|
Kipróbáltam működik. Van kedv hozzá, hozzád, hozzájuk ...
|
|
|
A chatten soha senki! Egyàltalàn müködik még? Vagy senkinek sincs kedve hozzà?
|
|
|
Bimbi,nem azért,a cseten nem voltál az este!)Éjjel lehet...akkor én már.))Szerintem alszok.))
_________________ a lélek a legértékesebb részünk,mert képes az igazságot felfogni és szeretni.
|
|
|
En is 
|
|
|
En!!!!
|
|
|
Na ki van itt? 
|
|
|
2003-07-30 03:08, cassiopea:
-
Na, man megin csak magamba beszelek.
-
Es ennek a chat-hez mi koze? 
|
|
|
2003-07-30 03:08, cassiopea:
-
-
Akkor keson jottel cassiopea. Voltam korabban a chaten, jo sokan voltunk, folyamatosan jottek ujabb tagok is. 
|
|
|
|
|
|
Alrite!
|
|
|
Chat time!!!
|
|
|
Valikám,
Vagy AOL glitch volt vagy csuklott a MON server!
|
|
|
2003-07-16 00:26, hunor:
En sajnos tovabbra is kintmaradtam. Lehet, hogy csak en vagyok unszimpatikus, mert latom, hogy Andi is bejutott. Bu huu )
-
|
|
|
Valeria,
en bejutottam, minden rendben. Most megy nalad?
Hunor
|
|
|
Valeria:
voltam ma bent de üres volt, erre elmentem..
|
|
|
Én gyünnék, de sajnos nem enged be a csattogó. Valami gáz van megint.
|
|
|
itten lennék a csat-ben, sajnos ujra tarstalanul...
bab
jöttem csattogni, sajnos sehol senki... lehet hogy tul koran de lehet hogy tul keso volt...
bab
Megismétlem előző felhívásomat.
|
|
|
Rigókám,
lenne kedved csattogni?
|
|
|
Hát ezt kérdeztem én is "kinek a tojását" kapjuk majd jutalomként? Nyúl urnak tudjuk, hogy sok apro pici tojása van. Hunornak....???? 
|
|
|
2003-04-03 21:59, Laca:
-
Kinek a tojasat????
|
|
|
Amit tojt vagy a sajátját?

|
|
|
OMGI lehet, hogy csak a tojását kapjuk?
|
|
|
OK, jövök, de hogy ér ide a nyuszi???
Vagy nem is a nyuszi az ajándék??
|
|
|
HA JOSZTOK GYAKRABAN A CHATBE, A HUNOR DIJAZNI FOG BENETEKET EVEL A DIJAL
|
|
|
Egyedül unatkozom a Chat szobában!
Még van vagy fél órám,jöjjön már valaki!
|
|
|
OMGI! Köszönet a hozzászólásodért!
Én nyitottam egy uj topicot a Humor alatt a rossz vicc-röl. Laca is írt oda és mind a ketten becsületességre serkentettük az Ál-Hunort.
Beteg ötlet valakinek a nevén bemenni a chat-szobába, ha az illetöben lenne elég hátgerinc és tisztesség akkor nyilvánosan bocsánatot kérne Hunortól és a chat beszélgetöitöl is.
De az olyan ember, aki ilyet csinál az nem fog bocsánatot kérni , az talán azt se tudja, hogy létezik olyan szó, hogy "Bocsánat"
|
|
|
Kedves OMGI,
teljesen igazad van, ez valóban nem az idétlenek chat-szobája.
Mivel egyre ismertebbek vagyunk, sokan benéznek ide, ami örömteli érzés, de sokan nem érzik át a MO-Net alapgondolatát, vagy nem akarnak vele együttérezni.
Ezért fontos hogy idöben felismerjük azon honfitársainkat, kik csak idétlenségükkel zavarni akarják harmonikus táborunkat.
Köszönet OMGI, és minden jót,
Miki_d
u.i.
Sajnos én sem voltam jelen 28.-án este, Hamburgban töltöttem az éjszakát - internet nélkül
|
|
|
Szervusztok!
Most nem hívok senkit a Chat-szobába, csak visszatérnék a tegnapi estre.
Akik ott voltak 22 h körül, tudják mirôl beszélek.
Belépett valaki Hunor neve alatt, -gondolom tréfának szánta-, majd mindenkit megrémisztett, hogy "szomorú híre" van, aztán, mitán mindenki kérdô szavakkal ontotta el a képernyôt 8-9 fô volt jelen), akkor kirukkolt azzal, hogy ô nem is Hunor, és lám-lám, ide bárki bejöhet, "átjutott" akadálytalanul, "híbás" jelszóval is.
Mikor felvilágosította valaki, hogy ide nem kell jelszó, és hogy ezért nem teszünk itt fel túl személyes kérdéseket, akkor kiugrott.
A csapat viszont remekül állta a sarat, kicsit arra az "idétlen" tréfálkozóra emlékeztetett, aki egyszer már bezavart a mafla stílusával.
Ha itt van közöttünk ez az észlény, legyen neki emlékeztetô, hogy ez a Fórum nem a hülye viccek Fóruma, azt máshol kéne keresnie, van belôle a neten éppen elég!!!!
|
|