|
Berlin: ma már láttam földböl kifelé növö sárga kis virágokat a ház elött... Amúgy változóan napos-felhös, de mindig szeles, 10 fok körül
-
--
|
|
|
2006-03-27 07:48, Várady:
-
Berlin: nem akartam hinni a szemeimnek/füleimnek, ma kisütött a nap és csiripelnek a madarak! Mégiscsak megjön a tavasz! 
|
|
|
A mai napra az időjósok itthonra +20 fok körülit jósoltak. Vagyis szép időnk lesz. Igaz, hogy tegnap este esett itt Pesten, de most jó idő van már.
A kertemben a tujafenyők porzása is megindult, ez is a tavaszt jelzi! Érdekes, Németország egyes városaiban (Görlitzben is) a vebkamera még havat mutatott tegnap. Sajnos oda nehezen ér el a tavasz. De a hétvégén már április lesz, és ez már biztosan meleget hoz máshova is!
|
|
|
Hàt nem ismered a hunyorokat (Helleborus), ezek december-januàrban viràgzanak, és a hoviràg, stb.
|
|
|
2006-03-26 19:24, hajnalkaszl:
-
Virágot max a virágosnál vágva vagy cserépben, illetve jégvirág formájában láttam az elmúlt fél évben...
-
--
|
|
|
Persze, hogy jon a tavasz ! csak el kell hinni ! nàlunk nagyon beborult, de nem esett, s maradt a 18 fok ! kellemes volt a kertben lenni, ahol màr sok minden kezd viràgzani.
|
|
|
2006-03-26 12:43, hajnalkaszl:
-
Azt hiszem, jön a tavasz, vagy már ide is ért? Ma 8 fok körül volt, ahogy láttam, mintha kisütött volna nap is...
-
--
|
|
|
Süt a nap, de sajnos felhők is vannak, itt Lille mellett, a kertemben már + 18°C van !!!!!
|
|
|
Nos, Berlinben hajnal óta vígasztalanul egyfolytában esik. A folyamatos égi könnyeknek sem sikerült még teljességgel elmosni a havat a kertben.
|
|
|
Itt Pesten a hétvégére szép időt jósoltak, már most reggel is süt a nap!
|
|
|
2006-03-24 17:55, Erazs:
-
Nem tudod milyen idő várható esetleg vasárnap?
-
Az majdnem biztos, hogy itt, Berlinben esös
-
--
|
|
|
2006-03-24 16:10, Várady:
-
Ma itt Pesten ragyogó szép napsütéses igazi tavaszias idő van.
Nem tudod milyen idő várható esetleg vasárnap?
|
|
|
Ma itt Pesten ragyogó szép napsütéses igazi tavaszias idő van. A kertben nagyon szépen virit a krokusz, és már szárba szökken a nárcisz és a tulipán is.
A kertem felásva, és a jövő héten a borsó vetése következik. Ez is bizonyitja, hogy a tavasz megérkezett ide, a Kárpát-medencébe.
Kivánok mindenkinek szép hétvégét!
|
|
|
Bilbaó - belső udvar: egy szomszédasszony hangosan énekel, a nagymama ma is virágföldet cserél, a bezárt kutya kimenne a polenporos szabadba, a készülő ebéd olivaolajos zamata, itt nincs Géza, viszont kék az ég, Afrika ma nagy adag meleget fújt felénk, üvegkoccanás vagy csak napvillogás a szemközti konyha ablakán ... elfolyt a tél vére végre és José Luis, el de Morga is lenézett az apperitifes pohár fenekére 
|
|
|
Berlin Kreuzberg - hátsó udvar:
Norbert a festömüvész a müterme elötti padon dohányzik - egy furcsa formájú, illatú, kézzel sodort cigarettát. Itt a tavasz!
|
|
|
Berlin - északi végek:
Ahol süt a nap, ott az összefüggő hótakaró eltűnt. Kertünkben az árnyékban még mindig hó van. Ma reggel már nem kellett jeget vakarni a kocsi ablakáról. (A tetején nem zavart.)
|
|
|
Berlin: napsütés, -4-0 fokról +7 fok várható
-
--
|
|
|
2006-03-23 10:12, elckerlyck:
Spanish ide, Spanish oda, tudja ő, hogy nem Baszkföldre kell jönni.
|
|
|
2006-03-22 20:45, bovi:
-
a napon ki sem lehet birni.
-
Mexakad a szivem érted 
|
|
|
2006-03-22 21:04, poe:
-
Nekünk, Berlinbe e-mailben is küldhetsz egy kis meleget
Itt továbbra is napos, de reggel-este fagyos az idö.
-
--
|
|
|
Észak-Franciaországban ragyogóan süt a nap, s úgy néz ki, hogy melegebb lesz, mint tegnap.
De jó lesz a kertben lenni ! Sajnos holnaptól jön az eső, de még enyhébb hőmérséklettel !
|
|
|
Szia Bovi
Hozzál egy kis meleget kérlek csak el ne vegyék a vámnál
_________________ poe
|
|
|
Hallo Mindenkinek!
Teneriffan is sut a nap a homerseklet nem mervado, mivel a tengerparton fuj a szel, de a napon ki sem lehet birni.
Legyetek jok, majd jovok!
|
Itt, Lille mellett, ma is süt a nap és + 12°C van, melegebb is lenne, de fúj a szél ! ma reggel - 2°C volt !!!
|
|
|
ma megint süt a nap. úgy látszik, hogy minden második nap tavasz van, s minden második megint tél.
|
|
|
Berlin: ld. tegnap, csak 1/2 fokkal melegebb...
-
--
|
|
|
Düsseldorf, napsütés....du már takarásban néha, a hőmérséklet kb nemtom, olyan 5-10 fok körül
REggel fújt a szél.
|
|
|
Berlin: ma süt a nap, de kellemesen hüvös volt a reggel...
-
--
|
|
|
Tegnap tavasz volt, 10-15 fok és ragyogó napsütés, este már ki akartam kapcsolni a központi fütést. Szerencsére meggondoltam magam, még hagyom egy napot, s ma reggel havazásra ébredtünk. az igaz, hogy a mondás szerint fekete karácsonyra fehér húsvét jön, de remélem, hogy húsvétig csak eljön a tavasz.
|
|
|
Nekünk elég jó hetet "jósoltak", nagyon jó a napsütés, ha lehetne, szívesen átküldeném !
|
|