|
Tegnap este erös Santa Ana szél volt, mára meleg lett, holnapra is 73 - 81 F lessz, lehet megin uszni. 
|
|
|
Itt van a tel meg mindig itt van

|
|
|
Haaat.... azt hiszem ehhez a torturahoz meg en kezdo vagyok. De majd igyekszem felnoni.
Viszont a nagy kep amit az idojarasrol beraktam, valtozik! Most a mai helyzetet mutatja! Nagyon erdekes.!
Es milyen hideg van megint. Es szakad a ho!
Tegnap otthon 19 fok volt a terszunkon. Mondta a fiam.
2005-03-15 12:09, espa:
-
-
Espa, itt a lekicsinyitett kép
|
|
|
2005-03-15 12:09, espa:
-
off:
Megnyitottam az általad megadott címet, készítettem egy képernyőmásolatot, abból kivágtam a térképet, lementettem, feltöltöttem a fényképesvödörbe, onnan meg becsatoltam ide
on:
Még mindig szépen süt a nap mifelénk, szárad az aszfalt, száll a por...

|
|
|
Hat ami csoda az csoda!
Hogy csinaltad???
Koszi, mindenesetre
2005-03-15 11:24, espa:
-
off:
Megnyitottam az általad megadott címet, készítettem egy képernyőmásolatot, abból kivágtam a térképet, lementettem, feltöltöttem a fényképesvödörbe, onnan meg becsatoltam ide
on:
Szépen süt a nap mifelénk, szárad az aszfalt, száll a por...
|
|
|
Hat ami csoda az csoda!
Hogy csinaltad???
Koszi, mindenesetre
2005-03-15 10:27, espa:
-
Valószínűleg nem megy a direkt linkelés.
Íme:

|
|
|
Mi a feneert nem jelenik meg a kep???
Pedig ugyanugy csinaltam, mint az elozot.
Minden stimmel.
2005-03-15 07:30, espa:
-
Aki tudja lecci kicsinyitse le a kepet.
Koszi
-
Kedves espa, este, mikor hazaérek a munkábol, szivesen lekicsinyitem a képet és azután visszaküldöm neked. Ha van Photoshop programod gyorsan megy ez az átdolgozás.
|
|
|
2005-03-15 07:30, espa:
Megnéztem a térképen , hol vagy, a tavat azt làttam espa-t nem !
Kozelebbrol. Mi Hamar kornyeken lakunk.
Aki tudja lecci kicsinyitse le a kepet.
Koszi
2005-03-14 22:22, Ibolya:
-
A terkep amit betettem a holnap deli idöjarast mutatja , nappal kicsit felmelegszik de ejszakara jol lehul ujra
|
|
|
2005-03-14 22:18, bobe:
-
Stockholmtol nyugatra 200 km-re
-
Tényleg, ott még hideg lehet
|
|
|
2005-03-14 21:02, Ibolya:
-
-
Hol laksz, bobe. Most két éve jártunk ott, Stockholmtol Äland szigetig vitorláztunk. Gyönyörü volt.
-
Stockholmtol nyugatra 200 km-re
|
|
|
2005-03-14 21:26, Pompéry Berlin:
-
Nemsokára már nem kell a madarakat etetni. Kapnak majd "frishúst" 
|
|
|
Döbbenten néztem az előbb a térképet! Hol a csudában mérték ezt a berlini 12C-ot?! Nálunk a kertben még mindig hótakaró van. Akkor vettem észre, hogy ez nem a "van", hanem a "lesz" ábrázolása. No, ha lesz és ennyi és hamarosan, akkor jóóóóóóóóóóóóóó 
|
|
|
2005-03-14 20:58, bobe:
-
Hol laksz, bobe. Most két éve jártunk ott, Stockholmtol Äland szigetig vitorláztunk. Gyönyörü volt.
-
Amit az idöjárást illeti, én akkor is bizom abban hogy a tavasz hamarosan itt lesz. Bobe érzem
-
Szombati (március 19) prognozis....................................München belvárossában már alig van hó
|
|
|
Ljungbytol en joval eszakabbra lakom
ez meg a holnapi prognozis :

|
|
|
2005-03-14 20:15, bobe:
-
Most látom hogy Svédországban élsz, a nagybácsim is ott él Ljungbyban, tegnap beszéltünk telefonon, ö sem hiszi már hogy a tavasz megjön. Nálunk már biza a nyuszik már megtojtak, kébzeld el, az üzletek már tele vannak a csokitojással. De már mind irtam a madárak tényleg boldogan csiripelnek már egy pár napja. A tavasz bisztos hamarosan megjön, ha nem most de legkésöbb majd a locsolok el hozzák a tavaszt.
|
|
|
Ilyen jelenseg volt nalunk is de to nincs a közelunkben es ami to van az is be van fagyva onnan pára nem jöhetett Hideg van hull a ho es tavasz azt hiszem jövöben lesz az iden nem lesz az szazas. Most -9 fok van este 8 kor ejszakara meg jobban lehul es a nyuszi mar a saroknal toporog , remelem van fülessapkaja
|
|
|
Ez a norveg idojaras meg mindig meg tud lepni.
(Talan mar Bobet nem a sved)
Ma egesz nap ragyogo napsutes volt es kozben szinte egesz nap havazott
Azt mondja a hites uram, hogy ez nem igazi ho volt, hanem a Mjøsa torol felszallo para alakult at a levegoben hora.
De a hatas ugyanolyan volt.
2005-03-13 20:09, bobe:
-
Ne vedd el a kedvemet bobe már várom a tavaszt.
|
|
|
Az en idöjarasjelentesem a jövöhetre
: 
|
|
|
Nálunk a madarak este háromnegyed hétig csiripeltek. Gyerekek, jön a tavasz.
|
|
|
Fotókat kérünk Espa! Mindenről, a hónyúlról, hótyúkról, hótojásról esetleg hóvirágról !
(hónaljról, hóbortról ne , az van nekünk is)
_________________ poe
|
|
|
2005-03-13 11:46, poesje:
Ja!
Hat Poe, valoszinu mar csak kabarebol is megcsinalom!
Komolyan mondom!
raadasul elmegyunk Husvetra kicsit feljebb, ahol meg hidegebb van.
Isten bizi csinalok honyulat, hocsirket, hotojast, stb.
Ilyen husvetom meg ugysem volt (asszem...)
|
|
|
Fel a fejjel, itt szerdától 17°C lett igérve!
|
|
|
Espa nincs veszve semmi, mindenre van megoldás
_________________ poe
|
|