|
Zsu, latom rendszeressen jarsz pedikurozni az "arany halak" Salonhoz 
|
|
|
2003-07-21 15:13, Balu:
-
Ott lapul a bokor mogott. . .
Szeretem a pipafustot!
|
|
|
Zsu:)
Eldugtad...pipázik...hova dugtad el a férjedet?))Füst szállt a szemembe,honnan jöhet?)
_________________ a lélek a legértékesebb részünk,mert képes az igazságot felfogni és szeretni.
|
|
|
2003-07-21 14:24, Zsu:
-
Nekem is csak a sajatom all jol. Meg a piros/rozsaszin/kek, vagy pl. egy pavatollas nagykarimaju kalap is elfogadhatobb, mint a szokenek barmely arnyalata.
Ja es a rovid annyira all jol, mint pl. Paudits Belanak a hosszu.
|
|
|
2003-07-21 14:18, rigojanos:
-
Jajj ne is mondd! En vagyok az egyetlen a foldon, akinek csak a sajat hajszine all jol, az sem nagyon .. .es parokarol meg ne is beszeljunk!
Egyszer volt, hol nem volt amikor elmentem parokat venni. . .szegeny elado arcarol olvastam - a tukorbe sem mertem nezni, mennyire jol allnak nekem azok . . .inkabb kopaszsag, mint paroka. . .akarmilyen szinben fazonban
|
|
|
2003-07-21 14:08, Zsu:
-
Remelem, jobban all neked a szoke, mint nekem
|
|
|
2003-07-21 11:12, Balu:
-
Eldugtam. . .most pipazik. . .
|
|
|
2003-07-21 02:06, rigojanos:
Szerintem ezert ne csinaltass uj frizurat! Ha meg megis osszepakol egy szentjanosbogar miatt, akkor menjen csak! Az ilyet nem kell siratni!
-
Hogy miert is nem beszeltem elobb veled - jobb vagy mint Ivana, vagy "Dear Abby". . .
De most mar hirtelenjeben csokkentettem ay IQ-mat vagy 20 ponttal. . .es egy kis kocos sZokere csereltem fel a konzervativ barnamat a kozeli fodraszdaban. . .
|
|
|
Zsu:)
Dugd el a Férjedtöl a cigerettát!Lehet anélkül a szentjános bogár felé sem megy:))
_________________ a lélek a legértékesebb részünk,mert képes az igazságot felfogni és szeretni.
|
|
|
2003-07-21 01:55, Zsu:
-
A szentjanos bogarak meg szemtelenul flortolnek ( a szemem lattara) a ferjemmel. . .
Alig, hogy ragyujt egy cigarettara, mindjart harom-negy ott terem korulotte, es illegnek, billegnek neki, , ,
-
Szerintem ezert ne csinaltass uj frizurat! Ha meg megis osszepakol egy szentjanosbogar miatt, akkor menjen csak! Az ilyet nem kell siratni!
|
|
|
2003-07-21 01:28, rigojanos:
-
Jajj ne is mondd! Probaltam a fogamzasgatlot, de mindig elfelejtettek bevenni. . . nem olyan konnyu ez. . . ( a cicammal sokkal konnyebb volt )
A szentjanos bogarak meg szemtelenul flortolnek ( a szemem lattara) a ferjemmel. . .
Alig, hogy ragyujt egy cigarettara, mindjart harom-negy ott terem korulotte, es illegnek, billegnek neki, , ,
|
|
|
2003-07-21 01:23, Zsu:
-
Fel vagy haborodva, de vedekezni nem tanitod oket? 
|
|
|
2003-07-21 01:06, rigojanos:
-
Ne mondjal nekem ilyeneket rigojani, semmi baj azzal a topless-szel
Az a baj, hogy szaporodnak!!! Meg hogy megeszik a fuvem gyokeret!!! Csupa luk az osszes rozsam, es a hibiszkusz levelei es viragjai is olyanok mint a teaszuro!!! Fel vagyok haborodva!!!
Meg arra is kenyzszeritettek, hogy permetezzek. . .
|
|
|
2003-07-20 20:01, Laca:
-
Zsu kedves, csak nem irigykedsz szegény rózsabogarakra?
