|
2003-04-12 17:25, bab:
-
Amig a Rigo hozza a tobbi linzert, en megyek es ultetek egy-ket szep viragocskat a KisKertPad kore. . .hogy a szmunk is gyonyorkodjon 
|
|
|
2003-04-12 16:47, rigojanos:
-
Rigóra meg ráfér egy-két kiló.
-
Tul feszes a borom, nem tom hova ferne mar
-
Tartsd a szekrenyfiokban. . .en is ott tartom a rancaim 
|
|
|
Ha van nalad steril kanal es tanyer.
|
|
|
Kértek egy kis műzlit? 
|
|
|
Itt vagyok, dehogy felejtettelek, csak hivott a termeszet.
|
|
|
Na, elô azzal a linzerrel, szeretnék hizni en is... Rigó, mit rejtegetsz ott? En megeszem az össz linzert, cserébe itt van Nektek fogyókurás etel meg ital. De jobb ha egy darabig nem esztek s isztok semmit. Az tuti fogyást eredmenyez.
Rigo! Befaltad mindet? Ez nem volt szep, igaz reg jottem ide ucsorogni, s mar nem vartal ram, elfelejtettel...
Hej, Te Rigo!
bab
|
|
|
-
Tul feszes a borom, nem tom hova ferne mar
|
|
|
Kékibolya gyere este a Chatre is. 20 óra után már szokott lenni egy-két emberke. Csak készülj fel a vallatásra, mert itt roppant kiváncsi mindenki, de jó indulatuak. Meglátod könnyű megszeretni őket. Érezd magad jól köztünk.
|
|
|
Szia Kékibolya. Te vagy a legszebb ajándék nekünk így tavasz táján. Naná, hogy gyere, hiszen Te a tavasz hírnöke vagy és nagyon vártunk már. Légy üdvözölve.
Zsu nem vagy Te kövér, csak a csontjaid erősek.

|
|
|
Kékibolya, egy kis segitseg: ne a sarga csikon levo uzenet szora kattints, hanem a legfelul, bal oldalt lathato Uzenet kuldese feliratra.
Tovabbi tippek:
http://www.magyaronline.net/forum/viewtopic.php?topic=121&forum=21&5
Hunor
|
|
|
2003-04-12 16:02, Kékibolya:
-
Szi, szia, köszike, éppen ismerkedek a fórummal /:)/
Valami nem jön össze, próbálgatm, majd csak rájövök:)
-
|
|
|
Szi, szia, köszike, éppen ismerkedek a fórummal /:)/
|
|
|
2003-04-12 15:32, rigojanos:
-
2003-04-12 15:16, Kékibolya:
-
Hogyne johetnel! Zsu hagyhattal volna igazan abbol a linzerbol!!
-
Linzer, linzer. . . hogy te mindig eszel, es megis en hizok allandoan. . .nem jol van ez igy Rigo. . .
|
|
|
-
Szia, szia...kedves Mindenkinek:)
Először vagyok itt:)Jöhetek?
-
Szia! Gyere, szivesen latunk. . .
|
|
|
-
Hogyne johetnel! Zsu hagyhattal volna igazan abbol a linzerbol!!
|
|
|
Szia, szia...kedves Mindenkinek:)
Először vagyok itt:)Jöhetek?
_________________ Kékibolya
|
|
|
2003-04-12 14:24, Laca:
-
Sziasztok lányok.
Jöhet a Half&half. Az aludt tejet csak vacsorára szeretem. Rigó nem vagytok kövérek, azért hoztam a sütiket. Én szeretem ha van miz fogni.
-
Te vagy ez embererm Laca Hat lehet, hogy a Rigo nem kover - minden lehet - de ha meg nem is gurulok, egy kis fogyokura nagyon ram ferne . . . a tal linzer nem volt az De milyen finom volt!!!
De! Elvezzuk a kevet. . .en csak feketen most, neked itt a half&half. En majd nezem ahogy iszod! 
|
|
|
Sziasztok lányok.
Jöhet a Half&half. Az aludt tejet csak vacsorára szeretem. Rigó nem vagytok kövérek, azért hoztam a sütiket. Én szeretem ha van miz fogni. 
|
|
|
2003-04-12 14:00, rigojanos:
-
Hogy tudtad 1 perc alatt lekuldeni az egesz tanyerral?? Ah, lehet hogy ebbol egy uj karrier lesz neked.
