|
2003-03-26 02:36, Kefe:
-
. . . es hirtelen feltunt a hatterben, a varfalon a fuggolegesen lefele logo piros-feher-zold szinu zaszlo, benne a pajzsos, koronas magyar cimerrel a szinekre merolegesen. Vajon a film rendezoje tudataban volt annak, hogy ez egy letezo orszag hivatalos zaszloja? Es ha igen, akkor miert eppen gonosszal azonositottak a magyar zaszlot?
-
Ki tudja miert? Valoszinuleg a filmkeszitoi nem vettek a faradtsagot arra, hogy utana jarjanak. . .
Rengeteget talalkozom a magyar zaszloval a mindennapi eletben - olasz pizzeriakban, mint olasz zaszloval. . Ha mondom nekik, nem hiszik el, mert ok olaszok ) es jobban tudjak.
|
|
|
Sziasztok
Van egy dolog ami nem hagy nyugodni, es ezert a velemenyeteket kerdeznem. Valamelyik nap, a TV valamelyik mozi csatornajan ment egy film. A TV csak be volt kapcsolva, es csak hatterzajnak ment. Egy amerikai filmet vetitettek a Black Knight-ot. Azt hiszem Martin Lawrens volt a foszereplo benne. Mint szokasos az ilyen blodliknel a jo es gonosz ero harcol egymassal. Volt egy jelenet, amikor mutattak a gonosz szereplo varat belulrol es hirtelen feltunt a hatterben, a varfalon a fuggolegesen lefele logo piros-feher-zold szinu zaszlo, benne a pajzsos, koronas magyar cimerrel a szinekre merolegesen. Vajon a film rendezoje tudataban volt annak, hogy ez egy letezo orszag hivatalos zaszloja? Es ha igen, akkor miert eppen gonosszal azonositottak a magyar zaszlot?
|
|
|
2003-03-25 15:13, Zsu: -
KB 15 eves lehettem, es ha borogattam volna ujdonatuj mellecskeim, elmultak volna.
Nagy szerencse, hogy nem borogattad! 
|
|
|
Na persze. Meg a gyalogsági ásó nyelén kívül.
|
|
|
2003-03-25 18:43, elckerlyck:
-
Az autostaskan kivul.
|
|
|
Erre én is kíváncsi vagyok! Mi csúszott Ubi hóna alá a fiútáborban? 
|
|
|
2003-03-25 15:45, ubuge:
-
Egyre érdekesebb. Egyéb élmények?
-
OK. Most te jossz 
|
|
|
2003-03-25 15:13, Zsu:
-
Egyre érdekesebb. Egyéb élmények? 
|
|
|
2003-03-25 14:08, rigojanos:
Azt a ferjem nezte. Emlekszem egyszer a taborfalvi vasarban voltak kiakasztva oriasi melltartok (one size fits all?) es csak azt mondogatta vegig, hogy egy olyan mellet latna egyszer, amelyikre ezek keszultek.
-
Hat szo ami szo. . .
De ha nem szilikon, akkor nem biztos, hogy megegyszer kivanna nagy mellet latni. . .
A termeszetes nagy mell. . . .nagy. . .. nagyon nagy. . .
Kis tortenetem. KB 15 eves lehettem, es ha borogattam volna ujdonatuj mellecskeim, elmultak volna. Taborban voltam, es egy meleg delutan a satorban egy koran tulfejlett baratnom fekudt az agyon. . .melege volt, nem volt rajta mas csak egy bugyi.
Haaat. O is 15 eves lehetett - talan 16. Es a mellei a hona ala csusztak. Onnan kezdve csak modjaval voltam a nagymelluekre irigy 
|
|
|
2003-03-25 14:08, rigojanos:
-
Pájinka sehun? 7 órája várom, hogy megjöjjön a munkakedvem.
|
|
|
2003-03-25 12:48, Zsu:
-
Quuen Latifat nezd maskor. . . )
-
Azt a ferjem nezte. Emlekszem egyszer a taborfalvi vasarban voltak kiakasztva oriasi melltartok (one size fits all?) es csak azt mondogatta vegig, hogy egy olyan mellet latna egyszer, amelyikre ezek keszultek.
|
|
|
Gyonyoru gyerek, nem?

|
|
|
Kandula

|
|
|
2003-03-25 03:29, rigojanos:
-
Ideulok egy kicsit horgolni. Van nalam kecskemeti barackpalinka. Kinyitom kozkivanatra.
-
Attol horgolsz???
|
|
|
2003-03-25 08:29, ubuge:
-
2003-03-24 17:46, kaytee:
-
Kedves Kaytee sajnos nem tudom. Csak annyit csináltam, hogy rákerestem a "fur" szóra a gúgelban...
-
Ha ott talaltal ra, akkor biztos kisroka szegeny!
|
|
|
2003-03-25 03:57, rigojanos:
-
Quuen Latifat nezd maskor. . . )
|
|
|
2003-03-24 17:46, kaytee:
-
Kedves Kaytee sajnos nem tudom. Csak annyit csináltam, hogy rákerestem a "fur" szóra a gúgelban...
|
|
|
-
Ide vele. Azt mondta a háziorvosom, megjön tőle a munkakedvem 
|
|
|
-
Ideulok egy kicsit horgolni. Van nalam kecskemeti barackpalinka. Kinyitom kozkivanatra.
- Horgolni? Te azt is tudsz?
Nem horkolni? Gombókoggyá mán!
|
|
|
Zsu,
Kozben megneztem az Oscar-t vegig. Csak Halle Berry-nel tettem le a rantott hust. Es csinaltam 50 felulest. Aztan meg egy szelet turotorta.
|
|
|
|
|
|
2003-03-24 19:24, Zsu:
-
Ez meg egy baby panda.
-
Képzeljétek, a washingtoni állatkert okosai néhány ilyen tündérkét tévedésből elpusztitottak patkányméreggel.
|
|
|
Zsu, Ubuge, szep kepek, jooooo bundisok 
|
|
|
Ez meg egy baby panda.

|
|
|
Hasonlitanak egymasra, nem?

|
|
|
Nagyon édes kis - milyen állatka is ez?
|
|
|
2003-03-24 14:51, rigojanos:
-

|
|
|
2003-03-24 14:48, ubuge:
-
De lehet, hogy rossz kerdest teszunk fel. Milyen a bunda, mikor ebren van?
|
|
|
2003-03-24 14:31, rigojanos:
-
Meg van értve. A bundának horgolni köll. Akkor nem biztos, hogy úgy aludtam mint a bunda.
|
|
|
2003-03-24 14:27, ubuge:
-
Ja. Tudja valaki, hogyan alszik egy bunda?
-
Attol fugg, milyen bundarol van szo. A muszorme biztosan maskepp horgol, mint a valodi, kulonosen, ha a az borfeluleten talalhato.
|
|