|
Na Lindi mi mast kell meg lassunk a felsoroltak mele? 
|
|
|
Lindi:)
Szép ez a kép,több mindent sugároz:kinek mit:)Az ártatlanságot ,a tisztaságot , a békét, a szeretet ,az élet folyamtosságát,fényt,ragyogást..........:)
_________________ a lélek a legértékesebb részünk,mert képes az igazságot felfogni és szeretni.
|
|
|
latok eddig mindent amit irtatok... nagyon szep ez a kep... Van még?
bab
Ja meg latok egy Cougar(Bob cat) fejet a medve folot job oldalt + egy sas fej mintha a baloldali kobol a vizbe + szarvas fej baloldalt kozepen meg keresek 
|
|
|
2003-05-18 15:23, bimbi:
Idáig jó, de nézzed csak tovább mert van még! 
|
|
|
hoszu ruhas holgy, galamb folotte,bal oldalon a farkas, lent job oldalt a medve, meg nezem hatha meg be ugrik valami 
|
|
|
2003-05-18 15:09, bimbi
A változatosság kedvéért tanulmányozzátok át ezt a varázsképet és meséljétek el mit láttok rajta!

|
|
|
Lindi nem szamoltam en meg mint az 1084 et Hunor mar megszamolta elore O segitett a szamal en csak figyelem ha meg szaporodnak 
|
|
|
2003-05-18 14:57, Balu:
Szívesen segétkezek benne bár a halat gasztronomiailag nem szeretem csak a halászlevet és azt is tésztával!
A mai ebédünk épp ez volt, úgy hogy számomra aktuális a jelenlegi témánk!
|
|
|
2003-05-18 14:49, Lindi:
-
Na ebben egyformàk vagyunk Lindi! En nem horgàszok, és nem is eszem meg öket!
|
|
|
Babi:)
Hogy lehet ilyen filmet megnézni?:)Szerncse nem hiszünk a mesében már és a gonoszban sem.
Ne szorongj,tényleg szép ez a vizesés,nézd csak!:)
Bimbi:)
Te meg miért vagy oly mérges,nézd csak én milyen korán ébredtem ma reggel.azt se tudta hova írok:))
Mi van a pisztrángokkal?))Valamit főzünk belőle,vagy sütünk?
Lindi!)
Ugye Te besegítesz egy halászléhez vagy rostonsütéshez?Duna nem messze onnan!:)
_________________ a lélek a legértékesebb részünk,mert képes az igazságot felfogni és szeretni.
|
|
|
Hu Bimbi ha jol làttam neked romàn pisztràngaid vannak... az a baj hogy nàllam ideg kell hozzà hogy kivàrjam mig feltöltödik ... de neked ezt is megbocsàtom ha màr ugyis vissza teszed öket a vizbe! 
|
|
|
2003-05-18 14:50, bimbi:
...de mielőtt visszateszed gyorsan kívánjál tőle 3-at!
|
|
|
2003-05-18 14:50, bimbi:
Nagyon ügyes vagy én már 20.-nál feladtam volna a számolást!
|
|
|
Mar csak 1084 darabot szamoltam edig
itt van egy par, gyorsan nezetek meg mert teszem visza oket

|
|
|
2003-05-18 14:45, Cunibaba:
....de én nem szeretek horgászni csak nézni szeretem a halakat ahogy úszkálnak! 
|
|
|
Hàt ha màr olyan ügyesek vagytok akkor fogjatok is egy pàrat ne csak szàmoljàtok!....
Màskülönben azt ott màr 3 szor adtad hozzà a többihez...
|
|
|
2003-05-18 14:32, bimbi:
Szia!
Hánynál tartasz a pisztrángszámlálásban? Én is jól látom öket ahogy úszkálnak ebben a kristálytiszta vízben!
|
|
|
nem a bokorba voltam(oda csak rigojanos jar) ... hanem szamolom a viz alat a pisztrangokat 
|
|
|
Itt vagy még? Hol bujkàlsz? Melyik bokor mögött?
|
|
|
Melyik razta meg az agyamat es koltott fel? Bab tan nem a "ghost" a filmbol? tessek most fel 5 sincs en meg itt ulok magamba
Meg jo van ez a gyonyoru vizeses kep legalab van mit nezek mig josztok, adig meg szamolom a pisztrangokat 
|
|
|
2003-05-18 06:55, bab:
Inkább üljünk ki a kis kerti padunkra és nézzük ezt a csodálatos vízesést!
|
|
|
2003-05-18 06:55, bab:
Szép vasárnapot!
Ilyen finom lelkü emberkéknek mint amilyenek Ti vagytok, nem is való gonosz témáju filmeket nézni!:( Ejnye-bejnye!!!!
|
|
|
nagyon is jol tetted hogy bejottel, itt vartalak mar miota ... hogy elmondjam... hogy
megneztem most a 'Ghost Ship' cimu filmet, kicsit szorongok ilyenkor... s a gonosz gyôzött... Ezert rossz filmnek kialtom ki... Ne nezze meg senki!!!!!!!!!!!!!!
bab
Jaj:)))Korán van,nem ide kellett volna írjam:))Megyek a kávézoba ,iszom egy jó kávét!
|
|
|
Lindi:)
Felénk olyan az idő amilyen a lelkem,itt a Fényszobában:ragyog ,ragyog és fényes minden.
A lelkem is:))!
|
|
|
2003-05-17 20:46, Balu:
Szerencsésen sikerült elkerülnöm a leégést!:)
Arra ti felétek milyen idő van?
-
|
|
|
Lindi!))
Ha leégtél és nem szóltál előre hogy fényvédőt vigyünk:megnézheted a társaságot holnap:))Szerecsenek leszünk és még fájni is fog..juj)))
|
|
|
Köszi a kedvességeteket, de azt hiszem takaróra egyenlőre nem lesz szükségem, de napolajra annál inkább mert jelenleg nálunk itt Pécsen közelit a 30 fokhoz a hömérséklet!
Ezért szívesebben hűsölök árnyékban miután egy kicsit napoztam mindannyiunk helyett! 
|
|
|
2003-05-17 12:36, Balu:
-
-Napszúrást ne kapj!:))--
-
Hat attol nem kell felni. . .egy hete nem lattam napot.
Valaki hozhatna egy keveset Floridabol vagy Californiabol!
|
|