|
2003-04-01 01:48, Zsu:
-
Mr Zwack? Maradt meg egy kupicaval? Nagyon szeretem. . .
-
Olvastad a gondolatomat! Maris nyitom az uvegemet!
|
|
|
Egeszsegunkre!
|
|
|
Vacsora!!!
|
|
|
testing
|
|
|
2003-04-01 00:54, Mili:
-
Probalkozom en is raulni a kispadra. Itt is havazott, dehat ez Kanada itt tobbnyire meg majusban is fagy.
-
Hozom a takarot! Mert, hogy hideg van. . .ilyenkor nem baratsagos a pad - foleg, ha egyedul ul az ember lanya rajta. . .
Talan, ha valaki megkinalna egy kis szivmelegitovel. . .
Mr Zwack? Maradt meg egy kupicaval? Nagyon szeretem. . .
|
|
|
2003-03-31 18:19, rigojanos:
-
2003-03-31 03:36, Zsu:
-
Hideg van. . .ugy erzem magam mit a tok asz.
-
Melegitsuk meg egymast akkor.
-
Ma amikor jottem hazafele, nagy hofelhoket lattam. . . mire hazaertem, mar esett is - na nem nagyon, de lehetett latni, hogy ami jon, az ho. . .
Megyek tuzet rakok a kandalloban. . .talan meg zoknit is veszek fel 
|
|
|
2003-03-31 18:10, Laca:
-
Hello ide ültem én is és valami meleget érzek
Lehet, hogy ki kellett volna mennem előbb?
Vagy ez más?
-
Meglehet, hogy mar valakinek elotted ki kellett mennie
Adok egy torcsit. . .van egy valtas nalad?
Ja es a tavam vize kristalytiszta volt. . .
|
|
|
Probalkozom en is raulni a kispadra. Itt is havazott, dehat ez Kanada itt tobbnyire meg majusban is fagy.
|
|
|
Laca!)
Ha nem vízmelegítöre ültél.))...akkor lehet jobb lett volna előbb kimenni...:))
_________________ a lélek a legértékesebb részünk,mert képes az igazságot felfogni és szeretni.
|
|
|
OOOhhh.. mily kedvesegel s orommel fogadtok ti itt,vacogo bugyiban,ho esesben s pad cipelesel.Orom ide benezni hozzatok ! Koszi..!
Jovok jovok....chat szobaba is,mert jo ha talalkoznak a byettyeink.Puszantok mindenkit ! Es kuldok mindenkinek egy stampedli unicumot yyyeeeee....----U ----U ------U ------U huuuhh..... de jo volt!
_________________ A vilag allandoan valtozik,de 1 mindig marad az unicum !
|
|
|
2003-03-31 03:36, Zsu:
-
-
Melegitsuk meg egymast akkor.
|
|
|
Hello ide ültem én is és valami meleget érzek
Lehet, hogy ki kellett volna mennem előbb?
Vagy ez más?
|
|
|
Babi!
Mellédültem,nem vacog a bugyi:))
Esernyőt én is hoztam ,este meg már lehet a hócipő kel???:))
_________________ a lélek a legértékesebb részünk,mert képes az igazságot felfogni és szeretni.
|
|
|
2003-03-31 01:44, rigojanos:
-
-
|
|
|

|
|
|
Bab, hocipot is hozzal. . .
|
|
|
2003-03-30 21:34, bab:
-
Varjal, varjal segitek!
Hany szemelyes ez a pad? Mert remelem beneznek sokan ide a fa ala. . .hatha le akarnak ulni mellenk egy kis traccsra 
|
|
|
Jol van, nézzetek csak hogy itt cipekedek... Hát hozom ezt a másik padot. Igen, mindenkinek kell hogy helye legyen itt, s hálistennek gyarapodunk.. Igen, ez üvegbôl van. S aki ráül, átlátszóvá válik szintén... Belsô meleg van a padban, nem kell takaró, mert ahogy ráülsz, eggyé válsz ezzel a melegséggel. Na! Itt lesz a másik mellett... Aki fázik, ideülhet mellém, s nem vaczog a bugyi tovább...
bab
|
|
|
2003-03-30 20:00, kaytee:
-
Nem akartam elhinni a havazast - aztan olvastam nalatok is havazik. Itt meg nem, de olyan hideg lett, hogy vacog a bugyim.
Csinaltam egy kis forralt bort - mindenfele finom fuszerekkel. . .Melegedjunk!
|
|
|
Kispad behavazva, ráfagyott a sejhajom. Tegnap eláztam, mire Zsu észrevett és megszánt, de ma is elázom majd, mert mint látom, valahol a közelben van egy jó (kis) magyar Unikum....
|
|
|
Szia Mr Uni üdvözöllek a forumon. Jó hogy jöttél, remélem a csetszobába is gyakran belátogatsz. Légy a levelező-, beszélgető partnerunk és internet barátunk. 
|
|
|
Mr UNICUM!
üdvözlünk itt is, úgy látszik, tetszettünk a "csetten"! Jó, hogy ide is bejöttél, van végre a páromnak is "Ez az én haverom" !
|
|
|
hello hello...!
most jarok itt eloszor ismerkedem a tereppel.
koszontok mindenkit!Magyarorszagrol vagyok most itt remek az ido,ha nem hiszed gyere es nezzd meg._Vendegem vagy egykis napsutesre es igazi magyar levegore s uritem poharam az egeszsegedre ! ------U U------ a holgyeknek @-}-}-}-
_________________ A vilag allandoan valtozik,de 1 mindig marad az unicum !
|
|
|
Kaytee ezen a csodálatos tavaszi napon egyedül egy padon?
|
|
|
2003-03-29 23:37, kaytee:
Most meg ücsörgök egy kicsit a padon.
-
Hoztam neked esernyot es esokopenyt meg gumicsizmat. . . Zuhog az eso, de nagyon.
|
|
|
"Az estély minden percét élveztem" - valami ilyet szokás mondani klassz szülinapi bulik után, ugye?
Akkor mondom.
Most meg ücsörgök egy kicsit a padon.
|
|
|
Hát, kedveseim, úgy látom mégiscsak ott kellett volna maradnom a kis szörpikékkel!!!
Örülök, hogy olyan sokáig bírtátok, másoknak is jutott hely és idô! Mégegy gratula Hunornak és a többi "fenntartónak"!
De most már aztán szedjétek össze magatokat! Nahááát!
|
|
|
Laca az en ferjem is azt mondta aki ejjel vitezkedik legyen nappal is legeny es beosztott megint loti futinak a kerti munkakba miutan elküldött az elsö sörert elfelejtettem visza menni
|
|
|
Hát valami talicska rémlik, de aztán.....
Hát ha én voltam remélem nem borultunk egyszer sem fel, nem emlékszem, hiába sokpia, szép nők, hát nem is tudom.
Az asszony semmit sem szól hozzám tegnap óta, csak szagolgat körülöttem 
|
|
|
Laca te talicskaztad szegeny Bimbit haza miutan George valahogyan kicsalta a pinceböl vagy az en gyönyörü kornyikalasom keszitette ki enyire keresek egy Aspirint.
|
|