|
2003-06-03 11:45, Zuloaga:
Egy kis tejszínt kérsz a kávédba? 
|
|
|
Zulo:)
A kávézoban mindig friss a kávé:::)))
_________________ a lélek a legértékesebb részünk,mert képes az igazságot felfogni és szeretni.
|
|
|
Lindi)
Nálam nem így van:)A hátam mögött egy hatalmas diofa van,sok dio van most rajta:)
_________________ a lélek a legértékesebb részünk,mert képes az igazságot felfogni és szeretni.
|
|
|
Nekem hordozható függő ágyam van!
Egész nap nyitott szemmel alszom és járkálok közben ide-oda a dolgaim után ... érdekes dolog állva aludni, különösen nyitott szemmel.
De nem lehetetlen!
Vóna egy kis kávé a teraszon? Vagyis a termoszban?
|
|
|
2003-06-03 10:18, Balu:
A hatalmas fa lombja benyúlik a teraszunkra és a falevelek cirógatnak miközben ringatózok a függöágyban!
|
|
|
Nekem nincs teraszom.
|
|
|
Nekem meg egy hintaágy az udvaromon egy kis fűzva alatt,mellette a kutyám alszik én csak nézem,nézem..)))
|
|
|
Nekem meg függöágy van a teraszomon!
|
|
|
Nekem meg egy grill sutom van a teraszon.
Legalabbis nehany hete meg ott volt
|
|
|
Tudjátok, hogy nekem a ház mögött van egy igazi kispadom? volna. Nagyon dekorativ. Álkőből gyárották.
Mióta megvettük, aminek vagy 2 éve, a macsekok kisajátitották.
Márcsak ezért is ide kell járnom. 
|
|
|
2003-06-02 13:19, Balu:
Azt elhiszem, hogy nem bánnád! Milyen jó is az az autómatamosógép! Azóta milyen sokat pihenhet a mosómaci!
|
|
|
Lindi)
Pedig én ugy nem bánnám ha az eső mosna ki helyettem mindent,mint én!))))))
|
|
|
2003-06-02 09:41, Balu:
Köszi a jó szándékodat, de sajni idáig már nem ért el az eső. A felhök gyakran gyülekeznek felettünk, de aztán meggondolják magukat és tovább állnak. Azt hiszem ernyöre továbbra sem lesz szükségünk!
|
|
|
Már június van? Észre sem vettem. 
|
|
|
Lindi!))
Küldtem esőt Feléd..nem tudom odaér-e?Ernyő legyen ám Veled!))..Sok ez az eső,hiába,na.!))
|
|
|
2003-06-01 18:30, Zsu:
Küldhetnél egy kis esőt ide hozzánk, esernyő nem kell az van!
|
|
|
2003-06-01 18:29, Balu:
-
Valaki huzhatna egy ernyőt a pad fölé,mire Bimbi ideér!)Megázunk..és valóban Junius van:)
-
Van mar ernyo - de nem sokat hasznal. . .
|
|
|
Valaki huzhatna egy ernyőt a pad fölé,mire Bimbi ideér!)Megázunk..és valóban Junius van:)
|
|
|
Mi van padlakók, senki nem jön beszelgetni a chat-be?
Varok... varok... kozben kiszaladok tejet venni remelem mire visszajovok, ott lesz valaki nekem, hogy felvidithassam...
(vasarnap fel 10 van )
Bab
|
|
|
Esik az eso - meg a bekak is vizesek. . .Nem volt az iden Majus - ilyenkor mar tele szoktak lenni az uzletek eperrel, blueberry-vel (marmint helyivel).
Iden semmi. Es mar Junius van.
|
|
|
Kedves Kefe,
nem hinnem, hogy 120 orszagban 10 napos karantenba teszik a kanadai utasokat, de a legcelszerubb szerintem (pl. magyarorszagi ut elott), ha felhivod a budapesti repuloteret, vagy megkerdezed Kanadaban a legitarsasag illetekesenel, ok biztosan rendelkeznek naprakesz infokkal.
Udv,
Hunor
|
|
|
Az volna a kerdesem, hogy mi az igazsag abbol, hogy ha most Magyarorszagra latogatnek Kanadabol, akkor 10 napig karantenba (szobafogsag) tennenek? Ma a radioban hangzott el, hogy 120 orszag teszi ezt a Kanadabol erkezett emberekkel. Tudtok olyan honlaprol, ahol errol pontos informaciot lehetne olvasni?
|
|
|
2003-05-29 20:25, rigojanos:
-
Köszönöm, megvolt. Pár nap még, s remélem, ismét képes leszek hülyeségeket írni 
|
|
|
Bimbike,Te is választ kaptál:)
|
|
|
2003-05-30 01:40, rigojanos:
-
Gondoltam. . .
Mondanam, hogy megetetheted a halakat, de hat en sem etetem oket. . .hacsak. . .hacsak nem a macskakkal.
|
|
|
Jaj nagyon. Hogyan is unnepeljem meg?
|
|
|
2003-05-30 01:35, rigojanos:
-
Pedig pont ez volt a kerdesem. . .hogy te mindig megelozo!!!
Jo hir, kitisztult a to vize. . . lehet latni az aljat. . .ugye orulsz neki Rigo?
|
|
|
Nem mindenre. Ha azt kerdezned, hogy miert vagyunk fejjel lefele a kanalban, meg lennek illetodve.
|
|
|
2003-05-30 01:28, rigojanos:
-
Hja, igy konnyu, hogy neked mindenre van valaszod!
|
|
|
Telepatia.
|
|