|
Honvagyasok, figyelem! Most erdemes haza repulni, akar csak par oracskara. Budapest fenyfurdozik, 15 fok van. A viragok... meg pihennek. De az orgonank mar rugyezik.
|
|
|
Vasárnap du. szép idö volt, kisütött a nap, +5 körül lehetett. Most talán borult lehet, bár az ablak közelében nem jártam. Estére Berlin környékére újabb havas esöt és lehülést jósol. Hogy is volt az a fránya medvékkel???
-
--
|
|
|
Itt is vasarnap -16C, csak feher emberek jarnak ki, a tobbiek valahova elbujtak, ugy latszik, fazik a v...uk. 
|
|
|
Ma,vasarnap delutanra megint leesett olyan 15 centi ho, es meg mindig hulldogal. Az ekék elindultak vegre. Hatha most mar megall, a kertunk mesevilag, sima hotakaro nincs nyom benne. A tel még javaban dühöng erre. Majd majusban lesz tavasz is.
|
Reggel óta esik az eső, + 7°C a maxi itt, észak-franciaországban, szomorú vasárnap !
|
|
|
Brüsszelben esős, borongós idő volt ma, néha esett az eső is, de már nem annyira mint az elmúlt napokban. Tegnap délután még jég is esett, nem is akármennyi. Itt +6, +8 fok között van a hőmérséklet, éjszaka sem volt kevesebb 4,2 foknál.
Jövőhéten mennénk haza. Nem tudom, hogy mire számítsunk, mert ha esik a hó, akkor nem indulnánk el. Jövő péntek-szombatra tudtok már valamit? Az útvonalunk Brüsszel-Köln-Frankfurt-Nürnberg-Linz-Bécs-Budapest lenne. Szeretnénk hazamenni, mert augusztus óta nem voltunk otthon, de a négy gyerkőccel nem indulnánk el a bizonytalanba!
Köszönöm, ha tudtok segíteni a hátralévő napokban! 
|
|
|
Lille környékén ma a maxi + 8°C volt, nem esett az eső, nem fújt a szél
és egy picit sütött is a nap. A kertben virágzik a Hamamelis ( varázsmogyoró )
és olyan kellemes az illata.
|
|
|
2006-02-18 11:29, bobe:
Akkor Te küldöd ujra hozzánk a telet
Állitólag a jövö héten itt, Frankfurt közelében hideg lesz, bár ma még tavaszias +8° van.
|
|
|
Itt hull a hó megállás nélkül, és még esni fog néhány napig.
Münchenben tavaszillat van!!! Mar tegnap is volt, csak nem mertem leirni, nehogy elmuljon. De mara mar hatarozottan erezheto!!! 
|
|
|
2006-02-17 14:18,
Minden csoda 3 napig tart - azóta esik egyfolytában.
domos
|
|
|
Budapest: nedves, nyálkás minden esik az eső, olvad a hó kb.+ 3-6 fok között van a hőmérséklet.
|
|
|
2006-02-13 16:10, bobe:
-
2006-02-13 02:01, Cseko:
-
Nekem már a térdem is tele van vele 
|
|
|
Most csak olvadt Berlinben, a nap is majd' kisütött (aztán mégsem), hogy éjjel fagy-e... ?
-
--
|
|
|
Szia Domos,
Nálunk ma egész délelőtt zuhogott az eső és tegnap óta nagyon erősen fúj a szél, ma délután + 10°C volt! de még tél van! és sehol a hó!
Irigykedve néztem a hóeséseket Magyarországon és máshol is.
|
|
|
2006-02-15 07:30, hajnalkaszl:
-
Csoda történt:-), három napja, hogy lemostam az automat és nem esett semmi.
Jelenleg -3 fok, reggelre havat jósoltak.
u.i. hajnalkaszl, amúgy Dél-Magyarországon vagyok.
|
|
|
2006-02-15 06:35, melindalaczay:
-
Ami napközben megolvad, az éjszaka jól megfagy, aztán lehet piruettezni....
G
-
--
|
|
|
2006-02-15 10:02, Anci:
Szerintem a tavasznak vannak szebb (időjárási) "tünetei" ... itt is esik, szürke a nap 
|
|
|
Halihó!
Brüsszelben esik, bocsánat szakad az eső, +6 fok van, és nagyon fúj a szél. Ez már a tavasz?
|
|
|
Észak-franciaországban erősen fúj a szél, zuhog az eső, + 5° C van.
|
|
|
Itt Berlinben napközben egesz türheto, de estere börszakito hideg lesz még mindig.
|
|
|
2006-02-14 10:33, Anci:
-
Budapesten, a Várban be van borulva, de +2-3 fok van, olvad a hó.
|
|
|
Jó reggelt!!!
Elolvadt a hó, mindjárt süt a nap, 4,5 fok van. Jön a tavasz? És nálatok?
|
|
|
2006-02-13 02:01, Cseko:
-
Ne is torodj Fellegvar nalunk is t..g er a ho.
-
Terdig? Ez nem tragar szo, miert nem irtad ki?
|
|
|
Itt ma reggel óta ragyogó napsütés van
Nagy kedvet kaptam az autó tisztitáshoz, belül én, kivül a mosoda 
|
|
|
Sziasztok! Nálunk tegnap délután kezdett el esni a hó. Bocsi, nem esni, szakadni! Mikor 11-kor lefeküdtünk még mindig szakadt! Tekintélyes mennyíségü hó esett. Szerencsére nem fagyott +1 fok körül mozgott mindig a hőmérő. Felül esett, alul olvadt. Gondoltam is, mi lesz itt reggel. Hát igen, nagy nagy latyak. Rendületlenül olvad, az autók csúszkálnak, de óvatosak. Én is haza értem szerencsésen a suliból. A hét végére már +11 fokot rebesgetnek. Még utóljára beköszöntött a tél?
|
|
|
Igazad volt, Bovi, "hólé", már tegnap este a hó után eső lett és most is esik.
A hó "holt volt, hol nem volt......"
|
|
|
Ne is torodj Fellegvar nalunk is t..g er a ho.
|
|
|
2006-ban egy hopehely sem hullott Long Island-on... Egeszen tegnap estig... Azota egyfolytaban hull es olyan hofuvas van, hogy az eddig haromszor eltakaritott havat, szerencsesen visszafujta a szel. Hogy holnap reggel hogy fogunk munkaba menni?? Az talany...
|
|
|
Itt is hózik, de olvad is
_________________ poe
|
|