|
2003-03-17 14:22, rigojanos:
-
Makos suti elfogyott, de biztosan akad meg mak valaki foga kozott.
-
Sorry. . .most mostam fogat . . .
A makos suti nagyon finom volt. Tegnap megkinaltak scone-nal, es az izesites levendula volt Ritkan mondom etelre, de itt a FUJJ naygon jogos Almomban se jojjon elo!
|
|
|
Makos suti elfogyott, de biztosan akad meg mak valaki foga kozott.
|
|
|
2003-03-17 13:57, Zsu:
-
Valamikor azt mondták rá, hogy a székely főváros. Ma már nem is székely, nem is főváros. Remélem, azért egy-két héten belül már itt is érzékelhetően zöldebb lesz a világ, mehetek majd neki az erdőnek, bóklászni egyet (legalábbis feljogosít erre a reményre a kinti napfény).
|
|
|
2003-03-17 13:43, ubuge:
-
Merre van amifelenk, ubuge?
Itt mindig rajtautesszeruen zoldul ki minden - a barna szurke tel takaro alol egyszerre csak elojon a zold. Persze most segitettem neki, mert leszedtem a sok-sok teli levelet, amit meghagytam, hogy vedje az eveloimet es a hagymasokat. Ugy viselkedik, mint egy meleghaz - de idoben le kell venni, vagy a novenyek megnyulnak es sargas hajtasaik leszenk.
Mar van viragzo krokuszom 
|
|
|
2003-03-17 13:34, Zsu:
-
Zöld... Hol az irigy jópofi? Mifelénk még nem zöldül semmi, még az orrom előtt bólogató páfrány - vagy mi a fene az - is elég halovány. Különben itt is ordítva süt a nap, egyesek már nyárról álmodoznak. Az éjjel azért még fagyott becsülettel.
|
|
|
2003-03-17 11:15, Cunibaba:
Elfogyott a m?kos süti????
-
. . .Oopsz, mind megettem. . .bocs Nagyon finom volt! Elmajszoltam
Ma reggelre csodasan sut a nap, de ejjel volt egy kis "atfuto zapor" - hogy milyen jol nez ki tole a kert! Felfrissit minden szint, Tisztanak latszik minden - foleg amit tegnap takaritottam. A narcisz es jacint hajtasok mintha zoldebbek lennenek, es nagyobbak mint tegnap!
Orulok, hogy te is szeretsz kerteszkedni, nem erzem magam olyen egyedul vele. . .
Sok-sok tervem van, alig varom, hogy legyen idom ra!
Meselj, mi van a kertedben!
|
|
|
Làtom Zsu, hogy màsnak is kedvet adtak a napsugarak a kertészkedésre. Én is kint dolgoztam tegnap egész délutàn, és mostmàr amint az éghajlat megengedi azt hiszem minden màst nelkülöznôm kell majd ... néha màr több lesz mint a sport azt hiszem ... Igy a nyàron esténként csodàlhatjuk majd a kispadrol amiért nehezen megdolgozunk.
Elfogyott a màkos süti????
|
|
|
2003-03-16 15:41, Zuloaga:
-
Az ég világon nem érdekel senkit a sport?
Nézi valaki, akár a padról az atlétikát Birmighamból?
????
-
Amikor szep az ido vegre, es a kertben lehetek???
Persze, ha a kerteszkedesbol sportot csinalunk, akkor egeszen mas a helyzet. Es azt eloben lehet nezni 
|
|
|
2003-03-16 15:43, rigojanos:
-
2003-03-16 14:13, Zsu:
En szivesen kavezok veled. Van makos sutim, ha erdekel.
- Koszi, nagyon szeretem a makost!
Jujj de kifarasztottam magamat! Csodalatos az ido - nem tudtam ellenallni, a kertben voltam. Nem sokat csinaltam, de attol is elfaradtam. Gyere Rigojani, uljunk le egy kicsit. Majd a kave es a suti helyrehoz.
|
|
|
2003-03-16 14:13, Zsu:
En szivesen kavezok veled. Van makos sutim, ha erdekel.
|
|
|
2003-03-16 15:41, Zuloaga:
-
En leginkabb fekvo helyzetbol szeretem nezni.
|
|
|
Az ég világon nem érdekel senkit a sport?
Nézi valaki, akár a padról az atlétikát Birmighamból?
????
|
|
|
2003-03-14 23:42, Zuloaga:
-
Legyetek jók vagy rosszak!
-
Jo napot minden jonak vagy rossznak!
A to korul az ido tokeletes - uldogelni valo! Sut a nap, dalolnak a madarak
Lehet reggelizni, ebedelni a padnal
Ki jon kavezni? Semmi kulonleges, csak egy csesze kave a kezben, es elvezni a reggeli napot, a madarakat, es rotyogni azon, hogy a mokusok mit meg nem tesznek azert, hogy vegre elmenjuk a padrol - es akkor oveke a vilag - na meg a mokuseteto. . .
|
|
|
Legyetek jók vagy rosszak!

|
|
|
2003-03-14 18:33, elckerlyck:
-
Kellemes hétvégét, mindenkinek!
-
Igen, en is ugyanezt Neked 
|
|
|
Kellemes hétvégét, mindenkinek!
|
|
|
2003-03-14 17:18, elckerlyck:
-
nem sperrhakni?
-
A palinkatol nem csuszik ma a beszed.
|
|
|
Azt akarta mondani, hogy sparhert.
|
|
|
nem sperrhakni?
|
|
|
2003-03-14 16:51, elckerlyck:
-
Sparhekni is van nalam amugy.
|
|
|
2003-03-14 16:51, Ferencz Zsuzsanna:
P.S.: Pusszancs "Schwester" 
|
|
|
2003-03-14 16:51, Ferencz Zsuzsanna:
-
Videóval igazi müvészet Valahol az adóban építhetik bele. Nem kis teljesítmény. Közvetítökocsis élö adásoknál fordulhat elö, hogy elmászik a hangfázis, alapfunkció szinkronizálni. Slampolnak a fiúk.
|
|
|
Jó, mert a franciakulcs már kicsorbult.
|
|
|
Kérem, itten elég kevés szó esik az élet értelméről.
Ezen segíteni kell. Elky, mondd meg nekem: hogy lehet kamerával asszinkron felvételeket készíteni? Én nem tudok rájönni. A román tévé tele van vele.Mármint ilyen asszinkronnal.
|
|
|
2003-03-14 16:44, elckerlyck:
-
Varj, megnezem a taskamat, kell lennie egy Black&Deckernek itt valahol.
|
|
|
Szép, hogy nem a Christian Szell-t ajánlod (Marathon man)
|
|
|
2003-03-14 16:33, elckerlyck:
http://www.dental--implants.com/toothimplants.html
|
|
|
Már tátom is a szájjamat kifele 
|
|
|
2003-03-14 16:30, elckerlyck:
-
Felebaratom! Adok en neked!
|
|
|
Jajjjajjajjaj! Mit nem adnék most egy slukk kecskeméti barackért! A fele vitézségemet 
|
|