|
UtOlag irat
Onnan tudom hogy nem en vagyok mert nem szeretem a PULYKat
tiszteletttemmel KO H U K K bocsanattal
Koborlo(aki nem egy Kobor Lo)
|
|
|
Nem vagyok Biztos benne de ugy latom hogy a februari kepert(amelyiken en vagyok lathato combtol felfele)kenytelen leszek perelni a Csiki kurjontgato folyo irat szerkeztgetoit mert en nem adtam engedelyt e kep terjeszesere.
Utolagos irat= meg jo hogy a novemberi kepen nem en vagyok lathato.
Ezert utolag megadom az engedmenyt a februari kep tovabbi hasznalatara
Par sor utani engedekeny hangulat vegett
KoborLo Ho (Aki nem egy Kobor LO)
|
|
|
ERTESITES!
Megjelent ma a boltokba a leg sikeresseb 2004 -es naptar amit a Csiki tuzoltos fiuk alitottak osze. Minden kep reprezentalja a tuzoltos csoport egye egy tagjat.Az eladot naptarok penzebol majd sorre fogjak forditanni nyari meleg napokra.Ara: 10$Meglehet vasarolni on line is a Csiki.ro web oldalan.Fogadunk minden hittel kartyat.
Ime a naptar kepei:
JANUAR
FEBRUAR
MARCIUS
APRILIS
MAJUS
JUNIUS
JULIUS
AUGUSZTUS
SZEPTEMBER
OKTOBER
NOVEMBER
DECEMBER

|
|
|
itt a monitor is tiszta letöröltem aport rola

|
|
|
Uj szemuveget vettem hogy jobban lassak
es megyek a monitor utan
|
|
|
|
|
|
Nekem 8 köbmeteres postaladam van eleg nagy?
|
|
|
Kedves Olvasoink es Elofizetoink,
Hamarosan itt a Csiki Kurjanto Karacsonyi Kulonkiadasa!
Csinaljanak helyet a postaladajukban, tisztitsak meg olvasoszemuveguket, es vasaroljanak nagyobb monitort!
A karacsonyi szam tartalmara vonatkozo javaslataikat varjuk sajtoladankban!
Koszonettel,
A Szerkesztoseg
|
|
|
2003-11-21 20:49, Cunibaba:
-
Mindig legyen nalad municio, hogy azonnal tudj egyenliteni
|
|
|
Kedves Rigo!
Minden elismerésem! Nekem egy pàr éve sikerült az automon egy kissebb karcolàst elérnem ugy hogy a "garàzsajto" nekem jött.... az ota is hallom férjem kellemes jelzöit... Remélem a te kedves férjed sokkal megértöbb mint az enyém!
|
|
|
|
|
|
Kedves Anri,
A JOTANACS INGYEN cimu, sajtoladaba dobott leveledbol az alabbi konkluziot vontam le.
Mosakodjak meg es kuldjek penzt a Hunornak.
Kerdeseim:
1. Mi van, ha tegyuk fel, ha en mar meg vagyok mosakodva amugy is?
2. Mi van, ha a kaposztat nem szeretem? Lehet repabol retest sutni?
A valaszokat elore is megkoszonom.
|
|
|
2003-11-20 18:55, anri:
-
JOTANACS INGYEN
( a föszerkesztö asszony hajadon Rigojanos karanbolozonak)
Minden rosszban van valami jo!
Egy autobaleset szemelyi serüles nelkül egy pozitiv esemeny,
sporolasra tanit
Hozza szolas a jo tanacshoz is
( a föszerkesztö asszony Nacsaganak figyelmebe ajanlva)
Minden rosszban van valami jo!
Orulok hogy Jol van Foszerkeszto no Aszonsag
Igen ez a pozitiv oldala DE amit nyer a Reven elveszti a Vamon!!!!!
FEL emelik a biztositasi dijjat !!!!!!
HOL VAN ITT A SPOTOLAS?????
