|
Az te vagy az ablakban?? Akkor en megis szaladnek a helyedben, mert most tettem le telefont, es mar hallom a szirenat.
|
|
|
nem szaladtam el. az ablakon nezelodok befele. az a ballonkabatos, borostas alak eppen melletted ul, beengedted megis?
hopp, figyelj a ridikulre azert. 
|
|
|
2003-04-21 15:19, hunor:
Ja az te voltal? En csak egy ballonkabatos, borostas ferfit lattam elszaladni, mikor ajtot nyitottam.
|
|
|
mennek-e a locsolok?
nyiss ajtot, kopogok...
|
|
|
2003-04-21 15:03, Zuloaga:
Mondtam én, hogy ne vágd le az összes hajat ...most szörtelen s tehetetlen...
-
Nem tehetetlen 
|
|
|
2003-04-21 14:20, rigojanos:
-
2003-04-21 14:11, Balu:
--azt ne mond:elvitték a tököt mire felébredtél!:)---
-
Nem, ott volt a kezemben. Mozdulatlanul.
-
Mondtam én, hogy ne vágd le az összes hajat ...most szörtelen s tehetetlen...
|
|
|
2003-04-21 14:11, Balu:
-
Nem, ott volt a kezemben. Mozdulatlanul.
|
|
|
Most mondjátok?)
Elaludni egy lopotökkel a kezében?))))hát!))
Amikor felébredtél,nem történt semmi?))
_________________ a lélek a legértékesebb részünk,mert képes az igazságot felfogni és szeretni.
|
|
|
2003-04-21 03:31, Zsu:
De en nagyon megviselt vagyok, ide a lopoval. . . Ma nincs verseles. Edzek a locsolokra
-
Tegnap elaludtam lopotokkel a kezemben.
|
|
|
2003-04-21 06:56, bimbi:
Bimbi, akkor mar minek a pohar? Eleg, ha csak ala tartod a szadat
|
|
|
2003-04-21 07:55, Balu:
-
Nem tudom kin van bugyi.....még?)A fiuk a kávézoban!!Bimbi!)))Hahahha:nézzétek mennyien vannak!))Egyedül ne ücsörögjetek itt a padon........ )))Kiabáljatok ha nagy baj lenne........)))
-
Jovok melled - hozom a reggeli kavemat is. . .kicsiket "csipos" meg a levego, de itt a meleg kontosom, remelem nem zavar. . .majd ha felebredtem, akkor megyek zuhanyozni es meg fel is oltozok rendesen
|
|
|
Lányok!)
Nem tudom kin van bugyi.....még?)A fiuk a kávézoban!!Bimbi!)))Hahahha:nézzétek mennyien vannak!))Egyedül ne ücsörögjetek itt a padon........:))))Kiabáljatok ha nagy baj lenne........)))
_________________ a lélek a legértékesebb részünk,mert képes az igazságot felfogni és szeretni.
|
|
|
rigo, jo lenne ha a lopotokod aljat be alitanam poharam fele, akor mar nem kel kanape maaaaaaaaar 
|
|
|
2003-04-21 03:40, rigojanos:
-
Es a Bugyit ki tepi?
-
Sajat maga. . .hosszuszoru a lelkem, es ilyenkor csomos, de nagyon . Kellene neki egy hajvagas )
|
|
|
Es a Bugyit ki tepi?
|
|
|
-
szoert=szorert
|
|
|
2003-04-21 03:26, rigojanos:
-
Huh! Most fejeztem be a macskakkal. . . A Marci harapja a Bugyi feneket, a Bugyi meg tepi a sajat szoert kifele. . .a Pici csak lederkedik, az viszonylag sima eset volt . . . De en nagyon megviselt vagyok, ide a lopoval. . . Ma nincs verseles. Edzek a locsolokra 
|
|
|
Zsu, itt vagy? Nalam van a lopotok, meg a verses kotetem!
|
|
|
Az Adidas bolt elott az en csaladombol is sorban allt valaki, aztan 3 hetig le sem vette a hofeher Steffi Graf mackot.
|
|
|
Itt is sorban kell állni?
Mint az Adidas bolt előtt a Váci utcán, amikor anno nem tudom hány éve megnyitották?
Hálózsákot ne hozzak?
Dehogy engedjen előre Bimbi.
Kivárom a sorom.
Ez a sorsom.
|
|
|
Neked is van mondanivalod Zulo? Allj sorba! En gyorsan megvagyok, de bimbi elore engedhetne Teged.
|
|
|
Na mivan?
Én mán levagyok darálva?
????
|
|
|
rigo te olyan hamar le fogod "daralni" a mondanni valod? en mar azt sem tudom mivel kezdjem 
|
|
|
A macskanak lejart az ideje, mondd meg neki, hogy hagyja abba a nyavogast, es menjen vissza a varoba.
Zsu, allitsd be a vekkert! Most indul az 1 oram. Aztan johet bimbi (neki legalabb 3 kell).
|
|
|
Cunibaba, meg hogy miert depreszio? haaaaaat azt nem tudom elmondanni neked
Gyere Rigo nezuk a plafont es meselyunk Miss Picike utan a Zsuzsanak 
|
|
|
2003-04-19 20:05, Cunibaba:
-
Nezd Cunibaba - engem mar le is beszeltel a terapiarol
Mit iszunk? Nalam csak bor van itthon - rizling, meg valami vorosbor - es egy kis sor - amit en nem iszom. Volt: irish cream - de azt mar megittam. . .
Rosszul erzem magam, mert egyedul ittam meg, nem osztottam meg a baratokkal, amugy meg jol 
|
|
|
Miért depresszioskodtok???
Igyunk inkàbb rà valamit! Meghivok mindenkit a kàvézoba, inkàbb ünnepeljük meg! Ugyis ez a banda csak kifogàst keres mindig az ivàsra, most itt az alkalom! Fel a fejjel lànyok! No és a Detti egészségére!(no meg a miénkre )
|
|
|
Bimbi menj arrebb, en is idefekszem
|
|
|
2003-04-19 05:25, bimbi:
-
Zsu hol az a kanape, fekudhetek Miss Picike mele??? kis terapiara van szuksegem Na de ki lesz a shrimp?...bocs a shrink?
-
Gyere bimbi - van hely a kanapen. . .
Shrink? Nem kell az, itt vagyok en. . . .en ugy tudok hallgatni ha valaki beszel, es "free of charge" 
|
|
|
Gratulálok minden MON-osnak, hiszen elértük az EZRES számot. Hiába, ha egy "árú" kelendő, annak sok vásárlója van. Így tovább.
Bimbi szerintem nyárra meg lesz az 1500 is.
Boldog feltámadást.
|
|