|
Mi is didergünk, nem tudom, mikor volt ilyen hosszan tartó tél errefelé. Hó ugyan csak pár szem mutatóba, de napok óta mínuszok riogatnak. Brrrrr
_________________ poe
|
|
|
Nem is irunk már a hidegröl, annyira megszoktuk
Nálunk ma reggel is még -12C volt, valami változás jön, mivel kezd az égbolt fátyolosodni. Jaj csak nem legyen már hó, nincs aki lapátoljon 
|
|
|
Szegény madárkák felénk elnémultak, most újabb hidegfront érkezik, de utána ...biztosan jön a tavasz!
|
|
|
Képzeljétek! Ma, február 25-én délután 18.00 órakor elkezdtek a fekete rigók énekelni. Pedig pontosan 0 fok van. Lehet, hogy a rigók már érzik, hogy jön a tavasz? Èn már érzem! 
|
|
|
2005-02-25 09:32, bovi:
-
Köszönöm Bovi, de mi szerencsére nem dombon lakunk igy semmiféle ilyen veszély nem fenyegetett soha. Tegnap készitettem egy uj képet a balkonrol nagyon sok ho van most a hegyeken majd ma megprobálom ujra, talán tisztább lessz.
Viszont lányomék szenvedtek a condoban, az emeleti balkonrol valahogy szivárog le a viz a nappali plafonján keresztül, kijött valaki a házkezeléstöl és oda tettek nekik egy nagy védö plasztikot. Megtudták hogy nem ök az egyedüliek! Nesze Neked ujabb épitkezés! Tegnap ota süt a nap és szárad ki minden.
|
|
|
2005-02-22 23:20, andi_usa:
Sokat gondoltam Rád tegnap, amikor ezt a hirt az ujságban is olvastam.
Nálatok minden OK?
|
|
|
Csütörtök ota Los Angelesben 6.5 inch esö esett. Tavaly julius ota összesen 31.40 inch, ami eddigi mérések szerint az ötödik legvizesebb év. A rekord, 38.18 inch 1883-1884 években volt.
|
|
|
Ritka esemény itt lenn a völgyben nálunk: esik a hav. 
|
|
|
Megin erös esök és földcsuszamlás Orange Countyban, egy halott, 2 szétrombolt épület! 
|
|
|
Úgy szakad a hó, de úgy !
Egész nap! Pesten persze.
Most jöttem haza, az utak pontosan olyanok, mintha habzó szappannal kenték volna be.
Nem is mentem mindenhova, ahova akartam.
Szia Frédi!
Bün rossz volt!
Viszont bomba quotája is volt:
12,57 mio nézö, 32,5%.
Az ARD-én ment ellenben egy Polizeruf 110 Dominik Graf-tól, amit ma reggel néztem meg, az nagyon erös darab volt.
http://www.daserste.de/polruf/chat_graf.asp
|
|
|
Szia Elcky,
Te is gyengécskének találtad a filmet?
|
|
|
Érdekes, a Brinkmann professzornak tegnap este szép ideje volt. Elolvadt estére? 
|
|
|
Nálunk, Dél-Fekete-erdőben (Südschwarzwald) a tegnap ilyen, sétára csalogató idő volt:

|
|
|
Borus, szeles ido , csontveloig hatolo hideg szel -8C fok . Holnapra havazas varhato 8-10 cm . Ha ez igaz ( nem mindig valik be az idojaras jelentes ) ez eppen eleg ahhoz , hogy a kozlekedes gond legyen ... De mit lehet tenni , az iden meg a mormotak sem josoltak egybehangzoan a tavaszt ... 
|
|
|
2005-02-11 15:25, bobe:
-
Nagyon szep napos idönk van ma es plusz4 fok nezzetek stockholm milyen szep :
Sajat magamon röhögök. Aznap mikor betettem ezt a webkamerat Stockholmrol nagyon szep tavaszias idö volt most mar ujra tel lett.
|
|
|
Ma reggelre kb.30-40 cm.-es hó esett, de ahol összefújta a szél lett félméteres is!
Jó tréninget kaptam a hó ellapátolásával!
