2020. november 28. Címlapra!
[Regisztráció]  [Profil szerkesztése]  [Beállítások szerkesztése]  [Keresés]
[Magánüzenetek]  [Felhasználók listája [Bejelentkezés]
MagyarOnline.net Fórumok >> ÉLET EUrópában >> Vitafórum, javaslatok a MON ÉLET EUrópa fórumához
Új topik indítása   Üzenet küldése
 hunor  módosítás |   válasz erre |   profil |  2004-07-14 23:00   
Socrates Leonard uzenete:




Új tagként szeretettel köszöntöm mindazokat, akik látogatják ezt a fórumot.

Néhány topikot és hozzászólást már elolvastam, ezek némelyike több, mint érdekes volt számomra.

Hello

Socrat Leonard

_________________
Az EU SOCRATES/ERASMUS & LEONARDO II. projektek által támogatott, élethosszig tanulás, csereprogramok, ill. képzési formák elérhetősége érdekében tájékoztatót adok ki, továbbá szervezett külföldi egyetemi látogatásokat szervezek és bonyolítok.

 
 Toeby  módosítás |   válasz erre |   profil |  2004-04-13 15:49   
Kedves Pompéri Judit!

A folytatás sajnos elmarad, mert túl gyorsan beavatkoztatok itt, s az közben elszállt. De valószinüleg kihivásommal valami igazam is volt, mert az adott topik ugyan rendkivül értékes, de talán éppen azért nincs rá reakció.

Ami az elmult napok moderálása kapcsán, de nem általam irott kitörölt dolgokat illeti, elég csekélységek voltak, de a mérce úgy látszik nem azonos. Itt hiányolom a Fórum demokratikus alkalmazását, de hogy is lehetne az, ha az eleve már "hatóságot" is jelenthet? Tehát a helyes megszólitás vagy "beszélgetö", de méginkább "csevegö".

Még mindig baráti üdvözlettel!

Toeby

 
 Pompéry Berlin  módosítás |   válasz erre |   profil |  2004-04-09 23:48   
Meggyőződésem, hogy ismét felélénkülnének a témák, ha a hozzászólók valóban a címadó témáról beszélnének, és nem öntenék ki válogatás nélkül összes gondolatukat, nem offolnának. Utóbbi a csevegő típusú embernél komoly önmegtartóztatást igényel, de talán kihívást is jelent.
 
 hunor  módosítás |   válasz erre |   profil |  2004-04-09 13:40   
Toeby uzenete:





2003-04-13 17:37, hunor:

Kedves Hunor és MON-társak!

Ez a topik lassan évfordulójához közeledik, de szomoruan kell megállapitanom, hogy az érdeklödés valahogy még gyengébb, mint a bolgár topikon, ahol már kétszer kisegitettem, s miután elég erösnek érzem magam, ide is bebátorkodom. (Jól kibéleltem magam, mert még nem tudom, hátha valamilyen nemtetszö megnyilvánulásom is lesz.)

Vagy talán a nagyon összetett téma, ami elijesztette kedves "csak olvasóinkat", "csak iróinkat" vagy azokat, akik mind a kettöt csinálják. A csak olvasónak volt a legegyszerübb dolga, mert nem volt mit olvasni. Most talán több lesz? Már én is elfelejtettem ugyan, miröl is van szó, mihejt az olvasás végére jutottam.

Mindenesetre nagyon bizakodóan indult ez a téma, de kell bele egy kis jó magyar csipös pirospaprika, mert különben ha az nincs, nem is hajlandó senki ehhez hozzászólni!

Hogy ez nem vitaoldal? Állapitsunk meg dolgokat, s csak olyanokat, amit mindenki elfogad? Létezik olyan? Hiszen annyira különbözöek vagyunk, mihejt kialakul egy rossz szó, már mintha a bomba robbant volna?

De a hireket sem lehet egyszerüen ide bemásolni, mert talán azokat is ismeri mindenki, de elöfordulhat, hogy értelmezése szintén nézeteltérésre adhat okot?

(Vázlat, folytatás következik, most meg kell szakitanom!)

 
Új topik indítása   Üzenet küldése




Irjon nekünk! - Impresszum - Médiaajánlat - Súgó