2022. május 24. Címlapra!
[Regisztráció]  [Profil szerkesztése]  [Beállítások szerkesztése]  [Keresés]
[Magánüzenetek]  [Felhasználók listája [Bejelentkezés]
MagyarOnline.net Fórumok >> Csevegés! >> BEST OF CSIKI KURJANTÓ - Szilveszteri Válogatás
Új topik indítása  
Ugrás a ( 1 | 2 következő lap )
 rigojanos  módosítás |   válasz erre |   profil |  2003-12-30 00:14   
S Z I L V E S Z T E R I K U L O N K I A D A S

TORTENELMI VISSZATEKINTES A CSIKI KURJANTO MUNKASSAGARA, ES VALOGATAS A LEGEMLEKEZETESEBB PILLANATOKBOL
CSIKI KURJANTO – KOZERDEKU MAGAZIN

Kedves Olvasoink

Az igenyes, tenyfeltaro formaju, es informativ elemeket magaba foglalo irodalmat szomjazok szinte mar cim es telefonszam-valtoztatasra serkento erdeklodesere valo tekintettel orommel kozolhetem, hogy a Csiki Kurjanto sajat labara allt.

DE HOGYAN INDULT UTJARA A CSIKI KURJANTO?

Kozerdeku magazinunk vegre levetette a gyerekcipot, es azt a neki eddig otthont ado nyilvanos furdozo (ez itt nem a reklam helye) oltozojeben hagyta. Igy indult onallo utjara egy egyebkent lovakat es kutyakat versenyszeruen futtato, illetve egy harom kartyalapbol allo kezugyessegi jatekkal fellepo muvesz ismerostol kamatos kamatra felvett kolcsonnel a zsebeben, amelyet egy nigeriai ismerostol emailen kapott uzleti ajanlatbol befolyo nagyobb osszegbol fizet majd vissza. (a szerk.)

A magazinunk altal kepviselt irodalmi ertekekhez meltatlan kornyezetben tortent tiszavirag eletu mukodes alatt megszokott alapossag, hitelesseg, es informacio-ozon mellett szamtalan ujdonsagra szamithat huseges olvaso taborunk.

Lapunk igenyes tartalmat kevesbe ismero uj elofizetoink tajekoztatasaul elmondjuk, hogy a Csiki Kurjanto egy kozerdeku magazin, amely a belfoldi, kulfoldi es foldonkivuli magyarokat erinto kerdeseket feszeget, illetve az altaluk nepszerusitett koz- es maganeleti esemenyeket, temakat, helyszinekrol publikal tenyfeltaro, illetve leleplezo tudositasokat.


Korabbi szamainkbol, a Jerevani Kurjanto cimu (magat konkurencianak nevezo) hetilap reflekcioibol, illetve az ide vonatkozo olvasoi levelekbol kezdjuk a mazsolazast.

Vulgaritastol mentes olvasoi leveleket, kerdeseket, kommentarokat tovabbra is a szerkesztosegbe varjuk. Novekvo impresszumunk barmely tagjanak irhatnak, vagy kuldhetnek temat, fenykepet – a jo izles keretein belul maradva. (Tag ez a keret – a szerk.)

Koszonettel,

A Szerkesztoseg 
 rigojanos  módosítás |   válasz erre |   profil |  2003-12-30 00:10   
A Csiki Kurjanto kozolte le az alabbi cikket:

Csak 15 jo husban levo erdelyi csendor tudta megfekezni azt az alkoholos allapotban levo fiatalembert, aki tigrisugrassal vetotodott az Unikumos uvegektol roskadozo polcok koze. A magat Ubuge Tiborkent megnevezo, 30 ev koruli fiatalember azt kovetelte a satrat uzemelteto holgytol, hogy azonnal tegyen lehetove egy szemelyes talalkozot Zwack Peterrel. A megrettent, sokkos allapotban levo, P. K. nevu felszolgalo holgy az agressziv kuncsaft viselkedeset a kovetkezokeppen jellemezte: “Mondtam neki, hogy nincs itten a Zwack Ur. O nem errefele lakik. En nem tudom a telefonszamjat se. De o csak kovetelodzott, meg verte a makkos cipojevel a pultot. Nagyon meg voltam ijedve.”

A ferfi a csendorseg autojabol kiugorva, az erdo fele szaladt, ahol a hatosagok nyomat vesztettek. Jutalom elleneben ezuton kerjuk, hogy aki a szemelyleiras alapjan raismer Ubuge Tiborra, az jelentkezzen a Csiki Csendorsegen.

 
 rigojanos  módosítás |   válasz erre |   profil |  2003-12-30 00:09   
A KONKURRENCIA LEVELE

A jereváni kurjantó az alábbiakat fűzi a cikkhez: Nem tizenöt jó húsban levő erdélyi csendőr volt, hanem ugyanannyi bögyös székely hajadon. A fiatalember nem volt alkoholos állapotban, hanem az unikum jótékony hatását mutatta be az úri közönségnek, amelynek kifejezett kérésére követelte Zwack úr személyes jelenlétét, eléneklendő a kicsikutyatarka címezetű hőseposzt. A felszolgáló hölgyet utólag kiengesztelte egy jólirányzott pohár unikummal, a lakkcipő meg nem lakkcipő volt, hanem kínai gyártmányú tornacipő. A csendőrök természetesen meggyőződtek a fiatalember jóhiszeműségéről, így megengedték neki, hogy hóvirágot szedni eltávozzon a közeli erdőbe. Aki tud valamit a fiatalemberről, kérjük, értesítse, hogy a csíki csendőrség vörös szőnyeggel várja székhelyén, hogy megfelelő bocsánatkérések közepette átadhassa neki a "csíksomlyó szombat esti úriembere" díjat.

(ubuge)

 
 rigojanos  módosítás |   válasz erre |   profil |  2003-12-30 00:08   
A Csiki Kurjanto az alabbi reflektacioval vagott vissza a Jerevani Hirmondo legbol kapott, a valosagot nem tukrozo, sot szemermetlenul eltorzito kontra-beszamolojara:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Visszavago

A tizenot csendor egyike (akiket a konkurrencia bogyos szekely hajadonnak probalt feltuntetni) lapunk keresere, ekszkluziv fotoval bizonyitotta ferfiassagat.


Id. Bodor Adorjan altabornagy, a Csiki Csendorseg szovivoje, az alabbiakat kozolte lapunkkal:
“A Jerevani Kurjanto helyszini tudositojat a szinpadrol kellett lerangatnia ugyanannak a 15 csendornek, amint az Istvan, a Kiraly eloadasat megszakitva probalta az eloadomuvesz kezebol kivenni a mikrofont. Kozben emelt hangszinnel allitotta, hogy o Koppany, es Vikidal Gyula egy imposztor. Ekkor felszolitottuk, hogy mutasson jogositvanytot, forgalmi engedelytet, tovabba adja meg anyja leanykori nevet. A gyanusitott erre a felszolito csendor anyjara akarta terelni a szot mindenaron, mikozben obszcen szavakkal, illetve kozepso ujjanak feltartasaval valaszolt. Eme fennforgas alatt zajlott az Ubuge Tibor nevu gyanusitottal kapcsolatos szituacio, a Zwack Unicum feliratu objektumnal. Az ott allomasozo csendor a hangosbeszelon keresztul kert erositest, amire a szinpadi fennforgassal foglalkozo embereink kenytelenek voltak valaszolni. Az igy kialakult zurzavaros helyzet kovetkezteben a Jerevani Kurjanto tudositoja elmenekult. Maga utan hagyott viszont egy fotografiat, amelyen Ubuge Tiborral lathatoak egy zenes tancos szorakozohely bejarata elott. Igy felvetodott bennunk kozpontilag az a gondolat, hogy a ket tettes szemelyes kapcsolatban is all egymassal. Annak a gyanuja is felmerult tovabba, hogy a szinpadi buntett mindossze elterelesi hadmuvelet volt a Zwack objektumnal zaljott fennforgas sikeres kivitelezese erdekeben.

Amint arrol a Csiki Kurjanto is tudositott, Ubuge eroszakoskodo hangnemben kovetelte P.K. nevu 48 eves, Baberlevel utca 5 szamu lakostol, hogy Zwack urral kivan szemelyesen talalkozni. Ott, a helyszinen. A kerest megtagado P.K. ezutan arra lett figyelmes, hogy egy elhibazott karate rugast kovetoen Ubuge ugynevezett ‘tigrisugrassal’ vetette magat az objektumba. Elfogasat kovetoen, egy meg tisztazando felrertes folytan ebbol a rendorsegi furgonbol menekult az erdo fele:”


Szeretnem ezuttal megcafolni azt a tudositast is, amely szerint a Csiki Csendorseg voros szonyeggel varna Ubuge Tibort. Van viszont szamara egy 3 x 3-as cellank, amelyet ket eroszakos bolti lopasert elitelt rabbal lesz kenytelen megosztani az elfogatasatol szamitott 5 honap alatt.”

 
 rigojanos  módosítás |   válasz erre |   profil |  2003-12-30 00:07   
A KONKURRENCIA LEVELE

No kérem, a valóság természetesen eltér a Csíki Kurjantó hamis adatokat felvonultató reflektációjától!