Mar nem irigykedek Hasznaltam ellene egy csodaszert
Mielott nagyn jokat gondolsz, vettem egy csapdat - es a biztonsag kedveert lucskosra permeteztem oket SEVIN-nel. Monst szexeljenek ha tudnak
(de gonosz is vagyok )
|
|
|
2003-07-20 19:43, Zsu:
-
Meg nagy a szex is a kertben, Parzanak a rozsabogarak!
-
Miert engeded a topless napozast? Mindig ez a vege!
|
|
|
Jaj lehet, hogy ez kötés minta. Na mindegy akkor majd inkább horkolok, az még megy mina nélkül is. De előbb befestem a padot jó?
|
|
|
Zsu kedves, csak nem irigykedsz szegény rózsabogarakra?
Hoztam magammal egy kis szunyogriasztót, ezután már jókat ücsöröghetünk esténkén, mint a régi öregek. Én horgolni fogok a padon. Lehet új mintákat hozni. Csak az egy sima egy fordítottat ismerem. 
|
|
|
2003-07-20 07:21, bab:
-
Pihenj jol. . . en meg fogdosom a szunyogokat, mert rengetegen vannak.
A beka eszi a szunyogot, de a temreszet nagy hibat kovetett el a tervezesnel - elfelejtodott a bekaszarny.
Meg nagy a szex is a kertben, Parzanak a rozsabogarak!
|
|
|
2003-07-20 03:41, Zsu:
Zsu Kedvesem, ez a pad negy szemelyre szol, bar a tetejere is felulhetunk... s egymasra szakadunk... valahogy azokat a kis oreg rozzanekokat jobban elviselem... de a kedvedert most belefekszem, s alszom egyet... jo ejszakat mindenkinek
bab
2003-07-19 18:46, bab:
-
Gondoltam lejelentkezem, belefaltam az eletbe, s most ujra itt vagyok... Hoztam aranyfesteket, befesthetnénk a kispadot, kicsit korhad mar...
-
Szia bab! Ne faradj, itt egy masik!

|
|
|
Sziasztok, megjottem a haleledellel!

|
|
|
Gondoltam lejelentkezem, belefaltam az eletbe, s most ujra itt vagyok... Hoztam aranyfesteket, befesthetnénk a kispadot, kicsit korhad mar... Hol az üvegpadom, vegleg elvittétek innen?
Igen, hoztam ajándékokat is Nektek, egy-egy szál mézillatu kristányvirág kanadai zászlóval boritva...
babi
Bimbi,ezt se ma este fogjuk kideríteni:))-valoban hova lett Zsu?-
|
|
|
Hova lett a Zsu? Utolyarra lattam mikor irta be tette a labat a kis tavacskajaba es a halak csipegettek a labat, valyon meg is ettek ott? 
|
|
|
Bimbi:)
A kutyát nem lehet megvenni,egyszerüen annyi pénze még a B.Gates-nek sincs.El sem hagyna különben,visszajönne!:)Ha nincs megkötve elmegyek a boltba,kijövök:Ott ül és vár:)Aszittem elájulok!:)))Cipekedni nem segít de ...szoval ilyen kutya ez:))
|
|
|
Balu, kar, meg tudnal nyerni sok pinzt is, jutna finom csontokra neki is 
|
|
|
Bimbi:)
Felvan véve camerával de el nem küldeném sehova:az én oromomre van csak!)De nagyon szeretem,mindig felvidit:)
|
|
|
Balu ha iljen tehetseges a kutyusod, kerj meg valakit filmeze le es kuld el a Planet's Funniest Animals TV musornak, ha felhasznaljak a filmedet kapol 100$ - nem vicc - komolyan mondom.A cimet meg figyelem majd erted a TVbe 
|
|
|
Laca kedves,
mondod:"Itthon még nem működik az igazi demokrácia..."
Hat mar ideje valasztasokat tartanni abban a hazba, mi lesz mar?kakas tarej vagy toll? 
|
|
|
Laca, vak tyuk is talal szemet
|
|