|
Jó. Hozok nektek madárlátta almát, almalátta madarat és medvelátta medvét.
|
|
|
En szivesen tancoltatok medvet.
|
|
|
Kedveseim!
Holnapután elutazom a világ közepére, Homoródszentpéterre. Ki sepreget közben a menedékházban? És ki törli a port a fenyőkről és a pisztrángokről, a bolhákról nem is szólva?
Táncolni fognak az egerek?
|
|
|
A titok nyitja szerintem a víz alatt is világító körömlakk.
|
|
|
Hat nem harcsat az biztos!
|
|
|
Ahogy nézem még csak előre gyakorolnak,pecázáshoz!))
_________________ a lélek a legértékesebb részünk,mert képes az igazságot felfogni és szeretni.
|
|
|
Mit fogtal ezzel a csalival?
|
|
|
Van a csalizásról egy fotom:

|
|
|
Nem volt konnyu kifogni. A labujj bizonyult a leghatasosabb csalinak.
|
|
|
El szerettem volna titkolni, hogy pár napja csak öt fenyő van itt. Azt hittem, én vesztettem el azt az egyet. Most hallom, hogy Rigó jellegzetes székely pisztrángja ette meg.
Elky, nagy sikered lesz itt a sonkás lecsóval, mert mi főleg az árvalecsót ismerjük, takarékossági okokból.Ha túl sok lesz az igénylő, bevezetem a jegyrendszert.
|
|
|
Egy kis forralás után már ez se rádióaktiv 
|
|
|
Igy nezett ki a pisztrang
|
|
|
2003-07-01 17:21, Pompéry Berlin:
-
Jut eszembe, Te hol maradtál szombaton?
-
Excusatio : 2003-06-30 23:58
|
|
|
2003-07-01 17:21, Pompéry Berlin:
-
Mar megint garden party volt?? Multkor hiaba rugdostam az ajtot a pisztargokkal a vallamon, most meg meg sem hivsz??
|
|
|
elcky, kösz ez elismerő vitriolt.
Vannak további polémiáim. Ma, pl. a Magyar Nemzettel akaszkodtam össze:
http://hhrf.org/ungparty/index.htm
Kíváncsi vagyok, hogy lehozzák-e
Jut eszembe, Te hol maradtál szombaton?
|
|
|
Inkább "istenatta" - naggyon yummi volt
|
|
|
2003-07-01 16:10, elckerlyck:
-
Egy ciabatta-kenyér!
-
Az ebatta! 
|
|
|
2003-07-01 16:08, rigojanos:
Elkcy, az ott a bukszad az asztalon?
-
Egy ciabatta-kenyér!
|
|
|
Message deleted by Elcky
|
|
|
2003-07-01 16:06, elckerlyck:
-
Elkcy, az ott a bukszad az asztalon?
|
|
|
Zsuzsa, itt a lecsó!
Hét szelet sonka van alásütve, csak hogy ne legyen béke.
A sört üvegböl kell igyuk, mert a ló itt sündörög 
|
|
|
Judit:)
Ez fenomenális:)Megyek is enni.Nagyon különleges és mégis egyszerünek tüno ételek.Köszönöm hogy beírtad!)Még elolvasom egy párszor,meritek ötletet!)
_________________ a lélek a legértékesebb részünk,mert képes az igazságot felfogni és szeretni.
|
|
|
2003-07-01 13:14, Balu:
-
Kaptunk, pl. egy litván százrazsüteményt. Piramis alakú piskótatészta-szerűség, közepe lyukas, kívül pikkelyes, 15 x 25 cm. Litauischer Baumkuchen - így hívják. Kürtős kalács technikával készülhet, mármint forgatva, de más ize van, nem kelttészta, hanem piskóta.
Vagy a görög férjjel bíró indus hölgy ezúttal nem indus, hanem görög recept szerint készített egy "Spanakopita"-t. Tepsinyi leveles tészta között juhtúró-spenót keverék. Hidegen-melegen fogyasztható előétel.
Volt továbbá elzászi almatorta és Quich. Zsófi csinált - nem magyar, hanem indus recept szerint - lencsepürét sok korianderral, foghagymával, curry, zira avagy Kreuzkümmel (éppen nem találom a szótárban, meg kell néznem a fűszerek könyvében, hogy van magyarul). Megvan: kurkuma.
Az egyik legfinomabb dolog egy spenótsaláta volt. Spenótlevelek nyersen, rajta olajos salátaszósz, valamint apróra vágott dióbél és sonka. Issssssssteni!
|
|
|
Judit:)
Bocsánat hogy megkérdezem:például mit vittek valami spécit?)Egyet mondjál.Köszi:)
|
|
|
2003-07-01 04:28, Ferencz Zsuzsanna:
Köszönöm kérdésed, kitűnően! (Eltekintve attól a balesettől, hogy az első 5 percben magamraöntöttem a forró teát és a jobbkezem még mindig vörös, de ez majd csak elmúlik.)
Az elsők jöttek négykor, az utolsók elmentek röviddel éjfél előtt. Az időjárás kegyes volt, a kertben voltunk mindvégig kellemes 26-28 fokban. A kb. 25 résztvevő 10 nációra oszlott, úgymint német-magyar-francia-angol-amerikai-orosz-litván-török-görög-indus. A németek további alcsoportra bonthatók: keleti-nyugati, ill. szász, türingiai, berlini, vesztfáliai és keletporosz.
Kulinárisan is érdekes volt, hisz a vendégek hoztak magukkal valami tipikusat.
|
|
|
Palackposta Pompérynek:
Hogy sikerült a buli?
A választ küldd kérlek postagalambbal, mivel ezek a fránya hegyi patakok nem akarnak felfele folyni.
|
|
|
Abban a tarisznyaban szoktak tartani, amiben a csukamajolajat, az iranytut, meg a repulosot.
|
|
|
2003-07-01 01:08, rigojanos:
-
Akkor ne tarts a kozelben patkomagnest!
-
Épp, hogy néha jól jön 
|
|
|
Akkor ne tarts a kozelben patkomagnest!