A bemutatott, férfiasságát bizonyító ember csak egy próbababa, a valódi csendőrök igenis lyukas cipőben és kékszínű terepmintás kosztümökben végzik feladatukat!
Valótlanság az is, hogy altábornagyi tisztben bárki is alkalmazva lenne a Csíki Csendőrségnél, tábornagy csak egy van, azt is vitrinben tatrják, s csak ünnepi események alkalmával engedik a nyilvánosság elé. Ennélfogva a nyilatkozata is hamisnak bizonyul, bár annyi igazság van benne, hogy a Jereváni Kurjantó tudósítója valóban járt a színpadon, de csak azért mert a főszereplők erre felkérték, s jelmezükre autogrammot kértek a namzetközi szinten elismert sajtóstól.

A Zwack-sátor mellett tartozkodó rendőr nem erősítést kért hangosbemondón keresztül, hanem egy pohár erőset, amit természetesen félreértett a Csíki Kurjantó nagyothalló munkatársa.

A reflektációban ismételten említett fiatalember valóban kapcsolatban áll tudósítónkkal, annál az egyszerű oknál fogva, hogy annak unokatestvére, s rokoni kapcsolatukat irigylésre méltó módon ápolják.

Mivel a Zwack-sátornál lezajlott feltételezett incidensről álláspontunkat már közöltük, felkérjük a Csíki akármi szerkesztőségét, hogy a jövőben tartózkodjon az ehhez hasonló ferdítésektől, mivel namcsak önmagukat járatják le, hanem a titkárnőnket is, aki kénytelen volt több ízben lejárni a sarki kocsmába, hogy e cikk létrejöttéhez szükséges sörmennyiséget biztosítsa.

Tisztelettel,
a Jereváni Kurjantó (önmagukért sem) felelős szerkesztőbizottsági tagjai


(ubuge)

 
 rigojanos  módosítás |   válasz erre |   profil |  2003-12-30 00:06   
Vezercikk a Csiki Kurjanto elso oldalarol:

Az alkohol fogja a pennat a Jerevani Kurjantonal

Szoparbajra hivta lapunkat a kerdeses reputacioju, etikatlan szerkesztoseg

Immaron egy hete tart az a (nem kerdeses kimenetelu) szoparbaj, amelyet a Jerevani Kurjanto alkoholos befolyasoltsagarol hirhedt szerkesztosege provokalt ki az objektiv tudositasairol hires Csiki Kurjanto egyik pelda erteku cikken felbuzdulva.

Szerkesztosegunk ugy dontott, hogy buszken all a kihivas elebe. Mivel ugy tunik az ellenfelet semmi sem tartja vissza a piszkos eszkozok igenybeveteletol a nyeres erdekeben, ezert mi sem tantorodunk el a magandetektiv, paparazzi, szemeteskuka-atkutatas, kemenykalap es krumpliorr hasznalata, illetve a jol bevalt nyul-kihuzasa-cilinderbol modszerek hasznalatatol.

Ubuge Tibor es tarsai karakteret jellemezendo, elso lepeskent megszereztuk azt a szigoruan bizalmas titkos szolgalat altal keszitett jelentest, amelynek hitelesseget az alabbi pecset bizonyitja:

Szigoruan titkos es bizalmas jelentes
13-as szamu Csiki Csendorors
2003. julius 1.

Megfigyelt szemely: Ubuge Tibor, Marosvasarhelyi lakos.
Fedonev: “Lopici Gaspar” (tovabbiakban L.G.)
Megfigyeles helyszine: “Csiki Diszko”

20:05 – L.G. megerkezik az objektum ele egy zsemleszinu Trabant Kombi tipusu jarmuvel. Ruhazata a kovetkezokbol all: Neon zold szinu, lyukacsos atleta triko (koztudatban “izompolo”-kent meghonosodott felsoruhazati darab); egy polieszterbol keszult tarka mintazatu melegito also (az utca embere altal “susogos macko”-nak nevezett alsoruhazati darab); egy Terminator tipusu napszemuveg (homlokra tolva); levagott ujju motoros borkesztyu (bal kezen); feher tenisz zokni (mindket labon); Fila papucs. Ezenkivul meg megjegyzendo, hogy a megfigyelt szemelynek eros BAC tipusu (barna szinu) after shave illata volt. Jobb zsebebol pedig egy fegyvernek latszo targy dudorodott felcomb magassagig.

20:08 – L.G. belep az objektum teruletere. Azonnal a bar fele veszi az iranyt. Raul egy barszekre, kozvetlenul egy szoke (valoszinuleg festett) haju holgy melle. Elkezd dorgolozni. Nem a no. L.G. Kozben az alabbiakat mondja a holgynek:

“Bebi”
“Szivi”
“Van a zsebemben cukorka. Megkeresed?”

Ekkor a kulso szemlelo csak egy csattanast hallott, amit a foldre csapodo L.G. testenek tompa zaja kovetett. Ket jol megtermett (ruhasszekreny nagysagu) fiatelember felosegitette L.G.-t, majd ugyanazzal a mozdulattal kitessekeltek az objektum teruleterol. Kozben L.G. laba nem erintette a foldet.

20:20 – L.G. obszcen szavakat kiabalva felsegitette magat a foldrol, es jarmuvebe beszallva elrobogott.

 
 rigojanos  módosítás |   válasz erre |   profil |  2003-12-30 00:05   
A KONKURRENCIA LEVELE

Ismét tanúi lehetünk egy jellemző diverziónak, melyet a titkosszolgálatokkal szorosan együttműködő, azoknak módszereit felhasználó gátlástalan emberek társasága követ el a jóhiszemű olvasóinkkal szemben. A Csíki Kurjantó alább idézett, minősíthetetlen cikke iskolapéldája a tömegek manipulációjának, melyre csak a legelvetemültebb, embernek nem nevezhető egyének képesek. Ennél fogva nem is tartjuk szükségesnek "az objektiv tudositasairol hires Csiki Kurjanto" anyagát kommentálni, az ott bemutatott hamis és manipulatív "tényekről" viszont szólni kívánunk.

Elsősorban határozottan tiltakozunk a vezércikk címében írt valótlan állítás ellen, miszerint szerkesztőségünk tagjai az alkohol befolyása alatt állnának. Ha előző cikkünkben megjelent kijelentésre alapoz az "objektív" jelzőt méltatlanul viselő szerző, tudatnunk kell vele, hogy titkárnőnk saját szükségleteit intézendő járt több ízben a sarki közétkeztetési egységben, mivel nem bírta kivárni anyagunk méltóságteljes elkészülését. Minekutána az ismeretlen, nevét gyáván nem vállaló szerző bevallja, hogy munkatársait aljas, civilizált emberhez nem méltó módszerek igénybevételére bírta rá, hogy hamis és rágalmazó adatokat próbáljanak meg szerezni mindenki által szeretett és tisztelt szerkesztőségünk ellen, nem tehetünk mást mint határozottan tiltakozni eme etikátlan praktikák ellen.

Amint azt mindenki tudja, a titkos szolgálatok rendszeresen terjesztenek álinformációkat, amelyeknek élő példája az említett "cikkben" fellelhető, ránézésre hazugságnak bizonyuló megfigyelés jegyzőkönyve.

Az állítólagos titkosszolgálat által szolgáltatott infromációk jellemzőek az általuk alkalmazott sokbalkezes ügynököknek nevezett egyénekre, mivel egy szó sem igaz belőlük. Miután többszörösen megrágalmazták
közösségünk tiszteletreméltó tagját, nem átallanak újabb szégyentelen támadásokba bocsátkozni.

Ezúton tisztázzuk, hogy Ubuge polgártársunk valóban járt egy közétkeztetési egységben, de szolid megjelenésű úriemberként érkezett, frakkban, nyakkendővel és lakkcipőben, egy Dacia típusú terepjáróval.

Mivel a szerencsétlen megfigyelő fejére egy tetőcserép esett véletlenül, az illető színes foltokat figyelt meg szeretetreméltó polgártársunk helyett, így nem csoda, hogy a Csíki valami munkatársaihoz helytelen információk jutottak, melyeket kéjes örömmel haszáltak fel mélyen becsült honfitársunk lejáratása érdekében. Értesítjük a fent említett egyéneket, hogy úgy Csíkszereda, mint Marosvásárhely felelősségteljes polgárai egy emberként állnak ki meghurcolt társuk mellett, amit bizonyít a sok együttérző, a Csíki blablát elítélő távirat, levél és postagalamb.

