|
Egy hetig kell dolgozzak amig megsutöm öket de legyen. Keszits nagy kanalat is mert nekem sem a dobos sem a kremes nem sikerul 
|
|
|
Gyertek csak.
Beiglit nem kérek, de krémes, dobostorta, képviselőfánk, sőt rigójancsi (én már csak igy becézem őt) jöhet.
|
|
|
sütök azt is
|
|
|
Diós nincs?
|
|
|
Jövök en is hozzak meg valamit a pezsgön kivul ? mákos beigli jo lesz?
|
|
|
Nagyon klassz!
Viszont nem hordozható!
De elmegyünk mi ...

|
|
|
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/kaytee533/detail?.dir=/46ef&.dnm=cef7.jpg
Láthatod, a dugó célbaért!
U.I.: a képen az én jacuzzim
|
|
|
vigyazz repul a dugo!!!!!!!

|
|
|
Ha hoztok pezsgőt, jöhettek a jacuzzimba.
|
|
|
Cuni:))
Pezsgő nélkül nem megy ám másnem dugokat rakjál bele..kiskacsákat nem merek írni:))
|
|
|
Nekem is van jakuzzim, nem csak nektek.... Csak màr a pezsgöre nem telt hogy megtöltsem!

|
|
|

|
|
|
De Balu! Sok pohár kell ahhoz, hogy a pezsgősüveget késnek lásd!
Különben is! Félre minden krimivel, ez nem vér- hanem pezsgőfürdő.
Repül a dugóóóóóóóóóó.....
|
|
|
Pár pohár után már lehet nem is veszed észre hogy az ő kezében is van egy pezsgősüveg.És ha gyorsabb?:))
|
|
|
Miért ne! Nem félek én egy gyilkostól pár pohár után!
Majd fejbe kólintom pezsgősüveggel.

|
|
|
Ha Norman Bates kopogna, ne engedd be!

|
|
|
Na bekapcsolom egy kicsit a jakuzzit ... lehet bugyborékolni!

|
|
|
A fürdőkádat én is jakuzzinak becézem.
Az a "spa" olyan spanyolosan hangzik!

|
|
|
Nálunk a fürdőkádak is jacuzzik, de nem pezsegnek. (Az a márkanevük.)
Errefelé "spa"-nak hivják a whirlpool/jacuzzi/pezsgőfürdő medencét.
|
|
|
2004-01-21 23:27, Pompéry Berlin:
Nem muszaj, hogy Moet Chandon legyen, megfelel a Hungaria Extra Dry is. 
|
|
|
2004-01-21 23:25, Valeria:
-
Ezt a csalódást! Azt hittem, most valami enervált izgató luxus titkára bukkantam. A pezsgőt maga csinálja a szerkezet potom 10.000,- €-ért, vagy kell még bele alkalmanként 30 liter Moet Chandon is netán?
|
|
|
2004-01-21 23:17, Pompéry Berlin:
-
Egy es ugyanaz mindketto Judith. 
|
|
|
Akkor tessék még azt is elmagyarázni, hogy mi a különbség a jakuzzi és a whirl pool között?
Nálunk minden emeleten tus van, ill. a földszinten van fürdőkád is. Megvallom, utoljára terhesen ültem/feküdtem benne, mert az izgalmas látvány, ahogy a gyerek rugja az ember oldalát és ez hullámokat vet a vízben. De ennek már 20 éve. Mindez gyetyafénynél - hm..., azt nem próbáltam.
Igen. A gyertya. Kalap fátyollal (tüll), valamint szűrt fény. Bizonyos kor fölött és ránc ellen ez valóban kedvező. A tüll nem passzol a szemüveghez. A gyertyát nem zavarja. Szóval gyertya. Tus esetén is jó, vagy muszáj fürdőkád?
|
|
|
Mint irtam ez nem az en jacuzzim nalam nincsenek pöttyök gyertyatarto az van es igen is jo dolog gyertyafenynel locsikazni , masra nem hasznalom a gyertyat csak vilagitok vele 
|
|
|
Böbe, Te is gyertyánál fürdesz?
Állitólag az nagyon elönyös fényt ad, csak nem szabad a szappannal összekeverni 
|
|
|
Köszönöm a kollegáknak a szemléltetést, látod Judit, dalra fakadtál és máris bugyborékol minden. (Apropó, a dalt így már ismerem.)
Böbe, ebbe a "csak ilyen" jakuzzidba is bele szoktál fulladni? Nem látlak sehol.

|
|
|
Böbe:))
Nagyon klassz,és közben a szivárvány minden szine Melletted van,pötty de ott van!:))
|
|
|
nekem itthon csak egy ilyen :

|
|
|
a szomszedomnak ilyen van :

|
|
|
Judit itt egy kep a jacuzzi rol :