|
2004-07-08 19:40, elckerlyck:
-
a fecske meg classic: egy csík a középen hosszában, baloldalt kötös.
-
Tengereszcsomot koss arra.
|
|
|
2004-07-08 19:42, elckerlyck:
-
A Csiki Csendorseg ezt mindet olvassa.
|
|
|
A smukk meg össze van hajtogatva (zaciban), valamiböl finanszírozni is kell az utat 
|
|
|
A csoki gelattónak semmi akadálya, a Trevi-nél van a kedvenc fagyim, a fecske meg classic: egy csík a középen hosszában, baloldalt kötös.
|
|
|
2004-07-08 18:17, elckerlyck:
-
A fecske hosszaban vagy keresztben csikos?
|
|
|
2004-07-08 18:17, elckerlyck:
és az aranyláncaid hol maradnak?
(Lehetne csoki gelattot enned az egészségemre?
A vörösbort nemannyira szeretem.)
|
|
|
Én meg kék-fehér fecskében, tenisz-zokniban, szandálban és sususgós atlétatrikóban. Lehet, hogy egy dobozos sör is lesz nálam. Csak a nyeles fésümet kell valahová még elrejteni.
|
|
|
2004-07-08 17:31, elckerlyck:
-
"Hétre ma várom a Nemzetinél, ott,
ahol a hatos megáll"
-
Nagykarimas kalapban leszek, arrol ismersz meg.
|
|
|
2004-07-08 17:56, kaytee:
-
"Itt lakott kaytee, aki, mint a magyarok általában, csontot és fák héját ette."
-
Nem szeretem az EUR-t, lehet, hogy 71-ben nekem is tetszett volna, de azóta csalódtam a XXI. század "modern" elöszelében. Meg a duce megalomániás klotzjai! Ha nem sértödsz meg, inkább iszom egy pohár vörösbort az egészségedre a trasteverében 
|
|
|
Elcky,
érezzétek magatokat nagyon jól
Rómában nem lehetne, hogy elzarándokolj az EURba, a Via Adelaide Buono Cairoli-ra? Ott laktam 1971-ben. Tán már emléktábla is van az épületen.
"Itt lakott kaytee, aki, mint a magyarok általában, csontot és fák héját ette." (Mikor a hentestől először kértem el, magamra mutogatva, - szóval, hogy nem kutyának viszem - a kidobásra itélt velőscsontot, döbbenten állapitotta meg, hogy a magyarok csontot esznek.
A füszerest pedig kirángattam a boltjából, hogy a megmutassam neki, fa-héjat szeretnék venni. Csodák, csodájat, megértette.)
|
|
|
"Hétre ma várom a Nemzetinél, ott,
ahol a hatos megáll"
|
|
|
2004-07-08 16:02, elckerlyck:
-
Be vagyok csomagolva, hol talalkozzunk?
|
|
|

|
|
|
2004-07-08 13:59, nyanyabandi:
-
Beszeljetek tavirati stilusban, ugy gyorsabb, es tobbet el lehet mondani.
|
|
|
Jo reggelt,- rosszul aludtam de a kave helyrerazott......mindjart megyek vasarolgatni, utana felhivom a noveremet magyarorszagon es legalabb 2 orat fogok vele beszelni, vettem egy olyan telefonkartyat hogy 8 dollarert ennyi percet ad europaban barhova.....na kivancsi leszek ra......
'reggelt. Ma nem palinkaval, hanem mhely elotti sportolassal koszontom a napot.
Hunor
|
|
|
2004-07-07 07:03, Fredi:
-
? Az, hogy az emberek 12-ig jó reggellel köszöntik egymást.
------------------
Képzeld Frédi Norvégiában (Hedmark) képesek egész nap ugy köszönni! Morg'n , morg'n!
Még este is! Amikor először hallottam, azt hittem csak vicc.
|
|
|
Jó reggelt kivánok,
megjöttek a kolozsvári huszárok !
Félretéve a tréfát, tudjátok e mi itt Dél-Badenben a szokás ? Az, hogy az emberek 12-ig jó reggellel köszöntik egymást.
Ha én apámat nem 12-kor, hanem csak 9-kor jó reggellel köszöntöttem volna, lekent volna egy taslit. Hogy mik vannak ?
|
|
|
Amúgy, ahányan csak vagytok, gyertek! Telizabáljuk magunkat pasztával, vörösbort vedelünk, hogy a partedlinkre csepeg, édesen elalszunk a kabócák zenéjére a kertben, reggel ébreszt az öreg kertész egy frissen szedett paradicsommal
Oszt megyünk a strandra. Délután kezdjük elölröl.
|
|
|
-
A fecskedet is?
-
Na, ahoz kéne vagy három rigó, hogy tele legyen 
|
|
|
2004-07-06 00:44, elckerlyck:
-
A fecském placcát neked ajándékozom
-
A fecskedet is?
|
|
|
En meg a csomagtartoban...........
Az also böröndben en csücsülök töredelmesen bevallom 
|
|
|
Ok rigó, de ebben már a cipök is benne vannak! A fecském placcát neked ajándékozom 
|
|
|
Csak ennyit viszek.

|
|
|
2004-07-05 19:43, rigojanos:
-
Mehetek en is?
-
Ha nincs több poggyászod, mint egy pár strandpapucs, egy MasterCard és egy tanga. L. kezébe vette ugyanis a logistic-ot, pl. az én egyetlen boxershortomnak csak az olajhütö mögött jut hely.
|
|
|
2004-07-05 16:08, elckerlyck:
-
Mehetek en is?
|
|
|
2004-07-05 14:54, nyanyabandi:
-
Merre Elckykem............?
-
Firenze, egy kis ház a Maremma-n srévizaví Elbával, Róma...
|
|
|
Szia, megjöttem.
Oszi, van még a törkölyből? Legkorábban augusztus végén jutok hozzá, addig kiszáradna a vesém.
Kösz!
Máris jobban vagyok.
Nem láttatok véletlenül egy kis száraz bort? Nem akarom keverni, ez a törköly is szőlőből van. Oszi, hoztál bort is, vagy vegyek?
Mennyit? Annyit nem cipelek, kihozatom a boy-jal.
OK, mindjárt itt lesz. Most elmegyek, de hagyjatok!
Szeretettel: szigy
|
|
|
Merre Elckykem............?