|
2005-01-06 12:12, liz:
-
De elfogadnek most egy jo langyos dedelgeto jakuzzit.No varok szombatig.(Akkor huzzak ki a szamaimat )
Ismét müködik kaytee jakuzzija... nem kell lottónyereményre várnod
|
|
|
2005-01-06 19:29, bobe:
Hogyan fogsz bugyborekolni ? igy?
Igen, de hova dugtad a farmerom? (nem szoktam hálóingben megjelenni )
|
|
|
2005-01-06 11:19, Zuloaga:
-
Most bugyborékolok egyet.
-
Hogyan fogsz bugyborekolni ? igy?

|
|
|
De elfogadnek most egy jo langyos dedelgeto jakuzzit.No varok szombatig.(Akkor huzzak ki a szamaimat )
|
|
|
Most bugyborékolok egyet.

|
|
|
Le vagy be? mert nem mindegy 
|
|
|
2004-12-29 16:59, bobe:
-
Most ejtettem le.
|
|
|
Nem lesz furdes? Rigo ugyis kapott egy szappant ajandekba felaldozhatna . 
|
|
|
2004-12-22 16:19, rigojanos:
-
Gondolom, az. Bár ha a 'csin-csin'-t leírva látom valahol, mindig az jut eszembe, hogy ez egyben figyelmeztetés az alkoholizálás veszélyeire. Ekkor inkább gyorsan becsukom a szemem .
|
|
|
2004-12-22 16:08, Zuloaga:
-
Csin-csin!
-
A csin-csin az hangutanzo kifejezes?
|
|
|
Csin-csin! 
|
|
|
2004-12-22 15:50, andi_usa:
Valikám, természetesen mindenkit szeretettel várunk akinek kedve van koccintani.
_________
En is koccintok veletek , de csak egy kortyot iszom , mert kiszaladtam a munkabol Egeszsegunkre !
|
|
|
2004-12-22 15:42, Valeria:
-
Valikám, természetesen mindenkit szeretettel várunk akinek kedve van koccintani.
|
|
|
Igyunk Andikam, es mivel ket uveggel van, meghivhatnank a tobbieket is!!!!
|
|
|
2004-12-22 10:48, Valeria:
-
Akkor igyunk! megnéztem van nekem is a jégszekrényben házassági évfordulonk ota 1/3 üveg Moet & Chandon Brut Impérial Ez az a jopofa üveg, amit a Sav-onban leárazva vettem $ 15.50-ért. 
|
|
|
Dehogynem, igyunk (_) Kocc!!!
|
-
Kicsit elsikerult a pohar, de tudod mirol van szo.
|
|
|
2004-12-21 23:51, Valeria:
-
Most nem szabad? 
|
|
|
Rigoka es Andika, gyertek!!! Megisszuk Szilveszterre!!!!
|
|
|
2004-12-21 02:34, Valeria:
-
Moet & Chandon, hogy lassatok milyen aldozatkesz vagyok. De ezt nem a jaccuziba hanem a poharba kerem tolteni.
-
Arra én is jelentkezem! 
|
|
|
2004-12-21 02:34, Valeria:
-
Az most jol jonne nekem is.
|
|
|
2004-12-16 11:46, Zuloaga:
figyelj Vali: Reserva de la Masia BACH!
Jaj, most vettem csak eszre! Nem kiabaltal eleg hangosan Zulokam, es elszallt az ereje? Nem tudok mast tenni mint hozom amit en tegnap kaptam karacsonyra, Moet & Chandon, hogy lassatok milyen aldozatkesz vagyok. De ezt nem a jaccuziba hanem a poharba kerem tolteni.
-
|
|
|
Szabad beszállni a buborékba másnak is? Jóestét a Hölgyeknek! Pezsgőt csak frissen. Ha a dugó már tegnap kiment, biz, be nem jön a buborék. Mégis. Szóval?
|
|
|
Zuloaga email módosítás | válasz erre | profil | 2004-12-20 21:30
a pezsgőm elpezsgett buborékok érintetlen sorában ... magányban
|
Zulo)
Szóval kiengedted a szellemet a palackból,vajon mit hoz magával?Füstöt vagy ajándékokat?.Bár lehet mindkettő...))
|
|
|
2004-12-18 15:15, Balu:
Elég pezsgő életet élek. Lehet, hogy a saját szellemem volt az üvegben és azt eresztettem ki.
|
|
|
Atyauristen,Zuloka!)
Mi a manót bontottál Te fel?))
Azért becsukom az ablakot,nem félek de hűvös van.!)))))
|
|
|
Nem kell félni Emberek, ebben a pezsgőben akkora volt a potencia, hogy a dugója azóta már a Föld körül kering. Legfeljebb egyes űrjárműveknek okozhat gondot, nem holmi földi ablakoknak ... 
|
|
|
Balu ,
Koszonom a magyarazatot . Ugy jarni es sem szeretnek !
Geza,
Most azert becsukom mar az ablakot , mert -1C fok van kint es meg a vegen mindenki nathas lesz itt , aztan mehetunk a "Nathasok" vagy mar akkorra "Dathasok" topikjaba ! 
|
|
|
Zuloka repíti a pezsgősdugókat!)Csak szól talán Neked!
|
|
|
Balu )
Kinyitottam az ablakot.
Sohasem lehet tudni!
|
|