Ami a kultúrhelyről illető távozást illeti, ismét tévedésben leledzik az informátor, mivel a szórakozóhely tulajdonosa felkérésére a jelenlevők tenyerükön kísérték ki az említett úriembert, támogatásukról biztosítva őt.

Ezennel felkérjük a Csíki satöbbi szerkesztőségét, hogy a jövőben tartózkodjék hasonló megnyilvánulásoktól, mivel nehezen tudjuk megfékezni az őket felelősségre vonni akaró embertömegeket. Támogatásáról biztosított már a strasbourgi ubugejogi bizottság is, valamint az összes állat-, növény- és környezetvédő szervezet. Erőnkkel szembeállni butaság és óvatlanság!

Tisztelettel
a jereváni, csíki, marosvásárhelyi és világközösség


(ubuge)

 
 rigojanos  módosítás |   válasz erre |   profil |  2003-12-30 00:04   
(N)agymosas

A Jerevani Kurjanto nem riad vissza a nepet megteveszto propagandatol sem

Gyanutlan es johiszemu utcai jarokelok esnek aldozataul naponta a magat vakmeroen “ujsagnak” titulalo szennylap propaganda-hadjaratanak. A tobb, mint egy hete tarto nepbutito mocskolodas oly messzire ment, hogy szerkesztosegunknek nem maradt mas valasztasa, mint felvenni a kesztyut a Jerevani Kurjanto sardobalo firkaszaval szemben annak erdekeben, hogy nemcsak 58 evre visszameno reputaciojat, de velt es valos olvasokozonsegenek johiszemuseget is vedo szarnyai ala vegye.

Mivel megbizhato informaciokra alapozott meggyozodesunk, hogy Ubuge Tibor all a fent emlitett szennylap megteveszto szandeku, etikatlan – es olykor “malackodo” – megnyilvanulasai mogott, ezennel elinditjuk Ubuge multjat, anyagi, szocialis, es mental-higieniai hatteret feltaro riport-sorozatunkat.

Ennek elso allomasakent tegyunk idoutazast foszereplonk gyermekkoraba.

Ugyan Ubuge szuletesenek korulmenyei maig tisztazatlanok, a falubeliek jol emlekeznek arra a kisfiura, akit mindenki csak “hogyazordogvinneelanyavalyast”-kent ismert. Mikor nem kergette egy termesetol megkopasztott gyumolcsfa tulajdonosa, vagy egy orrat konnektorkent rendszeresitett diszno gazdaja, Ubugenk altalaban egy fa tetejen ucsorgott az istallo mogott, ahova szulei, tanarai, vagy a plebanos elol bujt.

Marosvasarhely legoregebb embere, Kerekes Pista bacsi egy kupica szivmelegitoert cserebe meselt szerkesztosegunknek:

“Furcsa gyerok vot ez a Tibi. Vagy a feszerben kaptam el, ahogy a bicskajaval a parittyajabol akart nyilvesszot faragni, hogy valami lyanynak lojon vele kitomni valo madarat, vagy az istalloban, ahogy a szamarat probalta diszperzittel lefesteni, mert Ilonka azt mondta neki, hogy kitomott bagoly ide vagy oda, addig nem megy vele a bucsuba, amig feher lovon nem keri. Haj, de sok bajunk vot ezzel a gyerokkel.”

Ubuge nem sokban hasonlitott a vele egykoruakhoz. Mar 6 eves koratol ket es fel fejjel volt nagyobb, mint osztalytarsai, es 8 evesen korszakallat novesztett. Altalanos iskolai matematika tanara, F.L., aki a baromfijat korabban ert atrocitasok megismetlodesenek elkerulese vegett csak anonymitasanak megorzeseert cserebe volt hajlando nyilatkozni, elmondta, hogy Ubuge massaga nemcsak az orakon tunt fel. Mivel gyorsabban osztott-szorzott, mint a tobbi gyerek, uzsorakamatra adta kolcson a birkapasztorkodassal osszekeresett penzet. Termeszetben fizettette vissza a tartozasokat, es a holgyek teren szerzett tapasztalatait feloras eloadasok formajaban adta tovabb a falubelieknek, akik szivesen fizettek a szaftos stilusban es melyremeno reszletesseggel (bar igen csekely szokinccsel) demonstralt elmenybeszamolokert.

Mi a tobbi gyerek Barbikat oltoztetett, addig Ubuge csak ezzel a ket babaval volt hajlando jatszani:A szuloi ertekezletekre Ubuge szulei inkognitoban jottek. A 150-es lelekszamu falu termeszetenel fogva azonban hatastalannak bizonyult mind az al-bajusz, mind pedig a Bob Marley paroka. (Mindkettot Kerekes Pista bacsi Fuszer-, Kalap- es Szerszam-nagykereskedeseben vettek hitelre). A krumplinyomdaval hazilag gyartott szemelyi igazolvany, anyakonyvi kivonat, illetve a tobbszori sikertelen alcazasi kiserlet utan az Ubuge szulok lehajtott fejjel latogattak az iskolaba minden felhaborodott tanari hivast kovetoen...


Kedves olvasoink! Remeljuk, riport-sorozatunk elso resze kello betekintest nyujtott Onoknek foszereplonk, Ubuge Tibor gyermekkoraba, es ezen keresztul ennek a kerdeses karakteru fiatelembernek arnyekos jellemebe. Sorozatunk masodik reszet is hamarosan olvashatjak a Csiki Kurjanto hasabjain!

Udvozlettel, a Szerkeszto

 
 rigojanos  módosítás |   válasz erre |   profil |  2003-12-30 00:03   
A KONKURRENCIA LEVELE

Nem tudunk eleget csodálkozni az állítólagos Csíki mittudoménmi valóságtól elrugaszkodott szolgálatos rágalmazóinak vakmerőségén.
Irományuknak annyi köze van a valósághoz, mint Hobó lyukas zoknijának az űrutazáshoz. Mivel annyira sem vette a fáradtságot, hogy elolvassa előző írásainkat, a Csíki ... állítólagos szerkesztője (természetesen) ismét saját szavahihetőségét cáfolja: sosem állítottuk, hogy újság lennénk, tehát az ügy le van tárgyalva, ahogy néhai nagyanyánk mondta, amikor megtudta, hogy az önkormányzat elektronikus postafiókot létesített a nevére.

(Természetesen) hamis minden adat, amit mélyen becsült Ubuge polgártársunkról írnak, azaz, hogy a másik néhai nagyanyánkat idézzük: szavukon a budiig sem lehet elindulni. Nem tudunk mást kijelenteni, csak azt, hogy elméjük zavarodott, akár a macskánké, mikor a vacsorára megszokott rigó helyett a szomszéd rotweilerét fogyasztja apró darabokra szeletelve. Figyelmeztetjük az állítólagos szerkesztőt, hogy macskánk kezelés alatt áll, s hamarosan visszatér megszokott étrendjéhez.

Mivel bebizonyítottuk, hogy az alább leírtak (természetesen) nem felelnek meg semmilyen valóságnak, nem untatjuk tovább hű olvasóközönségünket, mely (természetesen) a mi oldalunkon áll, ennélfogva jobb dolga is van, mint a Csíki félrebeszélő gyerekbutító meséit olvasni.


(ubuge)

 
 rigojanos  módosítás |   válasz erre |   profil |  2003-12-30 00:02   
Tisztelt es nagyrabecsult olvasoink!

A magat mar ujsagnak nevezni sem mero Jerevani Kurjanto cimu betuvel-telenyomott-papirhalmaz (masneven “gyujtos”) osszefuggestelen vadaskodasaira reflektalva szerkesztosegunk ugy dontott, hogy sajat hasabjainkon keresztul kiserelunk meg szot erteni a szenny-aramlatot a hatterben mozgosito szemellyel.

Nyilt Level Ubuge Tibornak

Allitolag tisztelt Uram! Ezuton szeretnek Onnel kommunkaciot kezdemenyezni, amely remelem, nem marad egyoldalu. Elozeteskent annyit elmondanek, hogy a tegnapi galamb postaval erkezett csomag tartalmat (1 db Rotweiler szemfog; 3.5 cm macskafarok; 1 db pavatoll; 1 db 4x5-os meretu szines filmrol elohivott kerdeses izlesre vallo, Onrol hazilag keszitett fotografia, illetve az 1 db kitaposott, ballabas mubor alkalmi ferfi cipo) atadtuk az illetekes hatosagoknak laborban torteno kivizsgalasra. Elkuldtuk tovabba a csomagban talalt, Anti-Ubuge Kupak Tanacs megdontesevel fenyegeto levelet, illetve a fentebb felsorolt targyak osnepi woodoo kivitelezesere szolgalo receptet is.

