|
2004-06-11 22:50, Pompéry Berlin:
-
2004-06-11 15:27, nyanyabandi:
-
Nagy igazság!
Már csak azt kellene tisztázni, mennyi lé határozza meg a tudatot.
|
|
|
denjul ,
hogy mit lattam? Hat egy mami madarkat ami etette ablakom elot a 3 kis baby madarkajat;csodalatos volt latni menyire torodik mindegyikkel hogy jusson mindegyiknek egy falat kis mag.
|
|
|
-
Tévedsz, kedves Zsuzsánna. Teljesen másként iszol, ha ismered a filozófiáját. Különösen Hamvas szórakoztató előadásában. Azon kapod magad, hogy elfogadod komoly tudománynak félkomoly áltudományos téziseit. 
|
|
|
2004-06-11 21:03, bimbi:
Elarulod?
|
|
|
hahaaaaaaaa ha ti tudnatok en hogy mit latok mooooost 
|
|
|
2004-06-11 16:52, Cunibaba:
-
-
És most hová mégy?
_________________ Szeretettel: menon
|
|
|
-
Prekoncepciós nyanya.
Követlek, mert szomjas vagyok.
|
|
|
Itt (is ) jàrtam!
|
|
|
Jo reggelt.....nem filozofalni kell arrol a borrol hanem inni....amikor capriban voltam ott ittunk valami epomeo nevezetu bort,-elhoztuk emlekul a dugojat.....most is megvan.....egy masiknak a cimkejet,-az is emlek......na csak igyatok....de azt hiszem atballagok a kavezoba bar ujabban ott is van itoka.....meg nem fedeztek ugy fel a ferfiak, inkabb nok helye,-jobb is nehogy egy napon kocsmanak kelljen nevezni........
2004-06-11 11:17, Pompéry Berlin:
-
Igen, Judit, de megjelen(hetet)t a Világválság is a Gondolkodó Magyarok sorozatban. És - némi csonkítással - a Karnevál.
ha jól emlékszem, a Bor filozófiája először borászoknál bukkant föl Somlószőlős környékén. Számomra
|
|
|
2004-06-11 11:02, menon:
-
Hamvastól kedvencem A bor filozófiája. Ha jól emlékszem, a 80-as években az EPMSz kiadványa volt, azóta persze megjelent magyarországon is. Stílszerűen a legjobb borászoknál kapható - többek között.
|
|
|
2004-06-10 23:46, melinda:
-
Köszönöm Melinda .
Láttam zebrákat azon a szigeten. Eszembe jutott, amit Hamvas Béla mond. Hogy a polgár célja a nemesi életvitel elérése, a proletárok célja pedig a polgári életvitelé. Nagyon jól illusztráció ez a Titó által "bezebrásított" sziget erre.
|
2004-06-10 21:41, menon:
-
2004-06-10 20:30, melinda:
-
Veled nem leszek gonoszkodó , elárulom amit tudok: Olaszországhoz (a '30-as években, amikor még Istria az olaszoké volt.) Elõtte Ausztriához vagy Ausztria-Magyarországhoz s lusta vagyok most utánanézni, tehát nem tudom mikor került pontosan taljánékhoz - sajnos nem emlékszem rá, nekem is romlik a memóriám: a korral jár... -, ... s én se tudhatok mindent, nem igaz?...
Csak jön valaki a segítségünkre!
Az elõzõ dominiumokról is lehet néhány ismeretre bukkanni ezen a címen, de csak olaszul:
http://progetti.webscuola.tin.it/multilab/udin02/brioni/presentazione.htm
P.S. Nincs baj a névvel, arra is hallgatok. Otthon - magyar honban így szólítanak a családban -, de hallgatok a Lindára is, mert felsõfokú diáktársaim akkor, nagyon régen így szólítottak, s nekik máig Linda vagyok...
|
2004-06-10 21:41, menon:
-
Melinda. Bocsánat, lemaradt a vége...
|
|
|
2004-06-10 20:30, melinda:
-
Meli, azt elárulnád, ha tudod, hogy Brioni szigete hova tartozott még Titóék előtt?
|
|
|
Jó estét mindenkinek!
|
|
|
2004-06-10 18:29, szigy:
-
Én tudom, de nem árulom el! 
|
|
|
Szerintem offoltok.
Mennyibe kerül a csaj, és kinél lehet megrendelni?
|
|
|
Akkor még jól is jár hacsak mondani fogja a felesége!:)
|
|
|
Denjul,-majd a feleseged megmondja.............
2004-06-10 11:49, bobe:
A pincernöt is meg lehet rendelni? 
|
|
|
Itt a pincernö a rendelest neki adjatok fel

|
|
|
2004-06-09 19:30, bobe:
-
Itt a kave önkiszolgalo mindenki vegyen maganak :'
És ha melléöntöm? Mondtam, hogy ügyetlen vagyok!
|
|
|
Nyanyabandi,
Na, tessek. Nem eleg, hogy nincs kave az agyba, meg dolgozni is kell....???? Ki hallott mar ilyet!?
Akkor most sztrajkolni fogok ebedig.
|
Jottem, olvasgattam, megyek.
Hunor
PS: kavet koszonettel elutasitom, nem szoktam inni. 
|
|
|
Itt a kave önkiszolgalo mindenki vegyen maganak :'

|
|
|
2004-06-09 14:23, cassiopea:
-
Bobe, en agyba kerem...
En meg cseszeben. 
|
|
|
Koszonom a kavet......Cassi te nem dolgozol?......gyerunk csak kifele abbol az agybol.....meg hogy agyba kavezni....mire valo a munkahely....majd ott...na indits.....
Bobe, en agyba kerem...
_________________ W
|
|
|
Szuzi:

|
|