|
2003-04-21 13:54, rigojanos:
-
Rossz omen!!! 
|
|
|
Zulo:)
Aranyos kis versike,de most "döfött" vagy locsolt?Nem mindegy!:)
_________________ a lélek a legértékesebb részünk,mert képes az igazságot felfogni és szeretni.
|
|
|
2003-04-21 15:31, hunor:
-
Megosztanek egy husveti locsolo versiket a nagyerdemuvel:
Kisbaconban jartam
nagy bikat lattam
meg akart dofni
szabad-e ontozni?
Imádom az erdélyi klasszikusoskat ... de most te little bacont kérsz, nem sonkát?
A bikával meg mi van?
Tudom, hogy nagyot döf!
De a locsolkodást egyik spanyol sem ismeri ...
Nem mondom, hogy döfj ... de locsolhatsz ... van nálad Coco Chanel?
|
|
|
2003-04-21 15:34, hunor:
En kis kerteszlegeny vagyok...
Valamit a bokorban hagyok... ???
|
|
|
Van meg egy klasszikus, valahogy igy kezdodik: En kis kerteszlegeny vagyok... Folytatasat szinten erdelyi szaktarstol varom, en sajnos nem tudom.
De a lenti kisbaconi azert jo darab.
|
|
|
2003-04-21 15:24, hunor:
az a ballonkabatos, borostas alak eppen melletted ul, beengedted megis?
Olyan szep verset mondott!
|
|
|
Megosztanek egy husveti locsolo versiket a nagyerdemuvel:
Kisbaconban jartam
nagy bikat lattam
meg akart dofni
szabad-e ontozni?
Egyike az erdelyi klaszikusoknak, ajanlott 9 eves korig. Ha tevedtem volna a szovegben, remelem, valamelyik erdelyi szaktars kiigazitja. 
|
|
|
Az te vagy az ablakban?? Akkor en megis szaladnek a helyedben, mert most tettem le telefont, es mar hallom a szirenat.
|
|
|
nem szaladtam el. az ablakon nezelodok befele. az a ballonkabatos, borostas alak eppen melletted ul, beengedted megis?
hopp, figyelj a ridikulre azert. 
|
|
|
2003-04-21 15:19, hunor:
Ja az te voltal? En csak egy ballonkabatos, borostas ferfit lattam elszaladni, mikor ajtot nyitottam.
|
|
|
mennek-e a locsolok?
nyiss ajtot, kopogok...
|
|
|
2003-04-21 15:03, Zuloaga:
Mondtam én, hogy ne vágd le az összes hajat ...most szörtelen s tehetetlen...
-
Nem tehetetlen 
|
|
|
2003-04-21 14:20, rigojanos:
-
2003-04-21 14:11, Balu:
--azt ne mond:elvitték a tököt mire felébredtél!:)---
-
Nem, ott volt a kezemben. Mozdulatlanul.
-
Mondtam én, hogy ne vágd le az összes hajat ...most szörtelen s tehetetlen...
|
|
|
2003-04-21 14:11, Balu:
-
Nem, ott volt a kezemben. Mozdulatlanul.
|
|
|
Most mondjátok?)
Elaludni egy lopotökkel a kezében?))))hát!))
Amikor felébredtél,nem történt semmi?))
_________________ a lélek a legértékesebb részünk,mert képes az igazságot felfogni és szeretni.
|
|
|
2003-04-21 03:31, Zsu:
De en nagyon megviselt vagyok, ide a lopoval. . . Ma nincs verseles. Edzek a locsolokra
-
Tegnap elaludtam lopotokkel a kezemben.
|
|
|
2003-04-21 06:56, bimbi:
Bimbi, akkor mar minek a pohar? Eleg, ha csak ala tartod a szadat
|
|
|
2003-04-21 07:55, Balu:
-
Nem tudom kin van bugyi.....még?)A fiuk a kávézoban!!Bimbi!)))Hahahha:nézzétek mennyien vannak!))Egyedül ne ücsörögjetek itt a padon........ )))Kiabáljatok ha nagy baj lenne........)))
-
Jovok melled - hozom a reggeli kavemat is. . .kicsiket "csipos" meg a levego, de itt a meleg kontosom, remelem nem zavar. . .majd ha felebredtem, akkor megyek zuhanyozni es meg fel is oltozok rendesen
|
|
|
Lányok!)
Nem tudom kin van bugyi.....még?)A fiuk a kávézoban!!Bimbi!)))Hahahha:nézzétek mennyien vannak!))Egyedül ne ücsörögjetek itt a padon........:))))Kiabáljatok ha nagy baj lenne........)))
|
|
|
rigo, jo lenne ha a lopotokod aljat be alitanam poharam fele, akor mar nem kel kanape maaaaaaaaar 
|
|
|
2003-04-21 03:40, rigojanos:
-
Es a Bugyit ki tepi?
-
Sajat maga. . .hosszuszoru a lelkem, es ilyenkor csomos, de nagyon . Kellene neki egy hajvagas )
|
|
|
Es a Bugyit ki tepi?
|
|
|
-
szoert=szorert
|
|
|
2003-04-21 03:26, rigojanos:
-
Huh! Most fejeztem be a macskakkal. . . A Marci harapja a Bugyi feneket, a Bugyi meg tepi a sajat szoert kifele. . .a Pici csak lederkedik, az viszonylag sima eset volt . . . De en nagyon megviselt vagyok, ide a lopoval. . . Ma nincs verseles. Edzek a locsolokra 
|
|
|
Zsu, itt vagy? Nalam van a lopotok, meg a verses kotetem!
|
|
|
Az Adidas bolt elott az en csaladombol is sorban allt valaki, aztan 3 hetig le sem vette a hofeher Steffi Graf mackot.
|
|
|
Itt is sorban kell állni?
Mint az Adidas bolt előtt a Váci utcán, amikor anno nem tudom hány éve megnyitották?
Hálózsákot ne hozzak?
Dehogy engedjen előre Bimbi.
Kivárom a sorom.
Ez a sorsom.
|
|
|
Neked is van mondanivalod Zulo? Allj sorba! En gyorsan megvagyok, de bimbi elore engedhetne Teged.
|
|
|
Na mivan?
Én mán levagyok darálva?
????
|
|
|
rigo te olyan hamar le fogod "daralni" a mondanni valod? en mar azt sem tudom mivel kezdjem 
|
|