A kormanyzati laborbol erkezett hivatalos jelentes szerint a csomag kuldoje a kovetkezo leirasnak felel meg:

Eletkor/Nem: 30 ev koruli ferfi
Kulso: Az 50 ev feletti noi populacio megitelese szerint nem kimondottan rosszkepu
Ertelmi kepesseg: IQ = 122.5670
Erdeklodesi terulet: alkoholos uditoitalok osszehasonlito tesztelese szemelyes celbol; zenes-tancos szorakozohelyek; topografia; az atlagostol eltero meretu noi testreszek; kugli; allatidomitas (azon belul is a ragcsalok); uvegezes; hitelkartyavar-epites
Kulonos ismerteto jele: Az atlagosnal nagyobb mennyisegu szorzet – kulonosen derek felett es terd alatt


Kedves Ubuge Ur! Ezuton kerjuk Ont, hogy nyilt levelen keresztul lepjen kapcsolatba szerkesztosegunkkel, es johiszemu olvasotaborunkkal, az On szemelyet korulvevo misztikum es tomegpanik megszuntetese erdekeben.

Udvozlettel, a Szerkesztoseg

 
 rigojanos  módosítás |   válasz erre |   profil |  2003-12-30 00:01   
OLVASOI LEVEL

Koppany udvozletet kuldi


(bobe)

 
 rigojanos  módosítás |   válasz erre |   profil |  2003-12-30 00:00   
BREAKING NEWS

Kiadtak az Elfogato Parancsot a Kornyeket Rettegesben Tarto Csiki-Fridzsider-Tolvaj Ellen

A Csiki Kurjanto Leleplezi a Tettest!

Ket es fel honapos nyomozas zarult le a mai nappal, amelynek eredmenyekent vegre elterelodott a gyanu szeretett polgartarsunkrol, es a Csiki Diszko, illetve egyeb intezmenyek nagylelku es nagyrabecsult tamogatojarol, Rigo Janosrol!

A gyanu, bizonyitekok szemtanuk es ismerosok altali azonositasa alapjan minden ketseget kizaroan (az korabbi hiradasok alapjan kerdeses karakteru) Ubuge Tiborra terelodott.

Olvasoink emlekezetenek felfrissitese erdekeben vizsgaljuk meg a esemenyek folyasat a kezdetek kezdetetol…

2003. aprilis 26. – A tengeren tuli es foldonkivuli diaszpora osszefogdosasara (szo szerint ugy, mint elmeletileg) alakult Web Site 1 eves fennallasanak megemlekezesere szervezett, 18 even felulieket megcelzo, kerdeses izlesvilagra vallo, ejszakaba nyulo zartkoru osszejovetele a kakasszo bekoszontevel, buntett szinhelyeve valt.

A partin resztvevo, felhuzott szemoldoku fogadtatasban reszesulo moralis elhivatottsagarol hires gyulekezet, illetve a fent emlitett Web Site szuloatyja, - a szorosabb korokben “Foszerkeszto Ur”-kent ismert S.H. – arrol ertesult a megbizott falu-ebreszto Csiki Kakas kukorekolasara magahoz terve, hogy az S.H. tulajdonaban levo, titokzatos “elelmiszereket” tartalmazo hutoszekrenynek laba kelt.

A hirrol jozan szomszedaitol tudomast szerzo, alkoholos befolyasoltsaganak maradvanyaitol szabadulni probalo S.H. azonnal az ot 13 evvel ezelott szkanderban legyozott Rigo Janos mulatozora terelte a gyanut ebben a nyilvanosan kozzetett, es egyertelmuen elhamarkodott kijelentesben:
~~~~~
hunor email üzenet | válasz erre | profil | 2003-04-27 12:28

Rigojanosnak!

Szavahiheto masnapos szomszedaim meglepo egyetertessel allitottak a mai napon, hogy valakit lattak a hatan a hutoszekrenyemmel, amint kiosont hajlekombol. Semmikepp nem mutogatnek ezen okbol kifolyolag rigojanos kartarsra, de mindenkeppen kerem a hutoszekrenyem es annak tartalmanak visszaszolgaltatasat, az esetleges elfogyasztott javak potlasaval egyetemben. Ebbe beleertendo a Csabai feliratu, egyebkent mar teljesen azonosithatatlan termek is, melyhez ragaszkodom.

Hunor


Referencia: http://www.magyaronline.net/forum/viewtopic.php?topic=116&forum=29&191
~~~~~
Azonban lelkiismeretes, es megalapozatlan ragalmazasoktol ludborzo hatu nyomozo-riporterunk, erre azonnal munkaba lepett. Ket es fel honapon keresztul tartotta megfigyeles alatt az altala mar regota gyanu arnyekaban burkolozo, es ketes hiru Ubuge Tibor nevu marosvasarhelyi lakost.

Az alabbi kep az ominozus bunteny elkovetesenek hajnalan keszult S.H. egyszobas, bevizesedett garzon-lakasanak epulete elott. A kepen lathato labakat az azokat kozelrol es jol ismero szemelyek (ivocimborak, kuzinok, es a Csiki pedikuros) egybehangozan beazonositottak, mint Ubuge Tiboret.A Csiki Csendorseg neveben ezuttal felszolitjuk Ubuge Urat, hogy feltartott kezzel adja meg magat!

A Szerkesztoseg

 
 rigojanos  módosítás |   válasz erre |   profil |  2003-12-29 23:59   
OLVASOI LEVEL

Egesz Jakuzzia köszönetet mond a Csiki Kurjanto szerkesztöjenek Rigojanos (neninek) faradhatatlan titkosszolgalati munkajaert.
Nagy örömmel olvastuk hogy elökerült S.H. Föszerkesztö Ur es ami meg fontosabb az aszalt Csabai
( meg a penesznek sem kellett)
Türelmetlenül varjuk Ubuge Tibor jelentkezeset, merre cipeli S. H. Urat lakosztalyaval es a benne elhelyezkedö hütömasinaval , az aszalt Csabaival, es a Föszerkesztö tevekenysegehez nelkülözhetetlen Lap – tipp- toppal.


(anri)

 
 rigojanos  módosítás |   válasz erre |   profil |  2003-12-29 23:49   
OLVASOI LEVEL

Tisztelt Szerkesztőség!

Alázatos elnézést kérek kvalifikálatlan korábbi hozzászólásomért. Jogos kritika ért a Szerkesztőség részéről és én - korábbi korok szellemében, de lankadatlan belátással - önkritikát gyakorlok ittend. Ígérem, hogy a továbbiakban csak releváns kérdésekben hallatom hangom és azt lehetőleg mindenki szájaíze szerint. Tudom, utóbbi különösen nehéz feladat, de megkísérelem a lehetetlent is.

Hogyaszongya:
Szerintem politikailag semleges, de másokat is hosszú ideje foglalkoztató kérdés, hogy miért fárasztóbbak a lépcsők felfelé, mint lefelé.

Magam csak azt a magyarázatot leltem eddig, hogy lefelé=visszafelé már ismerjük az utat, így könnyebbnek, rövidebbnek, gondtalanabbnak, stb. tűnik. Szívesen meghallgatnám erről neves ergomómus, filozófus, biológus, meteorológus, ... szakemberek véleményét is.

Maradok tisztelettel a távoli nagyváros anonym ismretlenségéből hozzátok menekülve

Érdeklődő Jutika
von und zu Tudászszomj


(Pompery Judit - Nem Hunor)

 
 rigojanos  módosítás |   válasz erre |   profil |  2003-12-29 23:48   
OLVASOI LEVEL

Ma reggel nagy meglepetesemre a ket hettel ezelött vett meg ujnak nevezhetö szoknyamat alig tudtam begombolni, elkeseredesemben ide ültem hogy egy kicsit felviduljak,
vagy legalabb megoszothassam valakivel banatomat, es lam megjelent a Csiki Kurjanto uj formaban.
Egyböl tudtam hogy ha itt nemkapok tanacsot vagy valaszt a szamomra felfoghatatlan kerdesre akkor
elvagyok veszve.
Ez a most emlitett szoknya egyszer volt rajtam kb. ket hete akkor nagyon jol es csinosnak ereztem magam benne, ezutan kiakasztottam a terszra szellöztetni, ezt eddig mindig igy csinaltam
Ma reggel meg kerni akartam hogy azonnal valaszoljon aki tud es ne posta fordultaval mert a posta lassabb mint a ruhanemü. mint ez a pelda is mutatja Matol vilagos a “ hömerseklet ingadozas „ ez egyertelmü es szamomra megerthetö logikug is hisz napközben 34-36 foknak van kiteve es ejjel 15-18 fokra lehül a levegö.
Ezt a hömersellet különbseget nehez egy ruhanemünek elviselni
Etelka megmentettel most tudom hogy minden lelkiismeretfurdalas nelkül beakaszthatom a szekrenybe nyomorogjon ott mert ma reggel a gombot ugyan meg arreb tudtam varni de arrebarreb mar nem megy
Mit is tettem volna a Csiki Kurjanto nelkül ????


