|
2005-08-22 09:22, gvirag:
Nyàri hangulatu làtogatàsod egy percre a kispadot is elöntötte napfénnyel, tovàbbi jo csavargàst!
Sok csok mindenkinek.
En csak kiultem ide egy percre, hogy szeretettel udvozoljelek Benneteket. Csak pär percet kaptam itt Marinahaminaban.
Ilyen nyar mint ami itt van odahaza is ritka.
|
|
|
Györgyi)
Leírtad...amilyet vársz olyan is lesz..ebben bízzál!
|
|
|
2005-08-18 11:28, Balu:
Amiröl beszàmoltam, az nagyrészt a multé, màr csak rövid idö, és a maradék is eltünik, ezért nagy a kivàncsisàg bennem, vajjon mit hoz az élet utolso harmadrésze, ami uj és legalàbb olyan szép, mint az elsö két rész együttvéve...
Györgyi)
Minden boldog kis arc:.megannyi energiatáplálék Neked,erő a mindennapokhoz.No és erő azoknak akiket mosolyra tudtál fakasztani.)Jó ilyet olvasni is mert nem könnyű munka a Tied!
|
|
|
2005-08-17 07:37, Balu:
Mint a "korai nevelésben" ténykedö, a munkàm nagy része (a szebbik rész) jàtszàssal telt, igy aztàn okvetlen megkaptuk a lekicsinylést kifejezö mondatot, hogy minket aztàn egész jol fizetnek, pedig csak jàtszunk egész nap. Estére aztàn pont olyan fàradtan mentem haza, mint akàrmelyik màs munkavàllalo, talàn azzal a különbséggel, hogy egy irodàban dolgozo, vagy nehéz testi munkàsnak nem villan fel annyi édes gyerek kacagàs, boldog kis arc emlékezetében, mint nekem, ha a napra visszagondoltam.
Györgyi)
Játék közben tanulunk a legtöbbet,már ha figyelünk a szabályokra is.Játék nélkül megsavanyodnánk,úgyhogy "játszani is engedd komoly nagy fiadat"..
|
|
|
2005-08-15 07:45, Balu:
-
Azért közben egész jol eljàtszunk, mert az is kell. Most kisütött a nap, jo volt itt ücsörögni, engem most hiv a kötelesség, de holnap eljövök ujra.
-
Az egész életünk egy nagy lecke,feladat.
|
|
|
2005-08-14 17:59, Tessényi Györgyi:
Nekem a görög filozofus mondàsa, hogy semmit sem tudok, irànyado. Hisz amit tudunk, az épp arra elég, hogy megàllapithassuk, hogy az semmi.
________
Azt hiszem erre alapozva mondjak Amerikaban , hogy "Olyan keves a tudasom , hogy nem is tudom , hogy mit NEM tudok " De a magyar mondas is igaz , barmennyit tanulunk , megis butan halunk meg . Az , aki azt kepzeli magarol , hogy mindent tud , az csak ontelt . Nagyon sok valoban nagy tudasu embert ismerek , akik nagyon szerenyek es azt valljak , hogy meg nagyon sokat kell tanuljanak . Igy hat , tanulunk ameddig elunk , mar aki akar ... 
|
|
|
2005-08-14 17:36, fellegvar:
-
Igazad van!
Az életiskolàban is ugy van, hogy vannak szorgalmas tanulok és van aki semmit sem tanul. Altalàban, akik azt képzelik, hogy mindent tudnak. Nekem a görög filozofus mondàsa, hogy semmit sem tudok, irànyado. Hisz amit tudunk, az épp arra elég, hogy megàllapithassuk, hogy az semmi.
2005-08-14 12:41, Tessényi Györgyi:
Igazatok van, de azért iskola nélkül a dolog nem megy...akkor is , ha tudom, màsoktol és a sajàt tapasztalataimbol kellett meriteni, ha a kötelezö anyagokat megtanultam a suliban, és ezen mult aztàn, mire jutok.
_________
Evvel mindannyian igy vagyunk. De amire nem kerult sor az iskolaban , azt az Elet-iskolajaban megis megtanuljuk . Igazam van ?
|
|
|
A pedagogus most mélyen hallgat bennem, pedig szeretne egyet sohajtani legalàbb...