Hiaba, na, a tehetseg az tehetseg
Gondolkodom, hogy hova nevezzek be:
Na errol szo sem lehet! Meg a gondolattol is besargulok!!!
Butter
7 quarter-pound sticks, salted butter
5 minutes
Don Lerman
Ez elgondolkodtat. . .
Cannoli
21 cannoli
6 minutes
Cookie Jarvis
Oleg Zhornitskiy
Jujj! Ez szornyu mennyiseg!!!
Doughnuts
49 glazed
8 minutes
Eric Booker
Magas a koleszterinem. . .nem lehet. . .
Eggs
38 Hard Boiled Eggs
10 minutes
Eric Booker
Jajjedesistenem!!!
Mayonnaise
4 32-ounce bowls mayonnaise
8 minutes
Oleg Zhornitskiy
Ez sem semmi. . .
Oysters
168 Acme Oysters
10 Minutes
Crazy Legs Conti
|
|
|
2003-04-12 13:56, Zsu:
(milyen a szemermetes pislogasnak a smili-ja?)
-
Hogy tudtad 1 perc alatt lekuldeni az egesz tanyerral?? Ah, lehet hogy ebbol egy uj karrier lesz neked.
International Federation of Competitive Eating http://www.ifoce.com/
Vedd fel veluk a kapcsolatot!
|
|
|
2003-04-12 13:53, rigojanos:
-
Jajj de sajnalom. . . most kuldtem le oket . . . (milyen a szemermetes pislogasnak a smili-ja?)
|
|
|
2003-04-12 12:39, Laca:
-
Zsu és Rigó sziasztok. Hoztam egy kis tea süteményt a kávé mellé, nem hízlalósak, úgy hogy lehet fogyasztani <^o^> -ez gyümölcs torta, OOOO ezek meg linzer karikák. Jó étvágyat. Viszont kérek krémport a kávémba.
-
Ajajajaj Laca!!! Leszkapsz meg ezert!!! Itt a Rigo, elesre fent csorrel! 
|
|
|
Te mar itt vagy??? Most akartam elenni eloled a sutiket - csak hogy vigyazzak az alakodra
-
A linzereket lestoppoltam!
|
|
|
2003-04-12 13:50, rigojanos:
-
-
Hoztam egy kis tea süteményt a kávé mellé, nem hízlalósak, úgy hogy lehet fogyasztani
Szoval szerinted mi koverek vagyunk?
-
Te mar itt vagy??? Most akartam elenni eloled a sutiket - csak hogy vigyazzak az alakodra 
|
|
|
-
Zsu és Rigó sziasztok. Hoztam egy kis tea süteményt a kávé mellé, nem hízlalósak, úgy hogy lehet fogyasztani <^o^> -ez gyümölcs torta, OOOO ezek meg linzer karikák. Jó étvágyat. Viszont kérek krémport a kávémba.
-
Koszi Laca, ezrem mar, bajban leszek. . .mire ideer a Rigo, nagy valoszinuseggel csak a morzsak maradnak . . . ) Probalom eltuntetni oket, hatha nem veszi erszre a Rigo. . .
Most csinaltam kavet - nekem a reggeli kavem, es OK, nem en, hanem e ferjem csinalta - szivesen latlak egy kavera. Nincs tejporom, tejem van, vagy half&half. Valaszd a half&half-et, mert szerintem a tej nem volt a legfrissebb 
|
|
|
-
Hoztam egy kis tea süteményt a kávé mellé, nem hízlalósak, úgy hogy lehet fogyasztani
Szoval szerinted mi koverek vagyunk? 
|
|
|
|
|
|
2003-04-11 18:59, rigojanos:
-
2003-04-11 18:13, Zsu:
-
En kerek belole, ha van meg!!!!
-
Most kell jonni? Megittam. . .mindet.
De csinalok neked frisset. . .
Most valaszolt az egyik tech support guy:
"The box said 'Requires Windows 95, or better.' So I bought a Macintosh." 
|
|
|
2003-04-11 18:13, Zsu:
-
En kerek belole, ha van meg!!!!
|
|
|
Finom kevet foztem. . .jon valaki kavezni velem?
|
|