(anri)

 
 rigojanos  módosítás |   válasz erre |   profil |  2003-12-29 23:46   
ELSO HIVATALOS BESZAMOLONK, MINT CSIKI KURJANTOKedves Sajat es Masok Kulsejetol Lelombozodott Asszonyok

es termeszetesen minden kedves elofizetonk

A legmegfelelobb helyre fordultak kerdesukkel es problemajukkal. Itt illetekes fulekre talalnak minden noket es ferfiakat erinto kerdesben.

Hataskorombe tartoznak a kovetkezo temak:

- Tenyfeltaro riportok es karakterabrazolas (kozerdeket erdeklo vagy serto temakban, amelyek a nyomozott szemely eletenek es multjanak minden feledesbe merultnek hitt reszletere messzemenokig kiter – hozzateve, hogy a megnyilatkozo ismerosoknek, rendorsegi dolgozoknak, szemetszallito- es utasszallito kisiparosoknak, illetve baratoknak es kozeli/tavoli ismerosoknek lejben koszonjuk meg, ha megoszt velunk ezt-azt)

- Idojaras (kulonosen az ebbol adodo tarsadalmi problemak)

- Noket es ferfiakat erinto (velt vagy valos) problemak (korra valo tekintet nelkul

- Kozerdeku, kulturalis esemenyekrol valo hiteles tudositas (lasd. Az Ezer Szekely Leany cimu esemeny kereteben megrendezesre kerul Istvan, a Kiraly rockopera szinpadan, illetve az amelletti Unicum satornal tortent Ubuge Tibor altal eloidezett fennforgas)

- Intim temak kulonosen (itt elmondanam, hogy a hozzam erkezett vulgaris hangvetelu levelek, illetve joizles fogalmat meghazudtolo fotografiaktol a jovoben kimeljenek – kiveve termeszetesetesen, ha a kozerdeku vonatkozasa van az ugynek)

- Szorakoztato ipar (ezen belul is a Csiki Diszko, es hasonlo zenes-tancos szorakozohelyen lezajlott esemenyek)

- Topografia


Jo helyre fordulnak tehat mindazok, akik a Csiki Kurjanto szerkesztosegetol varnak megoldast barmilyen, a fentebbi kategoriakba tartozo problemajukra.

Ennek szellemeben valaszolok is az alabb osszegyult kerdesekre.

Koszonettel,

A Szerkesztoseg

 
 rigojanos  módosítás |   válasz erre |   profil |  2003-12-29 23:45   

Csak Hozott Anyagbol Lehet Dolgozni

Avagy nem a cipo a kicsi, a lab a nagy

Nagyszeru temat vetett fel nehany tukorkepetol megriadt olvasonk. Gyakran fordul elo az emberrel, hogy a teli honapok elteltevel megrokonyodve tapasztalja a nemcsak altala, de baratai/ismerosei/szomszedai altal elraktarozott elelemmennyiseg kezzelfoghato eredmenyet – onmagan ugy, mint azokon. Elkeseredesre, fejvakarasra, ruhak szetszabdalasara, onmarcangolasra, csoport terapiara, illetve valasra azonban semmi ok.

Vizsgaljuk meg eloszor a problema mibenletet. A homo sapiens terd es vall kozotti reszenek elsodleges funkcioja a konzekvencia-mentes elvezetek felhalmozasa. (A labfetis ugyan meghazudtolna ezt a teoriat, szemelyes fenntartasaim miatt nem veszem figyelembe ennel a meghatarozasnal) Mig bizonyos elvezetek nincsenek hatassal a fenekre (most csak meretbeni vonatkozasokrol beszelunk – a szerk.) addig a taplalkozas valasztott formai nagyban hozzajarulnak az atmero alakulasahoz.

Mar 14. Lajos koraban tudtak, hogy a noi hatso (vagy annak korvonalai) csak intim kornyezetben hozhatok napvilagra. Nyilvanos helyen pedig csak a kivalasztottak tekinthetik meg azt, szinten intim (bar keves levegoju) kornyezetben, es csak guggolva. Kiveve persze kifejezetten magas holgyek eseteben. A 20. szazadban azonban kifejezetten tamogatja a noi, illetve ferfi hatsok nagy nyilvanossag ele hozatalat (a mai technologianak koszonhetoen azonban neha az intimnek velt helyzet is nyilvanos megmerettesbe torkollhat).

Az ugynevezett “macskanadrag” meghonosadasa tett fel az I-re a pontot. Tarsadalomtudomany-kutatok tanulmanyai alapjan a ruhadarab szeles korokben valo terjeszteseert, es az ez altal noknek es ferfiaknak okozott, evtizedekig tarto lelki es szellemi stresszert ez az 5 ferfi felelos.A trendnek manapsag mar kevesebben esnek aldozatul, es a tomegpanik enyitesere alakult szervezetek jovoltabol megszuletett az alabbi, modositott valtozat, amelyet a ruhadarab leghusegesebb tamogatoit kielgitendo, gondoskodott rola, hogy az eredeti elkepzeleshez is hu maradjon.A szoknyak szukulese sem segitett azonban a macskanadrag megjelenese altal keletkezett tarsadalmi problemakon. Olvasoink levelei tokeletesen demonstraljak a frusztraciot.

A problemak nagy resze azonban megint csak a hatso fellel kapcsolatos elvezetekre vezetheto vissza. Itt megjegyeznem, hogy erkeztek szerkesztosegunkhoz olyan ketsegbeesett levelek is, amelyekben arra a problemara keres megoldast a leveliro, amikor a hatso fel elvezetek altal befolyasolt merete automatikusan maga utan vonja a hatso fellel kapcsolatos mas tipusu elvezetek variacioinak kvantitativ csokkeneset.
Ezekre a levelekre valaszul egy elo klasszikust ideznek, aki a kovetkezot mondta egyszer:

"Nagy kufferbe jo pakolni"

A Csiki Kurjanto ezt a turisztikai metaforat egy, a cikk cimeben is szereplo, fodraszuzletben hallott masikkal egeszitene ki, amely szerint:

"Csak hozott anyagbol lehet dolgozni"

Ezert azt javaslom, hogy dobjak el a nyirkos szekrenyben osszement ruhadabokat, es a fentiek szellemeben vegyenek egy szammal nagyobbat.

A Szerkesztoseg

 
 rigojanos  módosítás |   válasz erre |   profil |  2003-12-29 23:44   
OLVASOI LEVEL

Tisztelt Szerkesztoseg es Olvasotabor,

Nagy erdeklodessel olvastam a nemregiben kozzetett cikket aminek hatasara jomagam is hozzaszolok.

A homerseklet (radikalis vagy fokozatos) csokkenese altal, annak az emberi testet reszben vagy egeszeben fedo/vedo/dekoralo, legtobb esetben divat diktalta, valamint praktikus es egeszegugyi szempontok figyelembevetelevel keszitett es hordott, hazilag eloallitott vagy tomegcikk gyanant termelt es ertekesitett, legtobbszor textil alapanyagu, magan- es kozszuksegleti cikkre (a tovabbiakban: ruha) gyakorolt negativ - a ruha minden iranyban valo kiterjedeset megakadalyozo ill. onmagat a kiterjedest negativ iranyba keszteto - hatasanak megakadalyozasaval kapcsolatos, tudomanyos alapokra epitett kutatasaim eredmenye a jelen formaban es korulmenyek kozott (a szeleskoru publikum szamara eloszor elerheto modon) unnepelyesen es hivatalosan kozzetetetik.

1. Telikabat hordasa nyaron
Megjegyzes: rendkivul praktikus megoldas
Magyarazat: a teli idojaras okozta hideg hatasara osszement telikabat eredeti meretehez viszonyitva ugyan kisebb lehet, de - mivel nyaron nem kell ugy feloltozni - tobb hely van alatta.

2. Furdoruha viselese telen
Megjegyzes: ugyancsak rendkivul praktikus megoldas
Magyarazat: a nyari meleg - es nem utolso sorban, a nagy szamban elfogyasztott fokhagymas-tejfolos langosok valamint az udito hatasu, de magas cukortartalmu malnaszorpok es fagylaltok - hatasara a minden iranyban kiterjedt emberi test ellenallob a homerseklet csokkenesenek.

