|
2005-08-18 19:39, rigojanos:
Na és aztán?????
|
|
|
Azt hiszem ide valo elsosorban, hogy a Hunor-Rigo talalkozo alatt gondoltuk, hogy a nagy esemenybe legalabb egy pillanat erejeig bevonjuk Ubuge Tibor marosvasarhelyi lakost is a telefonon keresztul.
A kovetkezo torpent:
Hunor benyomja Ubuge szamat a telefonba
Telefon cseng
Felveszi Ubu
En beleszolok: "Szia Ubu te vagy?"
Valasz: "NYOMDAFESTEKET NEM TURO KAROMKODAS-T GOMBOLJON IDE MINDENKI, MERT A FORUM KULTURALTSAGA NEM ENGEDI, HOGY IDEIRJAM"
Telefont Ubu leteszi
Mi Hunorral nezunk magunk ele
|
|
|
Kedves Ubuge,
megfigyeléseim szerint egy ilyen bolondokháza kb. egy hónapig tart.
Tehát valóban kellene megoldást találnod.
Ha hagyományos módszerrel (lúdtoll, golyóstoll) dolgoznál, felajánlanán a homoródszentpéteri házat, a kulcs a szomszédoknál.
|
|
|
2005-08-12 12:01, ubuge:
-
Ubu, ha lecseréljük valamelyiket, gondolni fogok Rád Addig is kitartás. nem olyan nagyok a lakások melletted, hogy a renoválás örökké tarthasson.
|
|
|
2005-08-12 12:21, poe:
-
Mindegy, mert ettől a rohadt ütvefúrótól a szék is rezeg alattam. Plusz meg figyelnem kell telefoncsörgésre, meg egyéb életjelekre is. De azért kösz az ajánlatot.
|
|
|
2005-08-12 12:01, ubuge:
fölösleges laptopom nincs, de pár éve a gyárban kaptam 160 eurós professzionális füldugókat. Kell?
|
2005-08-12 11:54, Pompéry Berlin:
-
Reklám: laptopot adományba elfogadok
Kedves Judit, ha lenne ilyen készülékem, már biztosan elhúztam volna a búsba innen. Így kénytelen vagyok tűrni, s magamban káromkodni.
|
|
|
2005-08-12 11:15, ubuge:
-
Egy laptop bárhol működik. MIért otthon dolgozol? Úgy tudom Zsuzsától, hogy, pl. Homoródszentpéteren nagy a nyugalom. Vagy másutt a várostól távoli csücsökben. Csak telefonvonal kell. Na ... ?
|
|
|
Kérem szépen, én bedilizek. Bejött egy bazinagy, nagyon sűrgős munka, a szabadságomat rááldozom, erre fel a környékemen kitört a háború. Felújítják az utat, ami az aszfalt felmarásával, hatalmas zajjal, porral, füsttel jár, s mindjárt egy hete tart. A héten a közvetlen szomszéd rájött, hogy a 30 éve hanyagolt lakását fel kellene újítani, s úgy tesz. Kapirgálják a falat, énekelnek, fütyörésznek. Ma a másik szomszédban is nekidőltek a munkálatoknak, ütvefúróval, kalapáccsal aktiválnak a szakik.
Valakinek ki fogom tekerni a nyakát, s lehet, hogy ez lesz a legenyhébb, amit véghezviszek.
A hétszentségit!
|
|
|
2005-08-02 13:17, rigojanos:
-
Az elobb jottem ki a zuhany alol (masodszor), mert az elso menet utan lattam (mar kontaktlencsevel), hogy a barnito kremet hagytam 10 percig ulni a fejemen, nem a conditioner-t
Velem meg az történt, hogy a bokám körüli területeket kihagytam, amikor fényvédő lötyivel kentem be a lábam (ragacsos tengervíz, ráragadt homok stb). Pár órával később látok ugyanazokon a helyeken két vörös foltot, ujjlenyomatokhoz hasonló érdekes csipkés szélekkel .
Most húzhatom megint a bokafix zoknit.
|
|
|
2005-08-02 20:03, Pompéry Berlin:
-
Talán gyorsabban kopaszodik az előbbitől az ember?
-
Akkor minden ferfi noi sampont vasarolna.
Amugy szerintem a szag itt a lenyeg. A ferfi samponos gombolom olyan ferfias szagu (hatarozza meg valaki a ferfias szagot )
|
|
|
2005-08-02 19:48, rigojanos:
-
Mi a kulonbseg egyebkent a ferfi meg a noi sampon kozott?
-
Erre én is kíváncsi lennék. Talán gyorsabban kopaszodik az előbbitől az ember? 
|
|
|
2005-08-02 19:43, Pompéry Berlin:
-
Tiltakozom! Most már olyan intimitásokat teregettek ki, amit nem biztos, hogy tudni akarok.
