|
Bobe uzenete:
Ubu ne hallgass ilyen olyan madarakra inkabb ezzel probald

|
|
|
rigojanos uzenete:
Ubugenek ajanlottam, hogy kenegesse vele az orrat:
|
|
|
Hunor, az ujabb labdadra az a valaszom, hogy ahogy a cukrom ment fel ( ), ugy kezdett leblokalni a gondolkodasom s lemaradt a gondolatom befejezo resze. Megyek oda s beirom...
|
|
|
2004-03-17 11:42, Annita:
-
osztozhatunk. 
|
|
|
bobe, az a vodka csak nem nekem lett ajanlva?
|
|
|
2004-03-17 11:39, bobe:
-
Hat, nekem biztosan, de kerdezd meg a tobbieket is, hatha ok is isznak. Es meg meg kell varni Toeby sorszallitmanyat is.
Hunor
|
|
|
2004-03-17 11:37, Annita:
-
Hm, pedig eggyel feljebb/ lenebb mar fdeldobtam egy ujabb labdat.
Mivel? Juj, gondolkodom.
Hunor
|
|
|
Ennyi eleg lesz?
sört meg nem vettem
|
|
|
Koszi, Hunor, hogy atcsalogattal ide. Mivel vigyem le a cukrom? 
|
|
|
2004-03-17 11:29, bobe:
-
Es megfelel a lentebb kijelolt feladat? 
|
|
|
Esik az esö en bizony nem ucsörgök kint mikor ulhetek bent a meleg szobaban es olvashatlak benneteket (jokat nevetek, meg sirok stb ugy mint 87 evesen szokas) 
|
|
|
Senki sem akar kis kerti padon ucsorogni?
Hunor
|
|
|
A par uzenettel lentebbi feladatok melett meg vannak masok is.
Hunor
|
|
|
2004-03-17 00:55, Annita:
-
Asszem, hazamentek. Nem olcsó dolog Kalotaszegről Berlinbe jönni. A kispad meg nem is tudom... hol is áll? Szóval tetemes lesz az utiköltség. Ennyi pénzt csak a látványért?
|
|
|
Meghivhatnank a "helyre menyecskeket" 
|
|
|
2004-03-17 00:47, rigojanos:
-
Nem, hanem mert olyan buták! Ha valaki a nemzeti ünnepnek megadja a módját, akkor rögtön népitáncosnak nézik! Ebből is látható, hogy hiányzik a népek gyerekszobája. Vagy a népek bölcsője? Tudod, a nagy költő szerint a SZózatban? Ja, nem. Inkább sírja. Vagy valami ilyesmi. Szóval hiányzik.
|
|
|
2004-03-17 00:42, Pompéry Berlin:
-
Sorben vodka ------- lesz tanc.
Hunor
|
|
|
2004-03-17 00:47, rigojanos:
"milyen udvariasak ezek a mai fiatalok!"
-
Juj, ez igaz lenne? 
|
|
|
ha mar vagyunk egy paran itt a padon, jelentem ma turheto ido volt nalunk: plusz 10 fok!
|
|
|
2004-03-17 00:42, Pompéry Berlin:
-
Mindig nemmel felelünk, mégis minden évben kérdezik.
Akkor lehet, hogy csak udvariassagbol?
(En is megkerdezem bobetol, hogy atjon-e egy kavera, mert tudom, hogy ugysem jon at, de kozben azt gondolja: "milyen udvariasak ezek a mai fiatalok!")
|
|
|
Miért kell a pink balettcipőket eltakarítani? Talán más táncolhatna bennük.
|
|
|
2004-03-17 00:24, hunor:
-
Valakinel csak az van megemlitve, amit nem csinal?
|
|
|
2004-03-17 00:24, hunor:
-
Nem elég, hogy szépek vagyunk? A táncot nem vállaljuk. Minden évben megkérdezik a nemzeti ünnepeken, hogy fogunk-e táncolni. Mindig nemmel felelünk, mégis minden évben kérdezik.
|
|
|
2004-03-17 00:36, Annita:
-
Es meg varjuk a tovabbi jelentkezoket is.
Hunor
|
|
|
Jol hangzik! 
|
|
|
2004-03-17 00:13, rigojanos:
-
Milyen feladatok elvegzesere van kereslet?
-
Sokra. En megnyitottam a szezont, Toeby a sorellatast vallalja magara, Te takaritasz, Ubuge szakert, Cassi kepeket keszit, elckerlyck a radiot kezeli, valaki a kurjantot hozza (ha meg megjelenik), Cunibaba a belga edessegek ellatasat biztositja, Annita a fagyos Kanadarol mesel, amit mi joleso borzongassal hallgatunk a kellemes tavaszi szelloben, Bimbi ismerteti a varhato idojarast, Geza baratunk mesel, Anri vasarnap hangulatot hoz, bobe pedig Absolutot toltoget a sorbe ( ), Judit es Ribizli tancolnak a pad elott (kesobb a padon is), Kaytee es Bovi a kerteszet rejtelmeirol meselnek, miket ultetnek a pad korul, Ferencz Zsuzsa felolvaso estet tart, OMGI es Valeria unokaik kepet veszik elo, amit mindnyajan gyonyorkodve megnezunk, andi ehhez kapcsolodoan az ebay gyerekeknek szol rovatait mutatja be, majd pedig az en keresemre a numizmatikai szekciot is megnezzuk, tasiordog es wry beszamolnak Ausztralia elovilagarol, etelka pedig Finnorszagrol, Fredi a Duna eredetet ismerteti, majd egy zugassal egy cseszealjon (nem kaves!) landol Dr. Spock is, - majd pedig Espa, ZitaZita, Katoka megteritenek, Mili ismerteti a fogasokat, Frimi kemikus baratunk ugyanezt teszi, csak az adott osszetevok szintjen, majd eves kozben Melinda es Zuloaga gondoskodnak irodalmi alkotasaik felolvasasa altal a jo hangulat megorzeserol ....... es a tobbi hely meg betoltetlen, ami jelentkezok kerestetnek!
Hunor
|
|
|
Ezeket peldaul letakarithatna valaki foallasban:
|
|
|
Milyen feladatok elvegzesere van kereslet?
|
|
|
2004-03-16 22:05, Toeby:
-
Milyen feladatot vallalsz a MOnos kis kerti padunk korul?
Hunor
|
|
|
Hello Emberek!!!
Lassan tavasz lesz, ideje takaritani a pad korul, es kiulni!!!!!!
Hunor
|
|