3. Az evszaknak es idojarasnak megfelelo ruhazat feloltesenek helyes modja (POTMEGOLDAS!!!)
A ruhat nagy sebesseggel vegyuk testunkre! Ebben az esetben a "hasznalhatatlan rongy" kategoriaba sorolt osszement ruhanemu is - a fizika torvenyei ertelmeben, surlodasi energia altal keltett ho hatasara - ideiglenesen minden iranyba kiterjedve kitagul, ezaltal atmenetileg hordhatova valik. A sebesseg novelesevel a hotagulas egyenes aranyban fokozhato, ennek ertelmeben ezzel a modszerrel szukseg eseten akarmilyen ruha akarkinek megfelelhet.


(cassi)

 
 rigojanos  módosítás |   válasz erre |   profil |  2003-12-29 23:43   


TELEFON-no-more-SZEX

A telefonalas mara nem csak a biztonsagos, vedekezes nelkuli szex kedvelt lebonyolitasi formajava valt (lasd. “maroktelefon” – a szerk.), de mas modon is kozremukodhet hazassagok felbomlasanal.

Egyre tobb, valtozo korban levo, futball- es karburatorszereles-ellenes asszony valasztja a valasnak (pontosabban a valasi szandek bejelentesenek) egy ujjonan divatba jott formajat. A hajcsavarokban valo ablakpucolastol, illetve nappaliban zajlo sport esemenyek alatti egyoldalu beszelgetesektol frusztralt felesegek tucatjaval emelik fel a kagylot, hogy ferjeiket tarcsazva bejelentsek abbeli szandekukat, hogy sajat megtelt hocipojuket alkalmira, ferjuket pedig utilapura cserelik.

Kelemen Laszlone haztartasbeli igy nyilatkozott lapunknak:

“Elegem lett! 34 eve fozok, mosok takaritok ra, de en mondom maganak, ha elgancsolnam az eloszobaban, csak leporolna az overaljat, miutan feltapaszkodott, de eszre sem venne, hogy nincs leborotvalva a kitartott bal labam. Aztan foltozhatnam a nadrag tergyet, ahol kilukadt az esestol. Ugyhogy en egyik nap, miutan megjottem a piacrol, bezartam a levesnek valo tyukokat a kamraba, oszt feltarcsaztam a Lacit. Az elso kerdes, mikor meghallotta a hangomat az volt, hogy mikorra lesz keszen a pacal. Pedig nem is volt szezonja. En akkor odamondtam neki, hogy pakolja a szerszamjait, oszt menjen Isten aldasaval!”

Kelemenne csak egy a sok, hazassagaval, ruhataraval, megereszkedett testreszeivel elegedetlen asszonynak akik a sokevi hazasaguknak vegere pontot teve a 21. szazad technologiajat hivtak segitsegul, igy nehany szora redukalva az egyebkent kialtozasba fulo, szemtol-szembeni konfrontaciot.


Mikozben a fuggetlensegukert harcolo nok sajat es ferjuk testenek latvanyatol megriadt, fiatalabb es nagyobb potenciaval biro partnerrol, vagy csupan kevesebb futballrol almodoznak, addig a meghokkent ferjek autostaskajukat elejtve es makkos cipojukbol kilepve probalnak a tortentekre magyarazatot talalni.Az uj divatnak egyre tobb kovetoje akad. A Csiki Kurjanto hivatalos felmeresei szerint a jaromba hajtott feju ferfiak mintegy 87%-a szamithat ra, hogy 134 telefoncsorgesbol 1 a fenti SMS uzenetet eredmenyezi.

A Szerkesztoseg

 
 rigojanos  módosítás |   válasz erre |   profil |  2003-12-29 23:42   
LEVEL A CSERKESZTABORBOL

Kedves Olvasóink!

Az alábbi levelet azért közöljük, mert esetleg több olvasónk gyereke/unokája is van ugyanebben a cserkésztáborban, ahonnét Karcsika tájékoztatja a szüleit.


Drága Anyu és Apu!
Csak azért írok, mert a táborvezetönk azt mondta, írjunk, esetleg láttátok a TV hirekben az áradás képeit és idegeskedtek. Itt minden OK. Csak egy sátor és két hálózsák úszott el az árban, de szerencsére közülünk senki sem fulladt meg,mert a hegyen voltunk Sanyit keresni.
Hopplá, Anyu légyszives hivdd fel Sanyi anyukáját és mondd meg a Sanyi anyukájának, hogy a Sanyi jól van. Ö maga nem tud írni a gipsz miatt. Én a mentökocsival mehettem. Klassz volt. Soha az életben nem találtuk volna meg Sanyit abban a sötét erdöben, ha nem villámlott volna annyit. A táborvezetö dühös volt Sanyira, hogy egyedül ment az erdöbe barangolni és senkinek nem szólt még egy szót sem. Sanyi azt mondta, hogy ö beszélt erröl a Vilivel, de az a tüz idején volt és Vili biztosan nem hallott semmit, mert annyira ropogtak az ágak.
Tudjátok-.e, hogy ha az ember a benzineskannát a tüzre dobja, az felrobban? A tábortüzre hordott nyirkos fák még ettöl sem gyulladtak meg, de egy sátor leégett és vele a cuccaink egy része. Jancsi elég viccesen néz most ki addig, mig ujra kinö a haja.
Szombaton jövünk haza, ha a táborvezetönk, Vili meg tudja addigra javitani a kocsit.Azt a karambolt igazándiból nem is a Vili okozta, a fék egész jól müködött még akkor, amikor elindultunk. Vili azt mondta, hogy ilyen régi autókban állandóan van valami baj, azértis nem tudott rá biztosítást kötni.
Most zárom soraimat, mert indulunk a városba, hogy feladjam ezt a levelet és töltényeket vegyünk.
Ne izguljatok, itt minden OK.
Szeretö fiatok: Karcsi
Ui: Anyu Te mikor kaptál utoljára tetanuszoltást ?


(etelka)

 
 rigojanos  módosítás |   válasz erre |   profil |  2003-12-29 23:41   
KARCSIKA KISCSERKESZ EDESANYJANAK VALASZLEVELE

Valasz taborozo fiamnak

Draga karcsikam,

Megmondhatatlanul örülök hogy elmenyekben gazdag idöt töltesz a taborba.
Sanyi haja miatt ne aggodj- apukajanak sincs haja megis orvos lett.
Tanulj szorgalmasan tovabb nem nekünk az eletnek tanulsz es föleg magadnak.
A tetanusz injekciora ami a mentökocsiban veletlenül kezedben maradt nincs szüksegem, gondolom meg gyerek koromban beoltottak.
Drag csillagom mar alig varom hogy karomba zarhasalak,
Mire haza jösz mi is mindent elrendezünk hogy tavoletünkben ne legyen semiben hianyod.
A lakaskulcs mint mindig a postaladaba lesz elhelyezve, hogy a postalada kulcs mint mindig a nagyinal van azt ugyis tudod. Nagyi fözzön neked minden nap , a mosogepbe mindent berakok csak ki kell mosatok.
Apa ingeit elvittem a tisztitoba hogy nagyinak ne legyen sok munkaja igy csak el kell erte menni, az en harom kosztümömet is mindjart magatokal hozhatjatok , ez ne fog tul sokba kerülni.
Ne öntözetek agyon a viragokat minden masnap eleg,
15 en hozzak az uj melyhütöt ha nagyi elfeljtene kifizetni emlekeztesd, es igyekezetek gyorsan bevasrolni,
Hogy mit es hol vasaroljatok egy cedular irtam a konyhaasztalon megtalaljatok. Remellem a szomszedok segiteni fognak hogy ne kelljen mindent a nagyszülöknek egyedül felcipelniük az emeletre.
Sajnos nincs idöm a nagyszülökhöz elmenni es mind ezt megegyszer elmondani, azt sem tudom hol all a fejem. Minden szabad pillanatom ami meg marad a hathetes szabadsagunk elött vasarlasra fog eltelni hisz meg rengeteg mindenre szüksegünk van, igy kerlek add at ezt a levelet a nagyszülöknek es egy nagy puszit tölünk.
Vigyaz magadra legy okos jo kisfiu

Ölellek Edesanyad

Ui. Cimünk a következö hetekben
Golf Hotel Abudabi Royal


(anri)

 
 rigojanos  módosítás |   válasz erre |   profil |  2003-12-29 23:40   
UJABB LEVEL KARCSIKA KISCSERKESZTOL

