vagy nem, csinalni jo hazassagot nehez mert ott valamelyik fel nyelni fog....fokent az aki akarja hogy jo legyen......Hat az unneples szep volt, sokkal melegebb, hangulatosabb mint amikor kimegyunk unnepelni, kar hogy este egy darabig esett az eso igy a kertbol be kellett menekulni egy idore, de nagyon hangulatos a barom is.......a macskak ott koroztek vegig mellettunk, sosem turik hogy valamibol kimaradjanak,-a lanyom es az udvarloja kesobb jott haza, a fiu amultan nezte a felhajtast.....a lanyom kozonyos keppel de valojaban ontelten mondta neki hogy mi mindig mindent erdekesen szoktunk megunnepelni........a ferjem is ivott egy ujjnyi feher bort, es egy ujjnyi cinzanot.......azert a cinzano egyaltalan nem olyan mint amilyet valaha ittunk olaszban, az surubb volt......romlik a minoseg vagy a memoria.................
Szuzy, boldog hazassagi evfordulot 
|
|
|
Bimbi, welcome back. Hianyoztal nagyon 
|
|