2022. január 22. Címlapra!
[Regisztráció]  [Profil szerkesztése]  [Beállítások szerkesztése]  [Keresés]
[Magánüzenetek]  [Felhasználók listája [Bejelentkezés]
MagyarOnline.net Fórumok >> A Magyar Világkapcsolat >> SZAKDOLGOZAT, FELMÉRÉS: Külföldi magyarok a turizmusban
Új topik indítása   Üzenet küldése
 Évi88  módosítás |   válasz erre |   profil |  2011-09-08 13:51   
Kedves fórumtagok!

A nevem Emődy Éva. Magyarországon tanulok, a Kodolányi János Főiskolán.
Épp a szakdolgozatomat írom, és ebben szeretném a segítségüket kérni.
A külföldi magyarok (illetve azok ismerőseinek) turisztikai elvárásairól írok, Magyarországgal szemben. A dolgozat célja bebizonyítani, hogy a magyar származásúak jelentős részét képezik a nemzetközi turizmusnak, és mivel már rendelkeznek bizonyos fokú ismerettel az országról, jelentőségük nem elhanyagolható, sőt. Azt is feltételezzük, hogy a kinn élő magyarok barátaikra is befolyással vannak, és történeteiket és ismereteiket átadva nekik növelik és ösztönzik barátaikat arra, hogy ide látogassanak ők is. Ennek bizonyítására összeállítottam egy kérdőívet 3 nyelven. (mert a dolgozat csak az amerikai kontinensen élő magyarokkal foglalkozik)

A kérdőívet csak az töltheti ki akire ez a 3 feltétel igaz:
1, Észak-, Közép-, Dél- Amerikai lakos
2, magyar származású vagy vannak magyar származású ismerősei, barátai
3, elképzelhetőnek tartja, hogy egyszer valamikor Magyarországra látogasson

Kérem minél többen töltsék ki, és küldjék tovább a kinn élő magyar ismerősőknek, vagy olyanoknak akik ismernek magyarokat és érdeklődnek Magyarország iránt! A kérdőív kitöltése csak 10 percet vesz igénybe, számomra pedig minden egyes kitöltött kérdőív NAGYON FONTOS, mivel nem töltheti ki mindenki, és ezért nehezen jön vissza elegendő példányszám.

Segítségét előre is köszönöm:

Emődy Éva
--------------------------------

English:

My name is Eva Emody. I am about to finish my studies of economy and tourism in Kodolanyi Jaanos University in Hungary. I am writing my thesis on the tourist expectations of Hungarian descendants -in North, Central and South America- over Hungary. The reason for choosing this topic is my personal link with the Hungarians living abroad, as I have belonged to the Hungarian community in Argentina. Please help my research by filling out the form below. It takes approximately 10 minutes. Fill it only if you are planning to travel to Hungary or you are likely to do so in the distant future. Thank you very much.

https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dDV2UnNseTZiN3oySTQ4ZGlIcWZyNUE6MQ

Magyar:

A nevem Emődy Éva. Végzős turizmus szakos hallgató vagyok a magyarországi Kodolányi János Főiskolán. Szakdolgozatom témája a külföldi magyarok turisztikai elvárásai az óhazai utazással kapcsolatban. Témaválasztásom oka elsősorban a külföldi magyarokhoz való személyes kötődésem, ugyanis Argentínában született több generációs magyar leszármazottként magam is közéjük tartozom. Kérem segítse kutató munkámat az alábbi kérdőív kitöltésével, mely Öntől függően 10-15 percet vesz igénybe. A kérdőívet csak abban az esetben töltse ki, ha szándékában áll, vagy elképzelhetőnek tart egy jövőbeni magyarországi utazást. Előre is köszönöm.

Kérdőív:
https://spreadsheets.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dDNob01MRXB5UlFBS0FBYjhrQlprR1E6MQ

Español:

Mi nombre es Eva Emody. Estoy terminando la carrera de economía y turismo en la Universidad Kodolányi János de Hungría. Estoy escribiendo mi tesis sobre las expectativas turísticas de los descendientes Húngaros de Norte, Centro y Sudamérica sobre Hungría. El motivo de la elección de mi trabajo es mi vínculo personal con los Húngaros que viven en el exterior, ya que yo misma pertenezco a la comunidad Húngara en la Argentina. Por favor ayude mi investigación llenando el formulario adjunto. Llenarlo le llevará apróximadamente 10 minutos. Llenelo solamente si tiene intención de viajar a Hungría o encuentra probable hacerlo en un futuro más lejano. Muchas gracias.

Formulario:
https://spreadsheets.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dFZhRl9rVjYzLTFHMkV6S1FZQlF1eVE6MQ

 
Új topik indítása   Üzenet küldése
Irjon nekünk! - Impresszum - Médiaajánlat - Súgó