|
Tegnap 11-en voltak a chaten ahogy a software jelentette. 
|
|
|
2004-02-18 16:33, bovi:
-
Jelentem alásan MÜKÖDIK A CHAT-om!!!
Akik most ott vannak nem ismerek egyet sem.
-
Mutakozzatok be
|
|
|
Jelentem alásan MÜKÖDIK A CHAT-om!!!
Akik most ott vannak nem ismerek egyet sem.
|
|
|
Valikám, miután olvastam az üzenetedet, benéztem a chatra s örömmel láttam hogy wri is ott volt, Ribizli, Koborlo is jött, Tucipatch, Ancsa, Bar, söt késöbb még Hunor is. 
|
|
|
En voltam. Nehezen jutottam be, az biztos. Ott voltak George, Eniko, Micimaci, Meli_hu, Yellow, es meg masok. Vartalak benneteket, de nem jottetek 
|
|
|
Benéztem, kaptam egy kis kukit, de senki sem fogadott!!
|
|
|
Beneztem a csattogoba ott semmi nem csattog olyen csend es rend van meg a kukac is eltünt

|
|
|
hûha!
Ha nem láttam volna a kiskukacos bar-t ott, azt hinném másutt jártam!!!
De hát egy idô után szôrbnyen untam magam ott egyedül. Senki sem válaszolt!
Elmentem sétálni, hiszen kint csak -4 fok volt és isteni napsütes.
Mosst a hírekig (3 perc mulva) bekukkantottam.
Szevasztok!!!
|
|
|
OMGI te hol vagy?
nem a csetszobaban az biztos en most jövök onnan
|
|
|
@bar, hol vagy, én a chat szobában!!!
|
|
|
Kedves Hedi,
az alabbi ket topikot ajanlom figyelmedbe, egyik a hasznalati utasitas, technikai leiras, masikban pedig a tartalomjegyzeket talalod meg, aminek segitsegevel konnyebben tudsz majd tajekozodni:
http://www.magyaronline.net/forum/viewtopic.php?topic=121&forum=62&5
http://www.magyaronline.net/forum/viewtopic.php?topic=1284&forum=62&0
Kellemes csattogast es irogatast kivanok!
Hunor
PS: es ime a Bemutatkozas topik:
http://www.magyaronline.net/forum/viewtopic.php?topic=52&forum=29&127
|
|
|
2004-02-15 00:07, hunor:
-
PS: ugy-e Floridabol irsz?
-
Igen onnet.
Es nagyon orulok, hogy ilyen kellemes forumra talaltam, ahogy tajekozodtam a topikokbol neked koszonheto, hogy letrejott ez a forum.
KOSZONOM
Hedi
|
|
|
Kedves Hedi,
Orulok, hogy sikerult es jol erezted magad.
Hunor
PS: ugy-e Floridabol irsz?
|
|
|
Kellemes perceket toltottem a MON chatte-n.Koszonom mindenkinek akivel beszelhettem azaz csattoghattam.
Hunor, javasoltad latogassam a forumot is.Most itt vagyok. Koszonom!
|
|
|
Ma ket alkalommal sikerult bemenni a chatba, de nem volt senki, egyedul unatkoztam egy ideig. Mikor vagytok ott?
|
|
|
Csatt?
|
|
|
Kedves Hunor,
én is jelentem hogy ma a chaten ismét találkoztam kedves George-al is, de ott volt Böbe is akit üzenetekböl is ismertem és más chatokbol is.
Viszont sok uj nevet láttam, akiktöl nem olvastam még üzenetet. Ott volt Anik, Pinki, cheko, warren, tucipatch hogy párat emlitsek akiknek emlékszem a nevükre. Egy másik nap mikor csevegni voltam, találkoztam egy másik kedves magyar hölgyel aki szintén Olaszországban él mint Tucipatch.
Miért nem irnak a forumban, tünödtem...
Andrea
|
|
|
Jelentem, az elmult par orat nagyon kellemesen toltottem a chaten. Jelen volt az elejen Pompery Berlin, Rigojanos, a kozepetol Ribizli, es Heni (uj, Floridabol), vegig pedig Pinki, Anik, Koborlo, Jernej...
Hunor
|
|
|
2004-02-07 23:46, Pompéry Berlin:
-
En!
|
|
|
Ha megyek, jön valaki?
|
|
|
Bovi!
Megpróbáltad új regisztrációval?
_________________ Laca
Béke és barátság a legfontosabb a világon.
|
|
|
Andi, kedves az ajánlatod, de már ez egy kitárgyalt téma. Régen én is bejutottam, de változás esett a hozzáférésemmel és azóta nem megy.
|
|
|
2004-02-06 17:20, bovi:
-
Minden nap megpróbálom, szinte egy csodára várok,de semmi
-
Kérdezd meg talán a Computer topikban a szakértöktöl, mi okozza hogy nem müködik Nálad a chat. Nekem müködik Windows98SE-vel (laptop) és Windows ME-vel (desktop) is.
|
|
|
Minden nap megpróbálom, szinte egy csodára várok,de semmi
|
|
|
Hunor!Kozben sikerult belepnem a chatra.Lehet,hogy csak egy kis technikai problema volt valahol.Tehat nalam minden OK.
Igen hallottam,hogy a bovi egyaltalan nem tud oda bejutni.
|
|
|
Akik bent vannak, talán privát flörtölnek, mert ignorálva vagyok 
|
|
|
Kedves Liz,
most minden tovabbi nelkul sikerult bejutnom s chatre. Nalad most OK? Mas is tapasztalt gondot belepesnel?
Udv,
Hunor
|
|
|
"Ki gyun csattogni?" Hat en mennek de...ilyen meg nem fordult elo velem. Napok ota nem tudok bemenni a chatra en sem!
Hunor!Mi lehet a problema,hiszen sokan jarnak ebben a cipoben!
|
|
|
Csatt, valaki?
|
|
|
Nem gyun senki??? 
|
|