|
menjetek egy kicsit arrébb jön Amadeus az ajándékaival ...
|
|
|
Nem az eszperente topikból kiabáltak át véletlenül?
|
|
|
Jósdából jakuzziba ... voltam most a Balatonon is ... a tihanyi visszhang kérem már nagyon öreg, lassulnak a reflexei ... még a nyáron szólt, hogy "perecet vegyenek!", de a déli partról csak decemberben tudta visszaszedni a hangot ... komolyan, saját fülemmel hallottam ... 
|
|
|
Vali, kösz!
Általad felfedeztem! A kis bögrét!
Mindig érdekelt, miért éneklik lakodalmak alkalmával (félig már az asztal alatt) hogy aszongya: Nem engedek tisztességes kis bögrémből fazekat csinálni.
Tehát a török fürdőről van szó...
|
|
|
Ilyent ne is mondj!!
Voltam Istanbulban abban a nagyon hires 400 eves torok furdoben. Fekete gyolcs mosdokeztyuben dorgoltek le a torok nokrol a nudlikat. Mit mondjak neked? Szerencse az volt, hogy mindenkinek volt egy sajat mosdoja es kis bogreje amivel oblogette magat, nem kellett a kozoset hasznalni. Medence nem volt igy nem kellett tartani a kulonbozo gonosz mokusoktol 
|
|
|
Hany $ -ert hasznalnal 5 percig olyan habkovet, amit egy torok furdoben talaltal?
|
|
|
Az termeszetes, vagy reszelovel vagy habkovel. En a habkovet ajanlom 
|
|
|
Sarkat is kell reszelni ilyenkor?
|
|
|
Ez mindjart mas, szeretem, hat szot fogadnak !!!
|
|
|
Igenis!
|
|
|
De sok kifogasod van!!! Tessek megfurodni es kesz. Nem kell ennyit ellenkezni 
|
|
|
A PH-ra nincs rossz hatassal?
|
|
|
2006-01-09 21:42, rigojanos:
-
Gyengeden dorzsolj -
|
|
|
2006-01-09 21:40, Valeria:
Nem veszelyes azzal mosakodni?
|
|
|
Szerintem egyebkent Lamisilt is szedhet par honapig, akinek szukseges.
|
|
|
Clorox bathroom cleaner 
|
|
|
2006-01-09 21:38, Valeria:
Tudnal ajanlani ilyen szagtalanito folyadekot?
|
|
|
Mivel ilyen reg ota senki sem vette igenybe a jacuzzit, kerek mindenkit az alapos tusolasra es szagtalanito folyadekok hasznalatara. Nem am, csak ugy beszallni 
|
|
|
Kék-sárga jöhet?
En mar keszen is vagyok:
|
2006-01-09 10:41, poe:
Persze, hogy szabad! Bugyogjon a buborék!
A héten egyébként méregtelenítő kúrát szervezek. Az új medencében mindenki maga állíthathatja be a hőfokot, a bugyogás sebességét és erejét, valamint a buburékok számát és színét. Az első gomb a pirosfehérzöld (azaz magyar, baszk stb...), a második kékfehérzöld (üzbég...) és így tovább...
|
|
|
Neked is Zuloka.
Már ideje volt, hogy kinyisd ezt a pancsolót. Hol áztassuk le magunkról az ünnepi dáridók nyomait
Egyébként mit ér az új év jó bor nélkül?
Szóval köszöntődet módosítanám, ha szabad: BU-bor-ÉK
|
BUgyborÉK! 
|
|
|
Túl habos lett a "fürdővíz". Már értem miért.
Tegnap egy kisebb fokozatú (3,2) földrengés volt. Felénk ez elég ritka, a cikk szernt 1858 óta nem is volt "ekkora".
Érdekes, hogy azért a TV is lepotyogott a szekrényről.
http://www.elcorreodigital.com/vizcaya/pg051125/prensa/noticias/Portada_VIZ/200511/25/VIZ-ACT-357.html
Na, lecserélem a pezsgőt. Ez túl habos. Némi földrengés és ki nem látunk belőle ... hogy mik vannak?
|
|
|
2005-11-18 17:12, poe:
hátha betéved még valaki a pukkanás hallatán
_____________-
Hat akkor koccintntsunk az Erzsebetek egeszsegere !
|
|
|
Nem is egyet, öntsön magának is, kedves, no meg hátha betéved még valaki a pukkanás hallatán
"
A miszisz
|
|
|
2005-11-08 10:20, poe:
Hogy micsoda nosztalgiát ébresztett bennem! Ez volt az első járgányom, amivel megkezdtem az üzleti vállalkozásomat működtetni Szeged és Röszke között. A fotót nyílván a rendőrségről szerezte, amikor lekapott a trafipax a mihályteleki bekötőúton. Istenem, 50 helyett 65-tel száguldottam, mert nem akartam, hogy a napon felforrjon a pezsgő.
Apropó, azt mondta, pezsgőt inna? Hozta a kristálypoharat (amit itt is hagy nekem)?
|
|
|
Kedves Élményfürdőtulajdonos
Jöttem megáztatni kicsit csúszós, oppardon csúzos végtagjaimat. Hozhatja a pezsgőmet drágám, dupla buborékkal, ha kérhetem.
Hoztam magának valamit. Egy bizonyítékot. Bizony. Nemrégiben panaszkodott, hogy egy jakuzzi nem fogadta Önt. Tudja kérem, hogy előttem nincs titok, most is megtaláltam ennek az okát, ha kissé késősen is. Szóval van már mobil fagylaltárus, a biztosító, a fodrász is házhoz megy. Csak egy telefon és most már végre a jakuzzi is
|
2005-11-05 13:20, Zuloaga:
-
Itt ni: http://www.magyaronline.net/forum/viewtopic.php?topic=1625&forum=75&40
Hunor
|
|
|
2005-11-04 22:42, hunor:
Hol van ilyen topic?
|
|
|
2005-11-04 20:00, Zuloaga:
-
Jo volt olvasni ezt az irast!
Erdeklodom, meg lehet-e kettozni, vagyis bemasolni a Termékvadászat - Magyar, magyar eredetű termékek a világban... topikba? Es marad persze itt is.
Hunor
|
|