|
2003-09-06 13:27, Balu:
Hát, ezt neked kell tudni, hogy mi történt a szép naplemente után, de eltudom képzelni, hogy csak is csupa jó dolgok!!!
|
|
|
Lindi,hogy mi történt azután amikor lement a nap...:))Talán hogy mire gondoltam eközben..?))
_________________ a lélek a legértékesebb részünk,mert képes az igazságot felfogni és szeretni.
|
|
|
2003-09-06 09:06, Balu:
Talán ezekre a szép nyári emlékekre kellene gondolni?

|
|
|
Lindi,dehogy temetem a nyarat:)Jön az Indián nyár,a "vénasszonyok nyara" és mily kellemes tud lenni,de még milyen!:)
|
|
|
na akor uljunk egyut ide a padra egy kis esti fenybe es halgassunk egy jo kerti zenet
Spanish Eyes
|
|
|
2003-09-05 07:18, Balu:
Szerintem annyira nem kellene még temetni a nyarat, hisz még vissza van a "vénasszonyok nyara" ezért ráér még az a padlás pakolása! 
|
|
|
oszi,akkor lepakolás lesz,nem,?-ha elkel a ház-.Ha elkel.Miért adod el?:)
|
|
|
2003-09-04 09:57, Balu:
-
oszi,a nyár is elmult,ideje a padlást ujra pakolgatni:sonka ,dio,mogyoró,miegymás...
-
Mogyoró az van, de nem a padláson, lehet, hogy lesz nagytakarítás a padláson, ha elkel a ház.
Oszi
|
|
|
oszi,a nyár is elmult,ideje a padlást ujra pakolgatni:sonka ,dio,mogyoró,miegymás...:)
|
|
|
2003-09-03 14:11, Balu:
-
oszi,én meg a husvéti sonkát is szeretem.Nem zavar ha a padlásról hozom le egyáltalán..))
-
Húsvéti sonka? Hol van az már.
Padláson, a padon kívül, van némi vas, alumínium idomok, na meg sok lim és lom
_________________ Oszi
|
|
|
Ep teged, csak meg nem talaltalak meg 
|
|
|
Kit keresel Bimbi?
|
|
|
keresek valakit 
|
|
|
oszi,én meg a husvéti sonkát is szeretem.Nem zavar ha a padlásról hozom le egyáltalán..))
|
|
|
2003-08-31 06:46, bimbi:
-
Oszi en szeretem a padlasokat, johetek?
szep emlekek vannak ott , na meg szarad a dio, es mogyoro, na meg nagymama regi kalapja, na meg halod jobban a jeget a keramikus teton, es sok, sok,sok minden mas.Ja ott csung a husveti sonka is amig a cica nemtalaja meg
Ez nem az a padlás, amire te gondolsz, ez már én töltöttem fel, már amennyire, több mint 300 m2.
Szerencsére a nagy része üres.
Oszi
|
|
|
Valahol mar lattam egy IQ tesztet, illetve a linket es az eredmenyeket.
Itt is egy link:
www.emode.com
|
|
|
2003-08-31 17:56, Balu:
-
De bizony jo lenne! Szeretek teto alol esot nezni. . .azt a csendes, kellemes esot - nem a viharos, hideg utalatost. . .
Ha meg nagyon huvos es nyirkos a levego, johet egy kis tuzhely - meg hangulatosabba teszi az estet. . .
persze a szunyogok. .
|
|
|
Zsu:)
Elért hozzánk is az ösz:be sem jelentette magát.Nem kellene valami a pad fölé:megázunk!:)
_________________ a lélek a legértékesebb részünk,mert képes az igazságot felfogni és szeretni.
|
|
|
2003-08-31 06:01, oszi:
-
Hozd le gyorsan - kell a hely a to korul, nem ferunk el maskepp! Nem szeretek a foldon ulni!
Kellemesen huvos a reggel - itt az osz. . .
|
|
|
bimbi,megint eszünk... :D
|
|
|
Oszi en szeretem a padlasokat, johetek?
szep emlekek vannak ott , na meg szarad a dio, es mogyoro, na meg nagymama regi kalapja, na meg halod jobban a jeget a keramikus teton, es sok, sok,sok minden mas.Ja ott csung a husveti sonka is amig a cica nemtalaja meg 
|
|
|
2003-08-31 04:16, Zsu:
-
2003-08-31 02:56, oszi:
-
Aha. Invitalonak latszik, nem?
-
Igen klassz.
Van nekem is a padláson egy csak rendbe kéne hozni.
|
2003-08-31 02:56, oszi:
-
Aha. Invitalonak latszik, nem?
|
|
|
2003-08-30 04:52, Zsu:
-
Ez?
Erre gondoltál?
ez + tartalék
http://www.woodcountry.com/woodcountry/images/itemslarge/1GB.jpg
|
2003-08-30 16:53, hunor:
Köszi kérdésed, de azt hiszem az idei nyár elég forrón telt el mindannyiunknak!
Inkább júliusban nyaraltunk mert akkor még volt egy kis víz a Balatonba, de aug.-ban már csak dagonyázni lehetett!
Te hol hüsöltél? 
|
|
|
2003-08-30 16:44, Lindi:
-
Hogy telt a nyar?
Hunor
|
|
|
2003-08-30 04:50, Zsu:
Mindjárt lecsüccsenek egyet pihizni erre a kispadra, annyira csábító!
|
|
|
2003-08-30 04:52, Zsu:
-
Ez?

|
|
|
Vagy. . .
|
|