|
1oC elég, vagy többet?
Itt van vagy 3o, de mivel trópusi zuhéval egybekötve, úgyse lehet sehová menni ladik nélkül.
|
|
|
2005-06-09 18:38, kaytee:
-
Kerunk 
|
|
|
A Medárd napra szóló jóslat nálunk biztos beválik: itt most esős évszak van.
Viszont jó meleg. Ha kértek, küldök egy pár fokot.
|
|
|
Szerintem mindegy mi a neve ennek a szürkeségnek
Szégyelje magát, ha nyárnak kereszetelték 
|
|
|
Medárd napján nem esett az esö nálunk viszont nagyon borus és hideg volt, a napsugár nehezen törött át a felhök között. Még van remény hogy az idén szép idö lessz.
|
|
|
Június 8. - Medárd napja
Országszerte általánosan ismert időjárásjósló nap. Ha Medárd napján esik, akkor negyven napig esni fog.
Ha nem esik, negyven napig tartó szárazság várható. Szőlőtermelő vidékeken úgy tartották, hogy a Medárd napi eső nem használ a szőlőtermésnek.
|
|
|
Miután délelőtt mérgemben bekapcsoltam a fűtést, délutánra kisütött a napocska. Igaz, csak szórványosan, és bágyadtan, de se nem esett se nem fújt. Szóval reménykedek a nyárban
De azért kösz
_________________ poe
|
|
|
Negyedik napja tart a gyonyoru ido Ma is 27C fok van . Nem tudok vele betelni ! Gyonyoru a nyar ... Azoknak akik most is faznak , szivesen kuldok egy kis meleget
Poe ?! Kuldjem ? 
|
|
|
Sziasztok,
olasz-Svájcban felhös, hüvös,de helyenként süt a nap. Tegnap elött oriási vihar volt.
Különben a MAgadinoi fennsik ilyenkor is nagyon szép. Ismeritek? A Lago Maggiore északi csücskénél.
Üdv,
Gabi
|
|
|
2005-06-06 10:07, Ibolya
egyész éjszaka eset
Ha legalább esne, nálunk egy csep sem esett vagy 2 hete, de alaposan lehült
Ez a különbség München és Frankfurt között 
|
|
|
Jég hideg a kezem az iroda asztalon. Az egyész éjszaka esett, most meg az ég nagyon borús. Jön a tél vagy mi lessz....
Csináljatok valamit az idővel, küldjetek die is egy kiss napocskát !
|
|
|
2005-05-27 15:52, bovi:
Hasonló az idö nálunk is
Persze 37° még nincs, 32!
_______
Szia Bovi !
De hamar "elfelejtetted" , hogy mit irtal egy hettel ezelott ! Es en akkor nem irigyeltelek nagyon , csak egy kicsit Bezzeg most mar , ha nalatok lehult , ahol a Te gyonyoru kertednek a mienk , meg csak az arnyekaba sem kerulhet , mar "irigyeled" ezt a kis szep idot ... Nahat !?!? Ilyen telhetetlen lenne Europa ? Ne busulj , jon a Medardus szerdan , akkor majd jut belole mindenkinek
Pusszancs
|
|
|
2005-06-05 18:33, fellegvar:
Persze! Mindent Amerikának
A nyár kellene nekünk is
Itt is hiánycikk a meleg 
|
|
|
Itt a nyar !! Ma is 26C fok van Jaj , csak maradna itt !!! Mar ugy kellett egy kis meleg ... Igazan megerdemeltuk mar 
|
|
|
Nem akarom elkiabalni , de ebben az evben ma ELOSZOR 20C fok felett van a homerseklet es (ezt csak suttogva mondom ) 26C fok (!!!) Nem is hiszem el ! Annyit faztunk mar ebben az evben , hogy ezt nehez elhinni 
|
|
|
2005-06-04 14:46, bobe:
Böbike csinálj valamit az idővel, mert mindjárt jövök és megfagyok!
Tegnap reggel beszéltünk a szomszéddal, 6!!! fok volt.
Azt mondta előző nap 100 km-rel feljebb volt Norvégiában és reggel kicsit fagyott volt az autó.
Beindult a futesunk esik az esö megallas nelkul ,lassan igy nezunk ki :

|
|
|
2005-05-28 21:31, Fredi:
-
Magzatvíztől felfele akármi.
-
Azota korulneztem es talaltam még: wiskeyt es jo hazai szilvoriumot is
tehat nem fogtok elszaradni 
|
|
|
Esett valami pötyhedt lötty az éjjel, annyira gyenge, zsenge esőutánzat, hogy semmit sem ért.
Azt hiszem Frédi, mostmár valóban imádkozásba fogok, csak ateista létemre nem tudom hogy kell ...
|
|
|
Magzatvíztől felfele akármi.
|
|
|
Kubai rum jo lesz-e?
|
|
|
Kedves Bobe,
köszönöm a szíves meghívást, de ha vendégségbe megyek akkor nem szívesen dolgozom, ha pedig 17 fokban egy fél órát ülök, akkor lefagy rólam a gatya. Ezt csak nagyobb mennyiségű szilvapálinkával lehet megoldani, de mivel toleráns ember vagyok, lehet barack, cseresznye, Hennesy, Absolut vodka, gin ésatöbbi is.
|
|
|
Jelentem nalunk 17 fok van be van borulva es fujdogal a szel a hazban 21 fok es minden ablak nyitva, ki jön latogatoba ? 
|
|
|
Ez nem jelentés, hanem imádság!
|
|
|
Jelentem, végre beborult ... talán, talán megjön az enyhet adó (nem a radnótis álom, hanem az igazi eső )
|
|
|
Nàlunk is 30C° volt, de az autom 38C° mutatott, nagyon forro volt benn indulàskor!
New Yorkban csak 14C fok es ha "jok" leszunk , delre lehet 18C fok is ...
|
|
|
2005-05-27 13:43, Zuloaga:
Hasonló az idö nálunk is
Persze 37° még nincs, 32!
|
|
|
tegnapelőtt délután 33 fok volt, tegnap 37, mára már vihart jeleztek, de egyelőre 80 fok van még ...
eszméletlen hőhullám ... mintha nyár lenne és Szegeden lennék 
|
|
|
Na megvolt az elsö fünyírás, csak csak jön a tavasz, vagy mi?
_________________ LISA /vitéz/ Svédország
Az igazi tartós boldogság titka, Isten müködése a lélekben!
|
|