Koborlo (aki nem egy kobor LO)
|
|
|
|
|
|
Kedves Olvasoink,
Valoban igaz a hir. Meg a reggeli kavem elott voltam, es elfelejtettem, hogy nem ebben ulok:
U.I.: A csizmamom egy karcolas sem esett, az autom ugy nez ki, mintha a fal adta volna a masikat. A masik auton lett 1 karcolas, tehat a terepjaronak is megvannak az elonyei.
U.U.I.: Elcky, hallgatnom kellett volna rad, mikor mondtad, hogy van egy jol betort lovad.
|
|
|
Rigoci, írjál már.
|
|
|
Elky most megint lesz egy "motiv" kel uj csizmat venni
Jo hogy jol van a szerkesztononk ,tobbit ki lehet kalapalni 
|
|
|
2003-11-19 21:44, hunor:
-
RJ jol van, egy karcolas sincs.
-
Remélem a lakkcsizma is OK!!!
Rigó, drága! Holnap röhögünk rajta! Millió puszi! Mindig mondtam, hogy inkább lovagoljunk 
|
|
|
Hirdetés:
használt Dacia oktatófékkel átadó.
|
|
|
Semmi ok a fraszra. Az alabbi hir igaz, emlitett szerkesztonovel tortent egyeztetes ertelmeben kozlodott.
Es most komolyra forditva - minden rendben, RJ jol van, egy karcolas sincs. A kocsirol feltetelezhetoen ugyanez mar nem mondhato el.
Hunor
|
|
|
Hunor ne hozd ram a fraszt mi ez a hir itt?
|
|
|
Kulonkiadas!
Megerositett hirek szerint a Csiki Kurjanto szerkesztoje ma, munkahelyere tartva gepkocsibalesetet szenvedett. Szemelyi serules nem tortent, azonban a szerkesztoseg altal hasznalt gepkocsit vontatoval vittek tovabb. Egyes feltelezesek szerint a balesetet szandekosan ideztek elo, hiszen koztudott: holgy vezette gepkocsi elott nem biztonsagos kozlekedni. Jelen esetben a szerkesztono 10 merfold/ oras sebesseggel szaladt bele az elotte szabalyszeruen halado gepkocsiba.
|
|
|
Koborlo majd ertesitelek jo idöben rola szeretnel nekem viragot venni?
|
|
|
2003-11-14 21:04, bobe:
-
Mellekelem haziruhas fotomat ha Ubuge nem ismerne ram ez vagyok en a 87 eves KÖ.Bö.
-
Mikor lessz a szuletesnapod Szep Menyecske?
(a 88-adikra gondoltam)
|
|
|
Kedves KÖ, tán emancipációból vette le a fejkendőjét?
|
|
|
Mellekelem haziruhas fotomat ha Ubuge nem ismerne ram ez vagyok en a 87 eves KÖ.Bö.
|
|
|
Kedves Olvasoink es Elofizetoink,
Rengeteg level erkezett a Csiki Kurjanto sajtoladajaba az elmult hetekben. Mas-mas hangnemben irodtak ugyan, de alapvetoen ugyanazok a kerdesek ismetlodnek. Kozerdeku magazinunk kulturalt es objektiv hangvetelere, tovabba a Csiki Oregek Otthona es Siraso Gmk. Lakoinak EKG eredmenyere valo tekintettel a levelekbol csupan a nyomdafesteket turo reszeket kozolhetuk. Az alabbiakat talalomra valasztottuk ki, a lakossag erzelmeinek erzekeltetese erdekeben:
”Van-e fejlemeny Ubuge Tibor ugyben?”
“Hol van Ubuge Tibor?”
“Hol a feneben van Ubuge Tibor?”
“Elegem van ebbol, kerem vissza az elofizetesi dijat!”
“$^$@@&%*&^*&%^#^%#^!!!!!!!!!!!!”
Erkezett lapunkhoz meg egy level, egy anonimitasat megorizni kivano, K.B. nevu, Toportyu utca 6/B. szam alatti csiki lakostol. Az idos holgyet szinten az Ubuge ugy motivalta, hogy ludtollat ragadjon. Az alabbiakban kozoljuk levelet:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
“Tisztelt Szerkesztoseg!