Eddig nem tudtad, hogy a ferfiak mit csinalnak a zuhanyzoban?
Kedves Rigó, tessék megismételni az anatómiai tanulmányokat! Tanuként állíthatom, hogy elcky nem a hátán hordja a hasát. Ha erre teccett vón célozni.
Nem erre
a gyér nyelvtudás is. Ribizli, pl. pityeri iedeje elején arra panaszkodott, hogy hiányos nyelvismeret végett hetekig férfisamponnal volt kénytelen fejetmosni. http://www.nabelshow.freeblog.hu/archives/2005_Feb_nabelshow.htm (febr. 23.)
Mi a kulonbseg egyebkent a ferfi meg a noi sampon kozott?
|
|
|
Tiltakozom! Most már olyan intimitásokat teregettek ki, amit nem biztos, hogy tudni akarok. Pl. a bunzenlámpát.
Kedves Rigó, tessék megismételni az anatómiai tanulmányokat! Tanuként állíthatom, hogy elcky nem a hátán hordja a hasát. Ha erre teccett vón célozni.
Megjegyzem, a fürdöszobában nem csak a rossz világítás lehet akadály, hanem a gyér nyelvtudás is. Ribizli, pl. pityeri iedeje elején arra panaszkodott, hogy hiányos nyelvismeret végett hetekig férfisamponnal volt kénytelen fejetmosni. http://www.nabelshow.freeblog.hu/archives/2005_Feb_nabelshow.htm (febr. 23.)
Bär ez szerintem kisebb galibát okoz, mint az éjjeli arcpakolás a hajban.
|
|
|
2005-08-02 18:39, elckerlyck:
-
Egyaltalan eler a kezed a hatadig?
|
|
|
Mit gombolsz, a hátamat Bunsenlámpával ápoltam?
|
|
|
2005-08-02 18:30, elckerlyck:
-
Az a lenyeg, hogy elol meg felul mi a helyzet - ahol a sampont hasznaljak a fiuk.
|
|
|
Tré, mert a hátam elég mohair.
|
|
|
2005-08-02 17:57, elckerlyck:
-
Lehet, hogy elö kell vegyem az elsö feleségemet?
-
Ha mindenhol kopasz vagy, akkor igen.
|
|
|
2005-08-02 15:54, Mary:
-
Hallottam egy olyan bosszúálló nöröl, aki elvált férje samponos üvegébe ilyesmit töltött.
-
Lehet, hogy elö kell vegyem az elsö feleségemet? 
|
|
|
2005-08-02 16:20, Mary:
-
Ezert kell mindig jo latasi viszonyok mellett tevekenykedni a furdoszobaban.
|
|
|
2005-08-02 16:00, rigojanos:
Én kentem már vak tapogatózás után testápolót a hajkoronámra. Aztán mostam, mostam, mint Ágnes asszony a patakban... , de még három mosás után is zsírosnak nézett ki.
A szökítöt nem vakon, hanem tudatosan és látva kentem fel - az eredmény katasztrofálisabb volt, mint a testápolónál. 
|
|
|
2005-08-02 15:54, Mary:
-
Még szerencse, hogy nem valami szörtelenítö krémet. Hallottam egy olyan bosszúálló nöröl, aki elvált férje samponos üvegébe ilyesmit töltött.
Szokito sem rossz otlet.
|
|
|
Még szerencse, hogy nem valami szörtelenítö krémet. Hallottam egy olyan bosszúálló nöröl, aki elvált férje samponos üvegébe ilyesmit töltött. 
|
|
|
2005-08-02 13:37, bovi:
-
En nem oregszem 
|
|
|
2005-08-02 13:41, elckerlyck:
-
Még jó, hogy velem ilyen nem fordulhat elö.
-
Nem barnitasz?
|
|
|
-
a barnito kremet hagytam 10 percig ulni a fejemen, nem a conditioner-t
-
Még jó, hogy velem ilyen nem fordulhat elö.
|
|
|
-
Azt mondják legszebb öröm a káröröm, hogy más is öregszik
Vagy, csak a szemed romilik ?
|
|
|
Az elobb jottem ki a zuhany alol (masodszor), mert az elso menet utan lattam (mar kontaktlencsevel), hogy a barnito kremet hagytam 10 percig ulni a fejemen, nem a conditioner-t (ugyanolyan szinu es formaju a dobozuk)
|
|
|
2005-07-29 14:17, Mary:
-
Még javasolnám az "elbocsátási kultúrát" is felvenni a Bingó lapra.
Azt manapsag downsizing helyett rightsizing-nak nevezik.
|
|