|
bobe,azt ígérte "Rád" ér,egész hétre:)Nem fog fájnia nyakad.Ha valoban kilazít Téged,én következek,ha már erre járok!:)
_________________ a lélek a legértékesebb részünk,mert képes az igazságot felfogni és szeretni.
|
|
|
de akkor egy hetig legalabb az enyem jo?
|
|
|
bobe,így hogy leírtad,már elő is jegyzett,csak az a baj hogy holnap délutánra.Nem baj?
_________________ a lélek a legértékesebb részünk,mert képes az igazságot felfogni és szeretni.
|
|
|
szoval kibereltetek a masszörömet? nekem is hagyjatok belöle mert az en vallaim is elturik
|
|
|
Mi a kemény,és mi a buborék?))Ők a tengerben mi meg a vizben vagyunk:))
Masszást lerendeltem:Bimbinek,Valériának.Igérte a körmét nemhogy levágja,hanem le is reszeli:))Lehet készülni!)
|
|
|
Garantalom, kemeny 
|
|
|
2003-08-12 02:14, bimbi:
-
Inkabb nem. . .ki tudja, milyenek a kovetkezmenyek!
|
|
|
Azt mar nem zsu, a bubolek mele adunk egy free Imodiumot is 
|
|
|
2003-08-12 01:33, bimbi:
-
Lemondok a boborekokrol. . .
|
|
|
Zsu,
Pezsgo es dinye? akor kelesz egy Magadal viheto is , hatha ki sorsol ra a Kurjanto Magazin 
|
|
|
2003-08-12 01:28, bimbi:
-
Mielott asztalhoz ulnenek, hol is vannak azok a buborekok???
Aztan meg gorogdinnye eveshez tokeletes a hely!
|
|
|
Miota topik felelose szabin van egyre jobban megy a biznis itt a jacuziba , Igy meghivom minden tagot egy bubolekos pezsgore

|
|
|
Jelentkezem maszazsra. De elobb vagja le a kormeit. Kulonben nem kap borravalot. 
|
|
|
Balu ha "el pasionante" a muki szolj ertem is 
|
|
|
bobe! Felhivjam telefonon és elmondjam "neki",hogy szükség van rá?))
|
|
|
nem, nem; en a kezeire meg a mosolyara gondoltam, a kezeivel a hatamat a mosolyaval a kedelyemet dörzsölgetne 
|
|
|
bobe,ugye nem a fogsorára gondoltál a hátmasszáshoz?))
|
|
|
miert ne? talan igy jobb? nem szeretnem ha ezzel a felszerelessel masszirozna a hatam

|
|
|
Bimbi:)Lehet azon nevet hogy nem fürdünk,vagy
nem tudjuk mire valo a jakuzzi.Az is lehet most járt fogorvosnál és dicsekedik,nevet!)))
|
|
|
2003-08-08 10:56, bobe:
-
-
Joooo naaa mi az a nagy rohogni valo ha? Mi meg nem lattal szeles vasznot? 
|
|
|
bobe?csak nem?Télikabátja csak a Bimbinek van.Az is pezsgovel "teli":))
Most ugrom egy fejest:esti locs-pocst rendezek.Sehol senki........))
|
|
|
szoval nem tetszett? na mindegy akkor fürödhetnenk kicsit amig meg nyar van mert nalunk a meteorologusok megjosoltak meg egy hetig lesz nyar aztan jön a tel. Hat ez van elö ujra a telikabatot!!!!
|
|
|
Balu!
Itt egy masször a fiatalabb gardabol
|
|
|
Csak a papucsomért jött Bimbi,ne ijededezz,hozza mindig utánam.Aztán elmegy!)
|
|
|
Hat ha Pacino itt van en kise szalok a jacuzibol evekig
|
|
|
no,megprobálom...Vegas-t már megjártam ahogy Bimbi írta...)hátha jön.)
Én is megyek kávét inni mert elalszom.Jujj a papucsom itthagytam!)
|
|
|
Ha Pierce Brosnant is sikerül becsalgatnotok, jövök én is.
Addig megyek kávézni.
|
|
|
2003-08-05 19:32, Kero:
-
Al?? Jahogy a Pacino.. Mar huzom is ki a labamat Zsuzska. Ugy nez ki a foszer mint egy merges, felbevagott kalábriai oregasszony, rossz parokaban
-
Szeretem mint szineszt, de meg fiatal koraban sem volt az esetem.
. . .amugy, semmi gondom a merges oregasszonyokkal - parokaval annal inkabb. . . .meg a "felbevagott"=tal is egy kicsit. 
|
|
|
2003-08-05 19:29, Zsu:
-
Meleg van:))Al Pachino is itt pancsol.Lányok merre vagytok?)
-
Al?? Jahogy a Pacino.. Mar huzom is ki a labamat Zsuzska. Ugy nez ki a foszer mint egy merges, felbevagott kalábriai oregasszony, rossz parokaban 
|
|
|
2003-08-05 19:04, Balu:
-
Meleg van:))Al Pachino is itt pancsol.Lányok merre vagytok?)
-
Itt meg eso van es hatalmas a para. . .mintha tropuson lennek.
|
|