|
Hol van az az olvadás? Itt esment lehűlést jósolnak, bár akkor Mátyásnak lesz mit törni, s elviszi majd magával a jeget.
Nekem elfogyott a vodkám valamilyen rejtélyes módon. Nincs valakinek egy kis feleslegje?
-
Itt az ozonviz fogja valtogatni magat a jeggel. Ma reggel a korcsolyat hianyoltam, mikor az autohoz mentem. . .
Amugy jon a "flood" a meleggel - ezt mondjak.
Vodka meg van ) tonic is.
|
|
|
2003-02-21 13:51, elckerlyck:
-
Csinalsz nekem reggelit?? Megyek oda.
|
|
|
Én a konyhában 
|
|
|
Itt vagyok
|
|
|
2003-02-21 12:46, Zsu:
-
Hol van az az olvadás? Itt esment lehűlést jósolnak, bár akkor Mátyásnak lesz mit törni, s elviszi majd magával a jeget.
Nekem elfogyott a vodkám valamilyen rejtélyes módon. Nincs valakinek egy kis feleslegje?
|
|
|
2003-02-21 10:41, bimbi:
-
kijottem az eszakaba szelozni mert felhuztak a futest a hazba,nincs senki kint a padnal?
-
Csak a mosomedvek. . .meg nehany roka.
Mennyi a homerseklet nalatok? Itt ejszaka meg tuz mellett sem kellemes kinnt ulni - bar jon az olvadas.
Van valakinek mentoove? Ha ez az irdatlan mennyisegu ho elkezd olvadni. . .ideje megtanulni uszni.
|
|
|
kijottem az eszakaba szelozni mert felhuztak a futest a hazba,nincs senki kint a padnal?
|
|
|
2003-02-20 17:39, elckerlyck:
Valami rémlik. Amikor jöttek a copok, el kellet egy zacskó füvet dobjak
-
gyerekkori emlekek?
|
|
|
2003-02-20 17:09, Calyx:
-
Felfedeztek egy uj noveny fajtat,
biologus Richard Abott vette eszre 10 eve az ut mellett palyaudvar mellett ahol parkolja a kocsijat Yorkban.
Az elmult 100 evben 6 uj noveny lett felfedezve Eszak Amerikaban es Nagy Britanniaban.
Termeszetes keresztezodessel alakult ki.
A Watsonia-ban (Botanical Society of the British Isles) legujabb szamaban benne van.
Neve : York groundsel
Valami rémlik. Amikor jöttek a copok, el kellett egy zacskó füvet dobjak 
|
|
|
2003-02-20 17:09, Calyx:
Engelchen!!!!!!
Schmatttzzz!
|
|
|
Felfedeztek egy uj noveny fajtat,
biologus Richard Abott vette eszre 10 eve az ut mellett palyaudvar mellett ahol parkolja a kocsijat Yorkban.
Az elmult 100 evben 6 uj noveny lett felfedezve Eszak Amerikaban es Nagy Britanniaban.
Termeszetes keresztezodessel alakult ki.
A Watsonia-ban (Botanical Society of the British Isles) legujabb szamaban benne van.
Neve : York groundsel
------------------
Brian sas meglett sebezve vadaszok altal Canadaban,lelottek a csoret.
Brian Andrews fogorvos csinalt neki muanyagbol egy hidat :-) es minden okay :-)
jol van.
|
|
|
Rigó drága, nyomj egy cuppanóssat a zubuge fejire, mielött földönfutóvá teszi az ihlettelenség
Reggel úgy bevodkáztunk, hogy késsel villával eszem az aszpirint 
|
|
|
Jézusom, itt lőnek, mindjárt hozom a kardomat!
|
|
|
|
|
|
2003-02-20 15:35, anri:
-
Vigyaz Rigojanos itt csuzliznak
-
Nalam meg parittya van. Vagy az ugyanaz?
|
|
|
|
|
|
Sajtokozlemeny
Megerkeztem. Stop.
Ja ez tavirat
|
|
|
2003-02-20 15:00, anri:
-
kezdem a masadik müszakot megyek fözni
-
Ok, akkor indulok Spätzle-t löni!
|
|
|
2003-02-20 15:00, anri:
-
Finom legyen!
|
|
|
|
|
|
2003-02-20 14:55, anri:
-
Egyetlen gond annyi, hogy hétvégén is be kell majd jönnöm dolgozni. Milyen jó is lesz az, hehe.
|
|
|
Most latszik mi a külömbseg a ferfiak es a nök között
amig en faradta dolgoztam magam ti meg mindig itt üldögeltek es varjatok a homlokcsokot nagy türelmesen 
|
|
|
2003-02-20 14:47, elckerlyck:
-
Remélem, homlokcsókot kapok tőle, nem valami sajtóközleményt, mert azzal tele van a sejhajom
|
|
|
Lassan a rigócskánkak itt kell csicseregnie. A keleti parton is mindjárt 9.
|
|
|
2003-02-20 14:39, elckerlyck:
-
Az ihlet, kéhem, az ihlet. Annincs. Jöhetne má' egy múzsa, hogy homlokon csókoljon.
|
|
|
Na akkor robot
Mögöttem is volt ma sustorgás!
|
|
|
2003-02-20 14:26, elckerlyck:
-
Úgy látom, mégsem vágnak ki a padról. Engem viszont a főnök fog pofán vágni, mert megint késik az anyagom.
|
|
|
2003-02-20 14:14, ubuge:
|
|
|
2003-02-20 14:10, anri:

|
|
|
2003-02-20 14:05, elckerlyck: