|
Böbe! hát már szép zöld! Nem láttad?
|
|
|
itt a festek ki fog hozza?

|
|
|
Vigyázzatok, mert a kerti padunk mellé - mindkét oldalra 3 - 3 legényvirág palántát
ültettem, ami késő őszig nyílni fog, de most még, amíg gyökeret nem fog, addig minden nap meg kell locsolni. Figyeljetek, ki ne tapossátok véletlenül!
Mária
|
|
|
Be is irtam majus 31-en a "Mit almodtal"-ba de hiaba, azt se olvasod...
|
|
|
Cassi ha garantalod velem almodtal akor kapsz egy duplat 
|
|
|
Bimbi,
En csak akkor megyek ha bepotolod azt a puszit is amit nem adtal almomban. 
|
|
|
Vasarnap templomozas utan viragokat ultettunk a pad hatahoz, gyertek hozatok kedvenc viragjaitokat.En mar ki valasztottam egy kokorcsint hogy a pad alat meg tan meg puszulok valakit
Jaj de szep kek szeme van maganak.
Nincs iljen a vilagon senki masnak ....

|
|
|
Hát igen.
Így nem is olyan vicces.
|
|
|
Ha nem pont padfestésről szólt volna az előbbi beírás eszembe se jutott volna ilyesmit ide bevágni, de mert ma olvastam, így gondoltam egy kicsit hadd mosolyogtassalak meg titeket is vele. Helyszín: Kolozsvár. Alkalom: helyhatósági választások előnapjai. A történetnek nem a politikuma az érdekes hanem az együgyüsége.
A kormánypárt és az ellenzék Nyugatról importált, drága pénzzel megfizetett, világhírû kampányszakemberei együttes erôvel sem tudták volna úgy lejáratni városunk újabb mandátumra pályázó polgármesterét, mint ahogy azt saját maga tette a minap. A legjobb "goszpodár" utasítására sürgölôdô munkások a polgármester nevéhez fûzôdô piros-sárga-kék padok megkopott gerendáin lepattogzott festéket igyekeztek korrigálni a Sétatéren. Itt csak egy kis sárga vagy piros pötty hiányzott, amott viszont az egész kék sávot kellett újrafesteni ahhoz, hogy a gondoskodás látszata meglegyen. A sebtében végzett munkának meg is lett az eredménye: aznap unokáikat sétáltató nagymamák, vizsgák helyett parkban csókolózó fiatalok, békésen sakkozó öregurak foltosan, ruhájukon a trikolór valamilyen színével távoztak a gesztenyefák alól. A leglátványosabb az az otthontalan fickó volt, aki alkoholmámorból ébredve húzta magára megszínesedett felöltôjét, s dülöngélt tovább, mintha végképp magával akarná hurcolni ennek a mindenre rátapadó, belénk ragadt eszelôs korszaknak egész nyomorát.
_________________ Szilágyi László
a pusztai predikátor
|
|
|
HA MEGFIZETNEK - ÉN IS.
Mikor lehet a padra ülni már?
Megszáradt a festék?
Bocs, hogy nem vettem részt a festésen.
Milyen szép színe lett!
Ügyesek vagytok!
Mária
|
|
|
Nem választok módszert. Ügyetlen vagyok.
De ha megfizetnek, én vagyok a meló világbajnoka.
|
|
|
2004-06-03 13:50, Balu:
-
Az óhazában ez az elterjedt munkamódszer.
Van ellenpélda is, de jellemző, hogy importált: a külhoni tőke esetében dolgoznak is. Hogy miért, nem értem. Talán megvesztegetik őket munkabérrel.
|
|
|
Sok nevünk lenne ám nekünk egyiksem tetszene..))!
szigy!
Csak nem mindenhol így melóznak ahogy leírtad,Te melyik módot is választottad?)))
|
|
|
Kepzeljetek lanyok mi lenne ha minket is ugy kellene alkohollal csalogatni hogy vegezzuk el a hazimunkat.....mennyi nevunk lenne........
2004-06-03 07:09, Balu:
-
Tényleg ravasz ötlet. De én itthon még nem láttam mást, csak hogy ivás közben vagy hever a munkaerő, vagy a lapátra támaszkodik. Én az előbbit jobbnak tartom.
|
|
|
2004-06-03 03:21, bimbi:
-
Nem kell tisztogatni. Amíg le nem kopik, legyél zebra.
|
|
|
Böbe,így van ez mindenhol:a Férfi az Férfi,ámde nyanyabandi rafináltan megoldotta a keleti kérdést!:))
Lesz itt munkaerő,haladunk..))
|
|
|
jaj le festetettek a padot es nem tetettek semi jelet ne uljon le senki a padra mert frissen vestet?
Na most lesz mit tiszticsak az egesz fenekem csikos lett
|
|
|
Te meg nem alszol?
Gyere a chatre had toljalak le!
2004-06-02 20:30, nyanyabandi:
-
Itt vagyok, Csillagom, le sem feküdtem. Jövök!
|
|
|
De lanyok lassuk csak mi tortenik ha a pad melle teszek egy jegladat tele sorrel,-jo hideg, gyongyozo,aranyszinu sorrel......meg egy uveg valami erosebbet.........
2004-06-02 18:37, szigy:
-
2004-06-02 18:10, Balu:
-
Nocsak, honnan?
-
itthon is igy szoktak megmagyarazni a dolgokat 
|
|
|
Ilyenre gondoltatok?
|
|
|
2004-06-02 18:10, Balu:
-
Nocsak, honnan?
|
|
|
Böbe,és rögtön megmagyarázta miért nem tud segíteni.Hát nem ismerős a szöveg?:))
|
|
|
Szoval jelentkezett 1 vagyis egyszem ferfi, aki bevallotta hogy ugyetlen, lanyok fessunk es kalapaljunk 
|
|
|
2004-06-02 04:04, nyanyabandi:
-
Szuzikám, hányszor mondjam, hogy ügyetlen vagyok?
|
|
|
Szuzi,megy ez férfiak nélkül is,nem érnek ők ilyesmire rá.Ráülni a lefestett padra az már más!:)Fogjunk hozzá,én lefestettem egy padot kellemes zöldre..alig lehet a lombok alatt észrevenni..!))
|
|
|
Kivancsi vagyok hany ferfi fog jelentkezni a munkara....totozzunk....szerintem egy se....
Rendben van Bimbi, jovunk festeni (mar kesz a papir csakom) es szogelni nehogymar osszerogyjon alattunk a kis kerti pad 
|
|