Az alábbi kérdezösködést a cserkésztáborból megjött Karcsika kérésére tesszük lapunkba, kivételesen jelligével:
Hol vagy Anyu?
Már majdnem egy hónapja jöttem meg a cserkésztáborból de Ti Apuval még mindig nem mutatkoztok erre hazafelé. Olyan nagyon tetszik a fürcsi a távolkeleti lukszushotellben ? Tudom, hogy addig nem jöttök haza, míg ott is olvashassátok ezt a Csiki Kurjantót ezért kikönyörögtem az alszerkesztö fönökasszonytól, hogy mégse küldjék oda a Kurjantót, bár úgy hirlik, hogy azok ott háromszoros elöfizetési dijat is kifizetnének, ha egy ilyen vonalas laphoz juthatnának. Hát azt most Anyu és Apu biztosra irom, hogy tuti addig nem megy oda a Kurjantó, míg haza nem jöttök. A Kurjantó kárát- az elmaradt elöfizetési dijat- a Nagyi fizeti ki a ti bankotok számlájáról, amin már alig van pénzmag. Mert nekem kellett az uj tanévhez bukósisak, nehogy kitörjem a nyakam amikor leesek a bicajról. Meg kellett lábszárvédö, nehogy eltörjem a lábam amikor engem rúgnak meg a focilabda helyett a haverok. Meg kellett egy karvédö meg egy jó nagy börkesztyü, hogy nehogy még jobban megsérüljek, amikor a föutcán tanulok korizni, mert tegnapelött egy hajszál híján autó alatt maradtam. Hát, lett vóna nagy jajgatás, amikor rájöttök, hogy nincsen már a drága kisfiatok az élök soraiban.A kajapénz már fogytát járja, de a szomszédok összeadták a kaját meg a villamosbérletre is a jegy árát.
Van még egy hirem , de azt most nem írom ide, nehogy még jobban megijedjetek. Miközben én suliban voltam a Nagyi meg a Tv.-t bögette kirabolták a lakásunkat, de azért a nagyobb butorok megmaradtak, majd mindent megláttok ha hazajöttök.
Addigra remélem, hogy kinö a hajam is, mert azt le kellett vágnia nullásgéppel, amikor betörtem a fejemet és összevarrták a sebet, ez még azelött volt, mielött a Nagyi megvette volna nekem a rohamsisakot.Mert csak akkor vette meg, amikor belátta, hogy tényleg kell.
Anyu és Apu gyertek már haza, mert a Nagyi kifogyott az esti mesékböl is és a Micimackó kuckóját már kivülröl tudom.
Addig is maradok szeretö fiatok. Nem irom alá a nevemet, mert ugyis rámismertek a levélböl.
Utóirás: ez a Csiki Kurjantó utolsó száma ami elment a szállodátokba.


(etelka)

 
 rigojanos  módosítás |   válasz erre |   profil |  2003-12-29 23:22   

Mellesleg

Sok mellel es melltartoval kapcsolatos kerdes erkezett szerkesztosegunkbe – ferfiaktol. A levelekbol tanacstalansag es ketsegbeeses erzodik.

“Tisztelt szerkesztoseg!

A Csiki bucsuban talalkoztam egy igen takaros, helyi szojarrassal mondva “bogyos” menyecskevel, akit sikerult meggyoznom arrol, hogy a jaszol mogott nyugodtabb korulmenyek kozott tudunk ismerkedni. Eleg setet volt aznap ejjel, ugyhogy nemigen lattuk egymast, csak tapogatoztunk (leginkabb en). Hanem a ruhak levetele utan akarhova alltam, mindig a hatat ertem a tenyeremmel. Sehol nem talaltam himzett bluz altal sejtetett domborulatokat. Aztan mikor a kanaszfiu rank vilagitott a petroleum lampasaval, hiaba kerestem a kapalasnal kilyukadt, barna bokazoknimat, csak egy par sieleshez hasznalt terdzoknit leltem. Azt gondolvan, hogy a csiki sor jatszik az emlekezetemmel, nem firtattam a dolgot magamban. Hanem ahogyan hazafele robogtam a Daciammal, nem tudtam szabadulni a gondolattol, hogy amint Erzsike keblebe furtam az arcomat bucsuzoul, eros labszagon kivul mast nemigen ereztem.

Kerem, segitsen dilemmamon!

Kebelbarat”


Kedves Kebelbarat!

Levele nem lepi meg sokat latott es tapasztalt, nok teren igen gyakorlott es jartas szerkesztosegunket. Problemaja nem ujkeletu; a tarsadalom kebelmeretre vonatkozo elvarasai iszonu nyomast helyeznek a noi nem kepviseloire naponta. Azok a holgyek, akiknek nem sikerult sajat, illetve csaladjuk, barataik es lakokozosseguk segitsegevel osszeszedni az implantaciora szukseges penzt, kenytelenek megfizethetobb megoldasokhoz folyamodni. Az alabbi ket pelda elenyeszo resze a szambajovo lehetosegeknek:


Egyertelmuen levonhato tehat a konkluzio, hogy On is hasonlo cipoben (ez esetben zokniban) jar. Erzsikeje domburatai a Majus 1 Ruhagyar Kotodejenek koszonhetoek, nem a termeszetnek.

Nemcsak a holgyek, tanacsadoinknak is nehez lepest tartania a valtozo mellmeretekkel, elvarasokkal, trendekkel. Az abszolut naprakeszseg erdekeben egy gyakorlo-muhelyt is letrehoztunk, ahol szerkesztosegunk tagjai a nap barmely reszeben kezzelfoghato gyakorlatban reszesithetik onmagukat.Azt ajanluk a kebelbarat uraknak, hogy ne hagyjak lankadni erdeklodesuket, miutan 3 par zoknit kerul le az ahitott holgyrol a haloszobaban. Nehany aperitif, es kaviccsal kidobott villanykorte utan (egy kis kepzeloero segitsegevel), paratlan elmenyben lehet reszuk.

A Szerkesztoseg

 
 rigojanos  módosítás |   válasz erre |   profil |  2003-12-29 23:02   
APRÓHIRDETÉS

Alábbi cikk kapcsán felhívjuk a figyelmet, hogy cégünk melltartóit nem kell kitömni alulméretezett betét esetén sem.
Használjon push up (vagy brush up?) modellt, amely már eleve tartalmazza a tömést.
Kapható A,B és C cup változatban.

Wonderbra márkanévre figyeljen!!!!!!

Egészséges női öntudat öntudatos mellentyűben!

Árjegyzéket külön postázunk érdeklődés esetén
Címünk: wonderbra@wonder.net

(Pompery Judit - Nem Hunor)

 
 rigojanos  módosítás |   válasz erre |   profil |  2003-12-29 23:01   
CIKK CANADAI TUDOSITONKTOL

BEMUTATORA KESZULNEK A CSIKI TUZOLTOK

A hosszu ideje tarto szaraz meleg hatasara emelkedik az erdotuz veszelye kornyekunkon.
A Csiki Tuzoltoparancsnok javaslata alapjan a lakossag szamara bemutatot tart a helyi tuzoltosag a leghatekonyabbnak tartott modszerrol.

Amint az alabbi kepen lathato, teljes felszerelesben gyakorlatoznak a csiki tuzoltok a szombat delelotti bemutatora. A Csiki Kurjanto ugyeletes fotoriportere megorokitette a tuzoltas elotti pillanatot.(cassi)

 
 rigojanos  módosítás |   válasz erre |   profil |  2003-12-29 23:00   
MON TV MÜSORISMERTETÖ


0.01-0.01 (ötpercenkent)
HIRTÖRLÖ : szerkesztöfö Hunor
Mai vendege:
Dr Mindigakad Valami (Politologus)

3.15 –5.16
HOMOKOSI SZÜRKEBARATNEJE:
Irodalmi magazin - A dobalt tojas

6.06-7,.07
KURJANTAS:
Csikijanoskodasi nepmüveletlenseg eredmenye

7.12-12.13
PUBLIKAMALOM:
Egyszer volt hol nem volt: erdekelteknek es föleg semmivel nemtörödök szamarta

12.18-17.18
KONYHA GATYABA:
mit föznel ha tudnal

17.23-20.21
KULTURAROL FENYKEPEZVE:
Ecetel elöhivott gepek

20.26-22.45
SZIVKÜLDI SZIVNEK:
Üdvözlet a szakambereknek akik ferjemet kibirtak

22.50-22.55
HATARJARO:
tudositoink jelentkeznek
kispadaloll , jakuziabol , havehozi bozibol, ki be fözdeböl,
hoztamkavejabol, vakitofenyorszagbol,

23.11-23.12
MILYENEK MARADJUNK:
kicsi vagyok szekre allok az a fö hogy kiabalok

23.17-0.00
ESTI MESA: chatti anri honan irsz?