Azt olvastam koraban a lapjukban/ magazinnyukban, hogy ez a csirkefogo Ubuge Tibor tan elszabadult a csiki fogdabol. En erre nagyon megrettentem. Idos asszony vagyok ugyan jo karban tartom magam, csak egy a bajom, hogy mindig a sajat karom. Amint az altalam impromptu produkalt rimekbol lathattyak, igen muvelt fehernep vagyok mindemellett. 87 eves korom ellenere is vag az eszem, mint a zsilett penge.
A gazember Ubuge kiszabadulasanak hirere ugy dontottem (bar ezt mar talan irtam…nem tudok azert mindent elraktarozni a fejemben) hogy nyitott ablak mellett virrasztok, igy biztositva be magamat annak esetere, ha a szokeveny a hazam korul olalkodna. Igy alltam (vagyis fekudtem) orsegben heteken keresztul, hanem hidegre fordult az ido, es a kozponti futest kikapcsoltak, hogy telljen nekem a csirke-farhatra. A helyi szolgaltatok mindenre gondolnak, mert tisztaban vannak a kisnyugdijasok helyzetevel.
Teltek-multak a honapok, de csak a botommal utottem Ubuge nyomat. Hozzateszem, hogy Ubuge becsalogatasat en abbol az allampolgari kotelessegbol teszem, hogy a bunozok elfogatasat a lakossagnak is minden erejevel segitenie kell. En ezert azt a tervet foztem ki, hogy mivel ez az Ubuge fiatalember, es lanykorombol jol ismerem a fajtajat, ezert tudom, hogy a szep asszonyok igen behatoan foglalkoztattyak az erdeklodeset. De a magafajta ferfiak igen kalandvagyoak. Ezert ugy gondoltam, hogy mas fajta mezesmadzaghoz folyamodok, es egy szamara ismertebb kornyezetben allok ort a csipkes pongyolamban. Keszitettem egy felvetelt a csapdarol, amelyet itt mellekelek Onoknek, hogy pontosan latszon, mennyire jol megvalasztott modszerekkel dolgozom:
Kerem Onoket, hogy Csikszereda minden aggodo lakosanak megnyugtatasara kozoljek a fenti felvetelt. En nem kerek jutalmat sem a Csiki Csendorsegtol, amennyiben Ubuge Tibort sikerul csapdaba ejtenem. Leadok majd egy futtyszot, igy jelzem a Csendorfonoknek, hogy johetnek letartoztatni a korozott szemelyt, a kepen szereplo szemelygepkocsi hatso ulesen.
Elore is koszonom!
K.B.
Toportyu utca 6/B.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kedves Olvasoink, Elofizetoink!
Amint lathatjak, az Ubuge ugy tovabbra is foglalkoztatja a lakossagot. Mivel az ugyben megoldas meg nem szuletett, ezert mi sem lankadunk. Kerem kovessek figyelemmel folytatodo riportsorozatunkat!
Koszonettel,
A Szerkesztoseg
|
|
|
Micsoda szüret .Ez igen, sok szölöt szureteltetek es ki taposott?

|
|
|
TUDOSITAS!
Ma Csikibe erkezet a profi fotos aki majd minket fog fotozni szolo szedes, tapicskozas es preseles foljamatokon , este a balba meg fogja figyelni a mulato nepet!
Ugyanakkor en elhoztam sajat szatelitemet hogy vilagnak egyenes kozvetitesbe mutassam meg miljen jo egyutt lenni a szolosbe
A szedest elobb egy kis BEKE PIPA ceremoniaval kezdodik ami Csikibe at vett szokas Seattle tesvter varos Duwawish indianoktol.Csak szipantsatok jol ra jo magason lesztek a szolo dombon

|
|
|
Kedves fősz asszony, én találtam még egy csokiból szőtt bugyit is a helyiség mellett.
|
|