Igazatok van, de azért iskola nélkül a dolog nem megy...akkor is , ha tudom, màsoktol és a sajàt tapasztalataimbol kellett meriteni, ha a kötelezö anyagokat megtanultam a suliban, és ezen mult aztàn, mire jutok.
Amit nem iskolai módszerekkel tanítanak vagy tanulunk az mindig gyorsabb és fontosabb.)
Figyeltétek már ugye?
|
|
|
2005-08-13 11:15, Tessényi Györgyi:
Milyen jo, hogy vannak olyan tudomànyok, amiket nem az iskolàban tanitanak!
|
2005-08-12 19:06, Balu:
Milyen jo, hogy vannak olyan tudomànyok, amiket nem az iskolàban tanitanak!
Györgyi)
Megosztani annyit jelent mint megduplázni valamit,írod.A megosztani tudás az maga a kiegyensúlyozottság és a boldogság apró pillanatai.Külön tudomány a feltétel nélküli elfogadásra ...)
|
|
|
2005-08-11 20:08, rigojanos:
Van egy topik hasonlo temakorben.
Ugye elàrulod melyikre gondoltàl?-
2005-08-11 19:17, Fredi:
-
Én is szeretem az őszt és a romantikus hölgyeket!
Van egy topik hasonlo temakorben.
|
|
|
2005-08-11 19:17, Fredi:
Akkor jol megleszünk ezen a kispadon, hisz a jot megosztani annyi, mint megduplàzni, igaz?
Én is szeretem az őszt és a romantikus hölgyeket!
|
|
|
2005-08-11 16:31, Balu:
Fején talàltad a szöget! A legkedvesebb évszakom az ösz, pompàs szineit , làgymelegét szeretem és azt a melankoliàt, ami a bucsuzàsban van. Tehàt örüljünk az ösznek!
Minden zamatàt azoknak ajàndékozza, akik bölcsen élvezni tudjàk.
Györgyi)
Azért még itt a csodálatos ősz is,reméljük legalábbis!
|
|
|
Ne felejtsd , hogy Bovival a szalonna sutesre visszavarunk .
Bizony ám!!!
Szép napokat kedves Gvirág!!!
|
|
|
2005-08-10 18:01, Balu:
-
Köszi a bizalmad, helyére rakok mindent!
Ma olvastam reggel egy mondàst, ami jol illik ide, miszerint életmüvész az az ember, aki a nyàrbol télen eröt tud meriteni. Gyakoroljuk ezt a müvészetet, a nyàr végefele jàr.
Györgyi!
Bízom benne még egy darabig a sok lélekbizsergető helyeket és találkozásokat is a helyére rakod.Mindennap tudsz majd belőle csippenteni egy falatnyi boldogságot.)
Pihend ki Magad és fürödj a szépben a jóban!
|
|
|
2005-08-10 13:44, gvirag:
Azt hiszem egy skotkockàs szoknya nagyszerüen àllna, honnan tudod mit rejt növéred szekrényében? A közbotrànyok màshol kezdödnek manapsàg, szerintem nagyon eredetinek talàlna mindenki, föleg , ha egy skot dudàt is tud növéred a szereléshez beszerezni.
keresek egy internetkávézót és onnan bejelentkezem. Nem akarom elkiabálni a dolgot.
_________
Kellemes es biztonsagos utazast kivanok , persze jo szorakozast is . Ne felejtsd , hogy Bovival a szalonna sutesre visszavarunk . Addig gyakorolni fogom az eneklest 
|
|
|
-
Ha az első kétezret abszolváltam...
Mindenesetre, kellemes szabadságot, jó útat kivánok.
Gyere haza egészségesen.
Üdv. Ibolya
|
|
|
2005-08-10 13:24 Tessényi Györgyi
Na tessék! Most úgy érzem magam mint a három grácia valamelyike, amikor Paris begurította az egyetlen almáját a "legszebbnek".
Most aztán osztozkodhatunk.
2005-08-10 13:32 Ibolya
Kedves Ibolya. Ha az első kétezret abszolváltam, keresek egy internetkávézót és onnan bejelentkezem. Nem akarom elkiabálni a dolgot.
p.s. Györgyi. Mégis nagyon csinos voltál. Vagy éppen ezért?
Engem ez a veszély nem fenyeget, ugyanis hugom nincs csak egy nővérem. Annak sincs skótkockás szoknyája, vagy legalábbis nem láttam még olyanban. Minden egyéb pedig közbotrányt okozhat ugyebár.
|
|