Elösször is az ajtót is alig lehetett kinyitni annyi havat odakotort a szél.
De most is hull a hó, tehát lehet számítani újabb munkára a nap folyamán.
Itt vagánykodtam korábban, hogy tavaszias az idöjárás, és hó is kevés volt, most behozta!
Szeretettel
_________________ LISA /vitéz/ Svédország
Az igazi tartós boldogság titka, Isten müködése a lélekben!
|
|
|
Nagyon szep napos idönk van ma es plusz4 fok nezzetek stockholm milyen szep :
|
|
|
Ez ganéság
Tegnap reggel a teraszon -19 fok volt, ma reggel csa -10 és ónos eső!!! esik hóval keverve, azonkivül enyhe köd van.
Minden elmenős programomat töröltem, ki nem teszem a lábam.
Elegem van
Ma napos idö van, 18 fok. A kertben sok minden nyilik:
Claudia barátnöm emailben érdeklödött van-e ho a Mt. Baldyn mert a weekenden egy ismerösével fel akarnak menni. Egyszerü megnézni http://www.mtbaldy.com
Tue February 8, 2005 5:45 AM
We are open in full operation, 1 inch new snow over 24-42 inch base.
Ezt szeretem Délkaliforniában! 
|
|
|
Az ejjel -15 C fok volt,reggel 9 orakor -5 C fok ,,egesz nap szepen sutott a nap csak egy kicsit csipett,most pedig -4 C fok van.Erdely tobbi reszen is ilyen ido van,keves hoval.Romania keleti es deli reszen a ho vastagsaga eleri az egy metert nehol ameg tobbet is .Az orszag keleti reszen heves hoviharok vannak ,tobb orszagut le van zarva.A karpatkanyarban (Intorsura Buzau-ban )az ejjel -34C fokot mertek.
|
|
|
Svajcban ragyog a nap a feherbe burkolt tajon, akar a kepeslapokon, ejjel szep minuszok, nappal kicsit a fagypont fölötti hömerseklettel.
Itthon belehúzott a tél, ami nem volt decemberben, most bepótolja.
Tartósan -15 körül éjszakánként, nappal is cca. -5.
A jövő héten is kitart, és még hó is lesz.
Azért inkább decemberben kéne talán, mint márciusban
Fütünk.
Nincs nagy hideg, de a kinti + 13C miatt benn vacogtam.
Off: Andi, a tévében láttam egy riportot arról, hogy az Enron emberek szándékosan okozták a mútkori kaliforniai áramszüneteket.
|
|
|
Itt kaliforniában is az elmult 2 nap erös Santa Ana szelek voltak, meleg száraz levegöt hozva, tegnap egy pillanatra el is ment a villany! Mikor hajtottam le lányomhoz tegnap, még a nehéz kocsimat is mozgatta az uton! Ma 74 F lessz, 24 C.
|
|
|
A tegnap februar 3-an volt itt szaszregenben a leghidegebb ebben az evben-21Cfok,szerencsere nem tartott sokaig mert ma csak-10C fok volt reggel,estere -4Cfokra hult le a levego. Februarbol meg csak egy par nap telt el,lesz hideg meg biztos.
|
|
|
Errefelé, Floridában sincs nagy meleg, de csak annak tükrében, hogy minden relativ.
+ 18C. napsütéssel és elég erős széllel.
Viszont: érik a házi paradicsom és a magyar cecei paprikánk. Utóbbiból sajnos csak egy tő és azon 4 db. van.
|
|
|
2005-01-31 12:01, bobe:
Böbe, nálatok másként jár az óra?
Látom a webcamerán nem annyi az idö, mint itt.
|
|
|
http://www.cab.se/4.18e261dfa19f001ec7fff143.html
+ 3 fok es szepen sut a nap 
|
|
|
Tegnapelőtt a Bakonyban egy kisfaluban hidegrekord dőlt meg.
-21,9 C.
Az előző rekord sem volt sokkal melegebb,
-21,3 C.
Ma is ronda. Esett reggel egy kis hó, de most olyan ónoseső féle...
És hideg van. Itt nálunk -9 C.
|
|