|
Kedves Noe,
az Üzenet küldése feliratra kattintva sikerülni fog a hozzászólás elküldése.
Hunor
|
|
|
2008-02-23 19:16, noe80:
Mi a férjemmel, Frankfurt közelében (60km)
A mi ajtónk előtt a Maina
Ti akkor Franciában éltek, de Németben vásárolsz be ?
Itt még egy kicsit ködös az idő, de meglesz az igért 15-17 fok!
|
|
|
2008-02-23 16:51, bovi:
-
Mi jelenleg Strasbourgtol kb. 10 kmre eszakra lakunk, a Rajna tehat az ajtonk elött van. Nalunk holnapra 18 fokot mondanak.
Es ti merre vagytok?
|
|
|
2008-02-23 14:57, noe80:
Férjemmel eddig mi is kint ültünk a teraszon, a napon, ahol 28 fok volt ott ittuk meg a kávénkat, de most már bent jobb
Nálunk közel az erdő, onnan jön a hűvös.
Reméljük, holnap is ilyen nap lesz!
Te hol vagy nálatok? 
|
|
|
Nalunk 15 fok van es ragyogo napsütes. Mindjart csinalok magammak egy Latte Macchiatot, fogom a könyvemet es kiülök a teraszra a napsütesbe (a ferjem horgaszni van egesz nap, a fiaim szülinapi bulin estig, tehat nem panaszkodhatom! ) 
|
|
|
A szél meg csak fúúúj, és fúúúj. Olyan tavaszi szél 
|
|
|
2008-02-22 20:40, egyedls:
Az én táblámon ez csak 17 
|
|
|
2008-02-22 13:00, bovi:
Észak-Magyarországon ma +36 fok volt! Ebből Salgótarjánban +6, Szécsényben +7, Balassagyarmaton +4, stb... 
|
|
|
Tudjátok mit?
Kinevetjük az idei telet!!!
Még egy hét és mehet más kontinensre
Itt nagyon jó, langyos idő van ma, holnapra meg +18° rol beszélnek ))
Tudom, nem normális, de akkor is kellemes!
|
|
|
2008-02-21 09:46, egyedls:
Itt a felhők uralták az égboltot!
|
|
|
Barátaim!
Láttátok ma hajnalban azt, amit én sem? Sem Nap, sem Hold nem volt az égen!!!??? Olyan sötét volt, mint a 36-os tárnában rövidzárlat idején! Teljes holdfogyatkozás...
|
|
|
Kerek 2 héten át napsütéses idő volt nálunk.
Tegnap esett, ma ködös az idő, de már olyan, mintha hasszú napok óta ilyen sz.r lenne
Egy szarka ül a szomszéd háztetőn, látom ő is ezen töpreng, mikor süt ki végra a nap 
|
|
|
2008-02-02 17:21, poe:
most lesz tavasz vagy nem lesz?
Meg hat hetig marad a tel a Pauxautani Phil szerint(nem medve hanem Amerikai mormota). 
|
|
|
Gyerekek, ma láttam a medvét és az ő árnyékát. Csíkos sálat viselt és biciklin ült. Erre mit mond a fáma? most lesz tavasz vagy nem lesz?
|
2008-02-02 11:02,Poe
Jelentem, egész nap tavaszi idő volt!
|
|
|
Itt is fehér volt a reggel és most végre ragyog a nap. Vajon meddig?
_________________ poe
|
|
|
Visszajött a tél! Vagy csak most kezdödik? Nálunk erösen hull a hó, és nagyon hideg van.
|
|
|
2008-02-01 16:04, Balu:
A medve számára valós, csak a mi számunkra nem!
|
|
|
Valós még amit a medve napjainkban lát? 
|
|
|
Holnap van Gyergyaszentelő Boldogasszony napja, amikor a medvék kijönnek a barlangból, körülnézni.
|
|
|
2008-01-31 17:05, poe:
Budapesten ma sütött a nap és kellemes idő volt.
|
|
|
Rettenetes szél tombol odakint, és hideg is lett. Na nesze neked karnevál
_________________ poe
|
|
|
Havazik, havazik, szép hóvihar van itt, szép, ha az ablakon keresztül nézzük. A hömérséklet -3, a hó jó minöségü száraz, nem nedves, nem ragad össze, könnyü takarítani és kezelni.
Ha ez így megy tovább, reggelig lesz vagy 10 cm új hó, tehát ki a hómunkára, a hóekék az útról a havat a feljárómra dobják, és azt nekem kell takarítani, ha ki akarok menni autóval az udvarról. Szerencsére járda nincs, a hóekék oda dobnák az összes havat az utcáról.
Január végén már lehet megfigyelni, hogy a napok hosszabbak lesznek, reggel és este világosabb lesz. Eddig aránylag enyhe tél volt, de ez gyorsan változhat, ha betör észak-keletröl egy hidegfront. Van elég hideg arrafelé, -40 fok, ott a jegesmedvék is dideregnek. És a politikusok, kihasználva az általános "éghajlat felmelegedés" hisztériáját, minden módon megpróbálják a normális emberek adóterhét növelni.
|
|
|
Budapesten végre "hétágra" süt a nap és hét fok van! Jó lenne, ha így maradna 
|
|
|
Megvan még a félméteres hó, ám zúzmara telepedett Bukarestre. Fura zúzmara: hatalmas, rojtos, ilyet még nem láttam.
|
|
|
Nálunk tavaszodik
Ilyen idöre ébredtem ma fél 8-kor:
A felkelö nap
|
|
|
maláj verzihó? óh!
|
|
|
2008-01-04 16:31, boszildi:
Ez egy maláj verzió 
|
|
|
2008-01-03 19:43, egyedls:
-
Ezt a változatot nem ismerem, de jó!
|
|
|
2008-01-03 15:13, Ofi:
-
"Most láttam a tv-ben, Romániában káosz van a havazás miatt."
Igen, kedves Ofi, de Romániában mindig káosz van, mint tudod, tehát nincs különbség 
|
|