|
2004-12-09 14:00, espa:
Kivehetős ajtajút Espa (ez mit jelent egyébként? olyan "espányás" ) az összecsukhatós jakuzzimban láttam, de ez fix ... itt lépcsőről esünk bele egyenest buborékok tajtékzó egészségébe .. vagyis egészségedre ...
-
|
|
|
2004-12-09 13:56, Zuloaga:
-
2004-12-09 11:46, Perec:
-
keresem az ajtóküszöböt a jakuzziban, de nem találom ... hol a hiba?
---------------
Biztos kivehetőajtós a jakuzzi -
2004-12-09 11:46, Perec:
-
keresem az ajtóküszöböt a jakuzziban, de nem találom ... hol a hiba?
|
|
|
Arra gondoltál már, hogy talpadat az ajtóküszöbnek dörzsöld? A csiklandozás veszélyét így elkerülöd, és hajolgatni sem kell.
|
|
|
Újabb problémám van. Viszket a talpam, de nem tudom megvakarni mert csiklandós vagyok. Most egy önzetlen buborék masszírozó hatásában bízom ...
|
|
|
Valéria! Te talán megértesz! (Hun vagy?)
A Telefónicáról beszélek...és az általános spanyol kultúráról?
Persze, hogy megertelek. Te elfelejted mondani neki, hogy ugyanarrol a Magyarorszagrol van szo ahol Puskas, Kocsis es Cibor szulettek. Akkor tudjak, hogy mirol van szo, de hogy hol van, azt nem, es, hogy EU-ban van vegkepen nem tudjak. Tranquilizate!!!! Igyal egy kupica konyakot!
Kulonben most az USA-ban vagyok.
|
|
|
Ez biztos? 
|
|
|
2004-12-02 15:43, rigojanos:
Majus elseje elott mi volt? Senor?
Akkor volt egy olyan tarifám, hogy megjelölhettem 10 európai számot az EU-n kívül és kedvezményesen hívhattam ... közben volt nyár meg anyámtyúkja és októberben jutott eszembe változtatni mert már Magyaro. is EU tag ugye ... az új számlát a napokban kaptam, ma volt időm hívni ... és nem vagyok Señor!
-
|
|
|
Ez a sztori emlekeztet engem az itteni postai kalandunkra. A ferjem elment belyeget venni es a nö kerdezte hova lenne a belyeg? A ferjem mondta :Romaniaba. A következö kérdes: Romania Europaban van ?
|
|
|
2004-12-02 15:07, Zuloaga:
-
Mondom de igen Señora, és mióta Señora, mondom május elseje óta Señora ...
Majus elseje elott mi volt? Senor?
|
|
|
2004-12-02 14:17, rigojanos:
Ne "idegesíccsémánteis" nem tagadom a hívásokat, ők számláztak K-Európát és legnagyobb megdöbbenésükre nem találták sem ott sem az EU-ban Magyarországot ... a vérnyomásom akkor közelítette a 200-at, amikor azt mondta a hölgy, hogy ne mást mondjak rá, Magyarország nem tagja az EU-nak. Mondom de igen Señora, és mióta Señora, mondom május elseje óta Señora ...
Valéria! Te talán megértesz! (Hun vagy?)
A Telefónicáról beszélek...és az általános spanyol kultúráról?
hm.
-
|
|
|
2004-12-02 11:17, Zuloaga:
-
felhívtam az itteni telefontársaságot mert nem jól számláztak ...
Tudom, hogy ciki azokat a hotline-okat hivni, de azert a szamlat jobb kifizetni, mint tagadni a hivasokat nem?
|
|
|
2004-12-02 11:17, Zuloaga:
-
Magyarországot nem találták sem az EU-ban, de még csak Európában sem!!!! Megőrülök!
-
Ha tanúkra van szükséged, akik segítenek bebizonyítani, hogy Magyarország igenis Európában van, szóljál. Úgy néz ki, itt már a térkép nem segít!
|
|
|
A buborékokat maximumra kapcsolom mert nagyon szükségem van egy idegnyugtató pezsgőfürdőre ... felhívtam az itteni telefontársaságot mert nem jól számláztak ... kb. másfél óráig voltam vonalban, ide-oda kapcsolgattak,válaszolni nem tudtak vagy megkérdezték 10 percig nem tudom kitől (esetleg kávéztak is közben?)azt, amit a nem tudom ki sem tudott, most azt mondták visszahívnak.
Magyarországot nem találták sem az EU-ban, de még csak Európában sem!!!! Megőrülök!
|
|
|
2004-11-25 21:19, Zuloaga:
- semmi gond, majd szemet néz a víz és a parázs ...
2004-11-25 19:50, fellegvar:
-
semmi gond, majd szemet néz a víz és a parázs ...
|
|
|
2004-11-25 12:44, Zuloaga:
- Itthon is gyakran rakok tüzet
________
A tuz mar szinte leegett ... Sem buborekok, sem furdozok ... 
|
|
|
2004-11-25 08:45, Fredi:
-
Hát szó ami szó Zulo, a tüzhez értesz nagyon!
-
Kösz Frédi, ezt a hajlamomat még a pattintott kőkorszakból hoztam magammal. Itthon is gyakran rakok tüzet, pedig nem is magánházban élünk és még csak kandallónk sincs.
|
|
|
Hmmmm
Kemeny udvarlas folyik itt
irigykedem 
|
|
|
Hát szó ami szó Zulo, a tüzhez értesz nagyon!
|
|
|
Hun lönnék, hun lönnék, há' fömöntem a hegyre fát vágni, mög rőzsét gyűjteni, hogy ne fázzanak a buborékok mög a sejhajotok!
Rakom a tüzet!

|
|
|
2004-08-25 17:06, kaytee:
-
2004-08-25 01:48, bimbi:
-
Mikor jon haza mar ez a zsakuzi fonok aszony, mar nagyon hianyolom es meg raodasul fel kel frissitenni ezeket a bubulekokat, mar nem pezsgetnek ugy mint sezon elejen
-
Hallottam egy naturál buborékfrissitő mődszerről, de nem ajánlanám, hogy a mi jacuzzinkba próbáljon valaki belefrissiteni
Ne ficánkoljatok annyit!
|
Bimbi)
Emlékszel még arra a kabátodra ami itt ázott 'pacalra' egy buliban?)
|
|
|
2004-11-15 01:12, bimbi:
-
Ezek után csak arra tudok következtetni, hogy pont a legkényesebb részeket nem takarja el az a kabát, vagy pont ott hiányzik az anyag.
|
|
|
2004-11-14 10:02, Perec:
-
2004-11-13 04:04, bimbi:
-
Hát milyen az a kabát, hogy nem szabad látszania?
-
Perecke, a kabat latszodhat a tobi nem . Na ne kerdezd.... "mi nem" 
|
|
|
Kedves Frédi, igazad van, csak elirtam.T.K. maiou és maieu. Még nem tudták eldönteni.
|
|
|
Zsuzsa románul nem maieu?
|
|
|
2004-11-13 04:04, bimbi:
-
Hát milyen az a kabát, hogy nem szabad látszania?
|
|
|
2004-11-12 18:15, andi_usa:
-
Csak annyi gond volt vele, hogy Bovi franciát emlitett és én nem tudok románul. Románul majo?
Maio, kedves Andi. Viszont a franciából vettét át.
-
|
|
|
Ha levetkozok latszani fog a kabat
|
|