Müsorunk elvezete elött nyugodtan erdeklödjön orvosanal, gyogyszereszenel

WWW.adelhedbocimon@anri.com

(anri)

 
 rigojanos  módosítás |   válasz erre |   profil |  2003-12-29 22:58   

BREAKING NEWS

Forro Nyomon a Csiki Csendorseg

Mar nem sokaig uti a kis Csiki csendor nagy botjaval Ubuge Tibor 43.5 szamu bakancsanak nyomat. Egy ismert (de anonymitasat megorizni kivano) erdelyi tollforgato asszony lapunknak adott exclusive nyilatkozata alapjan a korozott ferfit homorodszentpeteri tanyajanak egy kert vegi helyisegeben bujtatta.

Az irono a csiki fougyesz altal igert immunitasert csereben meg hajlando volt elmondani, hogy Ubuge az elfogyasztott nagymennyisegu csirkepalinka hatasara, mindossze ket mondatot ismetelgetett felvaltva.

“Szomoru volt az abrazatja a Tibinek es nem sokat szolott. Megsajnaltam. Annyit mondott, menekulnie kell, mert kergetik. Kerdeztem en, hogy netan az Erzsike lohol utana meg mindig, amiert 2 eve a jaszol mogott bevezette a testiseg rejtelmeibe? De o csak razta a fejet. Akkor odanyujtottam neki a csirkepalinkas butykosomat, aminek hamarjaban a fenekire is nezett. Mikozben egy szalmaval kitomott parnat atnyujtva nyugodalmas joejszakat kivantam neki az altalam felajanlott helyiseg elott, o csak ezt mondogatta valtig: ‘Az az atkozott kurjanto!’ meg hogy ‘Eg a lampa!’.” - nyilatkozta az irono.

A Csiki Kurjanto ugyeletes pszihiatere es urulogusa, Dr. Veres Pal, Jr. szakerto velemenye szerint az “Eg a lampa!” egyertelmuen a torveny elol futo ember elmeallapotat idezi, es csak egyetlen dologra valo asszociaciot enged feltetelezni:Az “atkozott kurjanto!” kijelenteshez nem volt szuksegunk Veres doktor szakvelemenyere; egyertelmu szamunkra, hogy Ubuge Tibor megbecsult es johiru lapunk nagy vihart keltett tenyfeltaro es ot a szeles nyilvanossag elott inkriminalo riportsorozata irant erzett nem-tetszeset probalta kifejezsre juttatni.

Lapzartakor erkezett a hir, hogy a Csiki Csendorseg Ubuge homorodszentpeteri buvohelyehez erkezett alakulat mar csak az ures helyiseget talalta:A bunreszesseg gyanujaval vadolt F.Zs. erdelyi ironot jelenleg a fougyesz jelenleteben hallgatjak ki.A kihallgatas eredmenyet termeszetesen kozoljuk olvasoinkkal, amint rendelkezesunkre all a jegyzokonyv Ibolyka titkarno altal gyorsirasrol irogeppel lemasolt, es pecset altal hitelesitett masolata.

A Csiki Csendorseg kozlemenye alapjan Ubuge Tibor az alabbi negy alca valamelyikeben varhato, hogy felbukkan:Ezuton kerjuk, hogy aki a fenti kepek alapjan felismerni veli Ubuget, az jelezze azt a legkozelebbi csendororson.

Koszonettel,

A Szerkesztoseg

 
 rigojanos  módosítás |   válasz erre |   profil |  2003-12-29 22:57   
CIKK SEATTLE-I TUDOSITONKTOL

Kedves CSIKI KURJANTO olvasoi,

Ma volt az a nap mikortol be hoztak a "NEM VADASZUNK TOBBET" torvenyt.Igy oromukbe erdonk vad es nem vad alatai meghivtak baratsag tanc jarasara kornyekunk vadaszait.Mint lejebb lehet latni miutan elfogyaztottak bekesen a szilvoriumot mar kesobb nem volt gond a haver tancra keres .(bimbi)

 
 rigojanos  módosítás |   válasz erre |   profil |  2003-12-29 22:56   

Kedves Olvasoink, Elofizetoink

Rengeteg felhaborodott levelet kaptunk, amelyekben Ubuge Tibor iranti szimpatiajuknak kivantak hangot adni, es annak bunosseget, illetve a Csiki Kurjanto objektivitasat, valamint hireinek hitelesseget kerdojeleztek meg.

Meglepo modon azonban, a levelirok tobb, mint 99%-a a noi nemet kepviseli - vagy szuletesenel, vagy egyeb elhivatottsaganal fogva. Tenyfeltaro riportereink azonban megtudtak, hogy az alabbi, a CsikiWeblog.com elnevezesu, Ubuge kuzinja altal szerkesztett honlap altal kozzetett foto all a levelirok tulfutott indulatai mogott.

Ezuton szeretnek a nyilvanossag tudomasara hozni, hogy ez a ferfi nem Ubuge Tibor!


Ellenben lekozoljuk egy korabbi szamban megjelent cikkunk reszletet, igy emlekeztetve a kozvelemenyt az elfogatoparancs megalapozottsagara.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Reszlet a juliusi szambol (referencia: http://www.magyaronline.net/forum/viewtopic.php?topic=912&forum=23&start=120)

“…..Id. Bodor Adorjan altabornagy, a Csiki Csendorseg szovivoje, az alabbiakat kozolte lapunkkal:
“A Jerevani Kurjanto helyszini tudositojat a szinpadrol kellett lerangatnia ugyanannak a 15 csendornek, amint az Istvan, a Kiraly eloadasat megszakitva probalta az eloadomuvesz kezebol kivenni a mikrofont. Kozben emelt hangszinnel allitotta, hogy o Koppany, es Vikidal Gyula egy imposztor. Ekkor felszolitottuk, hogy mutasson jogositvanytot, forgalmi engedelytet, tovabba adja meg anyja leanykori nevet. A gyanusitott erre a felszolito csendor anyjara akarta terelni a szot mindenaron, mikozben obszcen szavakkal, illetve kozepso ujjanak feltartasaval valaszolt. Eme fennforgas alatt zajlott az Ubuge Tibor nevu gyanusitottal kapcsolatos szituacio, a Zwack Unicum feliratu objektumnal. Az ott allomasozo csendor a hangosbeszelon keresztul kert erositest, amire a szinpadi fennforgassal foglalkozo embereink kenytelenek voltak valaszolni. Az igy kialakult zurzavaros helyzet kovetkezteben a Jerevani Kurjanto tudositoja elmenekult. Maga utan hagyott viszont egy fotografiat, amelyen Ubuge Tiborral lathatoak egy zenes tancos szorakozohely bejarata elott. Igy felvetodott bennunk kozpontilag az a gondolat, hogy a ket tettes szemelyes kapcsolatban is all egymassal. Annak a gyanuja is felmerult tovabba, hogy a szinpadi buntett mindossze elterelesi hadmuvelet volt a Zwack objektumnal zaljott fennforgas sikeres kivitelezese erdekeben.

Amint arrol a Csiki Kurjanto is tudositott, Ubuge eroszakoskodo hangnemben kovetelte P.K. nevu 48 eves, Baberlevel utca 5 szamu lakostol, hogy Zwack urral kivan szemelyesen talalkozni. Ott, a helyszinen. A kerest megtagado P.K. ezutan arra lett figyelmes, hogy egy elhibazott karate rugast kovetoen Ubuge ugynevezett ‘tigrisugrassal’ vetette magat az objektumba. Elfogasat kovetoen, egy meg tisztazando felrertes folytan a rendorsegi furgonbol menekult az erdo fele….."
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Koszonettel,

A Szerkesztoseg

 
 rigojanos  módosítás |   válasz erre |   profil |  2003-12-29 22:55   
OLVASOI LEVEL

Tiltakozom, hogy a Cs.K. úgy állítja be: Ubuge Tibor csupán az Unikumot és a sört fogyasztja. Szemem láttára szerette a Dakk vodkát is, a szocialista román ipar e kimagasló termékét.
Az sem igaz, hogy csupán fátyolba öltözve kódorgott volna a homoródszentpéteri csorda tagjai között.
Az sem igaz, hogy nagy kapacitású számítógépeket keresett volna a szénakazalban vagy a pajtámban.
Az sem igaz, hogy rossz az alvókája, és emiatt elkujtorog. Sőt mondhatom, hogy napi
kb. húsz órát aludott. A többi négy órában az élet értelméről monológizált. Mások ezt fordítva teszik.
További kérdések és cáfolatok?


(Ferencz Zsuzsanna)

 
Ugrás a ( 1 | 2 következő lap )
Új topik indítása  
Irjon nekünk! - Impresszum - Médiaajánlat - Súgó