|
találd ki! 
|
|
|
2004-05-17 08:28, bobe:
-
Ki pislog ottan a napra?
Hunor
|
|
|
Itt is süt jo meleg van .Igaz mar 4 oratol sut es 11-ig este
Kipotolja most a teli tavolmaradasat a napocska.

|
|
|
Mindenkit üdvözlök, a mai szép, napsütéses napon !
|
|
|
'Reggelt!
Hunor
|
|
|
Maria draga mar becsaptam magamat azzal hogy reggelente koffeinmentes kavebol fozok , es a ferjem is azt iszik velem batoritasbol es szolidaritasbol. De en a kavet eddig is a hatasa miatt ittam,-nekem ez volt a reggeli szemnyitogato. Amikor abbahagytam leestem a lepcson, azt sem lattam hova lepek..........utananeztem a kompjuterbe hogy mi bajom lehet, es ha az es nem kezelem akkor idosebb koromra nagyon meggyengul a hallasom sot el is veszithetem. Mondtam a ferjemnek hogy valami jo is lesz a dologban. Mindenki tolem var mindent....rajtam keres mindent..........tolem tudakol mindent....mosolyogva fogom kozolni veluk hogy nem ertem..........es nem engedek hallokeszuleket vetetni.................
Azért ne pattogj annyira!
A pattogásod megszüntetése érdekében mennyiségre szerintem ihatsz ugyanannyit, de nem olyan erőset és mellé 2 deci PÍ-vizet.
Szokásodon lenne fontos változtatni egy kicsit "becsapva" önmagadat.
Ennyit kellene csak éppen megtenned, ha maradni akarsz közöttünk és jól érzed magadat a társaságunkban.
A döntés joga édesem - mint mindig, mindenben - a tied.
Szeretettel üdvözöllek.
Mária
|
|
|
Most vagyok kivizsgalas alatt. A vernyomas es gyomor rendben van, de a kave utan szedulok es valami pattog a fulemben......oregszek na.....de kave b nelkul nem akarok elni........
Miért nem szabad kávét innod? Vérnoymásod miatt?
Vagy a gyomrod miatt?
|
|
|
Jo reggelt mindenkinek.........olyan almos vagyok hogy alig latok, mindjart megyek egy pohar forro kaveert. Hogy az orvos azt mondta hogy nem szabad?Kit erdekel......nem akarok szaz evig elni..........ide vele azt a kavet........
fj1 uzenete:
Mert sokat dolg. gondolom elmulik,ha jol elcsevegek
nyanyabandi uzenete:
Jo csevegjunk de ne a faradtsagrol kerlek mert attol megjobban erzezzuk a faradtsagot,-elfelejteni,- kipihenni egy jo alapos, szines elsokezbol valo rendkivul erdekes pletykatol lehet. Kezdheted..............
|
|
|
Jo reggelt mindenkinek! A tegnapi tulzasba vitt evestol/fesztival/ erzem hogy hiztam....le sem kell menni a merleghez..........es mama a ferjem szerint vissza kell menni,-oda akar kirandulni,-azt mondja hogy az eso miatt ugysem mehetunk mashova.Hat en nem,-mindjart megyek a bolhapiacra meg az eso elott,-de azert etelt hozatok vele ha mar annyira megint azt akar enni...............
Nálunk szép nap van, hogy jó lesz e, azt majd csak estére tudjuk 
|
|
|
SZep jo napot mindenkinek
|
|
|
Kedves "fj1",
ugye, nem kell vele összetéveszteni?:
"A család őse Fridrik János, Kálmán király kíséretében jött Oroszországból és telepedett le Magyarországon. Nemességét Csicser faluval együtt 1107-ben ugyancsak Kálmán királytól nyerte."
Mária
|
|
|
Ó - csak belestem...bocs!
|
|
|
2004-05-14 20:04, bovi:
-
Böbe ez fájhat ámmm!
Rigoka én veled érzek !
Koszi bovi, latod a Bobe koraban ilyen agressziv az ember a fiatalsaggal.
|
|
|
Böbe ez fájhat ámmm!
Rigoka én veled érzek !
|
|
|
Rigo!!!!!!

|
|
|
2004-05-14 10:14, hunor:
-
Van valahol utibeszamolo topik, megkereshetem, jelezz. De ha nem, akkor jo az otveneseknel is.
Nem tom miert kell kivetelt tenni Bobevel, es megengedni neki az offolast. Csak azert, mert 87 eves? Tegye fel a radiohallgato szemuveget, es keresse meg az utazasi beszamolos topikot.
|
|
|
Itt vagyok frissen, mama nem sokat mozditok a lakasban,dolgoztam tegnap eleget......kesobb elmegyek vasarolni koszalni, szulinapi ajandekot vasarolni valakinek,-megunneplem a semmitteves napjat.............
2002-10-14 20:07, ManuAlex:
-
Jo napot, Kaliforniabol.. elegge hideg van, hirtelen lehult... persze nem havazik meg, mert az itt ritkasag, (viszont ket oranyi utra a hegyekben meg Augusztusban is talaltunk havat).. eso sem esik... ha belegondolok, nem esett mar Junius ota..
-
Viszont jo napot europabol,serbia,zombor varosbol az ido huvos ,sokat dolgozok,keveset keresek 1956 szulettem van egy lanyom 15 eves
Legjobbakat!
_________________ fridrik jános
|
|
|
szia Bobe!
Van valahol utibeszamolo topik, megkereshetem, jelezz. De ha nem, akkor jo az otveneseknel is.
Udv,
Hunor
|
|
|
Meselhetek akar itt is de azt hiszem az 50-eseknel fogok. Mert offolok vidaman es Hunor majd odateszi ahol gondolja ennek helye van
Meselni kesöbb fogok ugyanis most birkanyiras lesz megyek a fodraszhoz. Nagyon finnyas lettem mar masodik napja hogy itthon vagyok es meg mindig porosnak izzadtnak erzem magam ez valami mania ugye? Ezt oda kellene irnom 
|
|
|
Szia Bobe
Na milyen volt?
Hol fogsz mesélni?
|
|
|

|
|
|
Isten hozott Bobike!!! Espi is vart mar nagyon mint olvashatod is................
Sziasztok !!!!!!!!!!!!!!!! 
|
|
|
Böbike,
szia!!!
|
|
|
Delutanra leszek es offolok majd rengeteget

|
|